Predicció del veritable valor de Bitcoin amb la llei de Metcalfe


publicitat Phemex

Mitjançant l’ús de la llei de Metcalfe, el MIT ha analitzat que el valor del bitcoin està sobrevalorat significativament en aquest moment i que el mercat reflecteix el del 2014. Seguint la llei, la previsibilitat d’un accident imminent era possible i es pot veure.

Llei de Metcalfe: trobar el valor de Bitcoin, quant val?

En una anàlisi feta per MIT, s’ha intentat determinar el valor del bitcoin mitjançant la llei de Metcalfe. Quan s’intenta decidir com es poden valorar els diners, la gent té opinions diferents. Alguns dirien que la moneda val la pena el que algú estigui disposat a pagar-la, mentre que altres dirien que el seu valor està en el seu alt cost de producció. I és per això que Bitcoin experimenta valoracions extremes.

Al desembre de 2017, els preus de Bitcoin estaven en els seus màxims històrics en 20.000 dòlars, mentre que tota la mida del mercat de criptomonedes havia estat de 830 milions de dòlars exemplars. No obstant això, en qüestió de pocs dies, el mercat es va esfondrar i va caure fins als 280.000 milions de dòlars, la qual cosa va suposar una caiguda massiva.

Per tant, la pregunta que sorgeix és què val realment Bitcoin? Els analistes del MIT assenyalen que el valor de la criptomoneda resideix realment en la xarxa de persones que les utilitza. A més, si es valora un bitcoin a un preu tan elevat, es fa difícil veure i comprendre realment els signes reveladors de la caiguda del mercat que segur que arribarà.

Seguint la llei de Metcalfe que estableix que “el valor d’una xarxa és proporcional al quadrat del nombre dels seus usuaris”.

Afirma que, en funció del nombre d’usuaris, és bastant senzill i fàcil trobar el valor del bitcoin. La idea de la llei original suposa que tots els nodes es poden connectar entre ells. A més, la llei reflecteix que el valor del bitcoin ha augmentat amb el nombre dels seus usuaris.

Llegiu també: A mesura que Bitcoin cau, les trobades del mercat de valors fins i tot la pitjor tardor

Els significatius bloquejos de Bitcoin

La llei també mostra quan s’ha sobrevalorat el bitcoin. S’han esmentat específicament quatre ocasions en què Bitcoin es va sobrevalorar i després es va estavellar.

El primer gran succés de xoc es va produir el 2011 amb el Mt. Fiasco de Gox. L’intercanvi amb seu a Tòquio va ser piratejat, cosa que va provocar una caiguda del 88% dels preus de les criptomonedes durant el període de tres mesos.

El següent va ser l’accident del 2012, que es va deure a un descobriment de l’esquema Bitcoin Ponzi. Després, el xoc de 2014, el Mt. Gox es va esfondrar a causa dels alts volums de negociació que van provocar una caiguda del 50% dels preus de bitcoin en només dos dies.

Ara, la caiguda més recent del 2017 que va ser desencadenada per diversos factors, especialment la repressió del govern sud-coreà en els intercanvis de criptografia.

L’anàlisi segueix l’enfocament en què un mercat creix a un ritme extremadament exponencial. Aquest tipus de creixement no és sostenible i es produeix només durant un curt període de temps. Aquesta caiguda és inevitable per a aquest mercat.

A més, aquest bloqueig és previsible perquè el creixement insostenible només condueix a una elevada volatilitat, cosa que significa una major inestabilitat, cosa que significa que fins i tot un petit esdeveniment pot provocar un accident..

L’anàlisi també informa que en el moment d’aquests bloquejos, el mercat es trobava en un estat crític i, si aquests esdeveniments no l’haurien provocat, segur que qualsevol altre esdeveniment ho tindria. A més, les dades passades es poden utilitzar per predir la caiguda del mercat i detectar els propers col·lapsos.

Bitcoin encara està extremadament sobrevalorat, és possible que vegi un altre descens

Segons el Llei de Metcalfe, fins i tot després de la caiguda del 2017, el valor del bitcoin es sobrevalora significativament, cosa que il·lustra que:

“La nostra anàlisi basada en Metcalfe indica nivells d’assistència actuals per al mercat de bitcoins entre 22 i 44 mil milions de dòlars, almenys quatre vegades menys que el nivell actual”.

Això significa que encara no té un terreny estable, ja que “el mercat actual s’assembla al de principis de 2014, que va ser seguit per un any de moviment lateral i descendent”.

Per tant, amb tot, envia un clar missatge de tenir cura dels esdeveniments futurs a totes les parts associades al mercat de bitcoins, des d’inversors, especuladors fins a miners i tothom, ja que una nova baixada de preus és una possibilitat.

Creieu que, segons la llei de Metcalfe, el valor del bitcoin està sobrevalorat i continua sent un camí rocós per davant del bitcoin? Feu-me saber els vostres pensaments a continuació!

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment