Els llocs de jocs de Bitcoin comencen a obtenir millors resultats en comparació amb els operadors que no ho fan. Hi ha diverses raons per això i, en aquesta publicació, les explorarem totes. Des del punt de vista d’ocell, l’important d’aquesta tendència creixent és que no s’alentirà aviat. En tot cas, es mourà cada cop més ràpidament. Bitcoin no només és un valor absolut quan es tracta d’un valor de valor i millora del valor de les vostres inversions a llarg termini, sinó que també altera la manera de fer negocis dels proveïdors de pagaments i els obliga a fer coses més grans i millors per poder competir..

Al cap i a la fi, sempre que les empreses hagin de competir entre elles per guanyar els vostres dòlars d’apostes, és bo per a vosaltres. A mesura que la legalització del joc continua expandint-se als Estats Units i a la resta del món, Bitcoin continua augmentant el seu valor i cada vegada hi ha més empreses que inverteixen en criptomoneda d’una manera o altra, les que es converteixen en adoptants primerencs s’avançaran que no.

La maduració de Bitcoin estabilitzarà les empreses de jocs d’atzar

No us enganyeu, la volatilitat de Bitcoin el converteix en el joc perfecte tant per als jugadors com per als inversors. No obstant això, a llarg termini, tots hauríem de voler que el preu sigui més estable del que és. Els governs de tot el món continuen imprimint cada vegada més diners per intentar proporcionar a les economies paquets d’estímul que mantindran el planeta fora d’una recessió. Això significa que el valor de les monedes garantides pel govern es reduirà a un ritme alarmant.

Tota aquesta tendència estabilitzarà Bitcoin. Per molt que als jugadors i als inversors els agradi fer un viatge salvatge per intentar guanyar molts diners i que els operadors de jocs d’atzar s’aprofitin d’això, la carrera lenta i constant guanya la carrera a l’hora de construir un negoci. Això és el que fan els operadors de jocs al final del dia. Estan construint un negoci. Per això, les empreses que cotitzen en borsa a tot arreu s’estrenen per aconseguir diners al mercat de criptomonedes. Ho veuen com una manera de continuar construint els seus negocis mentre les criptomonedes maduren com una classe d’actius. Quan un operador d’apostes es compromet a construir un negoci millor, vol dir que us ofereix un millor servei al client, millors probabilitats i millors promocions.

Totes les monedes passen a ser digitals de totes maneres

El Líban es prepara per llançar-se la seva pròpia moneda digital del banc central. Tampoc no és el primer país que hi treballa. Rússia ho fa i recentment la Xina va regalar 1 milió de dòlars en moneda digital com a prova.

Això és el que passa amb les monedes digitals del banc central: totes estan controlades pels governs. Aquests governs tenen la capacitat de censurar i / o dictar el que passa i no passa amb les seves monedes. Poden supervisar tot el que feu, implementar els requisits de Know Your Client i imposar-vos com sempre.

La bona notícia sobre aquestes monedes és que desdibuixaran encara més la línia entre criptomonedes descentralitzades i monedes digitals centralitzades que tenen a veure amb el control governamental. Un cop les monedes digitals es converteixin en una realitat quotidiana, tota una generació de jugadors tindrà més facilitat per passar de les que financen els bancs centrals a les que no ho són..

Un cop això passi, el valor de les criptomonedes no només augmentarà exponencialment, la idea de jugar amb una criptomoneda que no estigui lligada a un banc es convertirà en la norma. Això significa que qualsevol operador de casino que no segueixi la tendència de les criptomonedes en aquest moment no tindrà més remei que fer-ho més endavant. El cas és que els operadors d’apostes que hi arribin aviat es beneficiaran al màxim de l’onada d’adopció perquè l’han capturat al principi.

En resum, els operadors de jocs d’apostes de Bitcoin guanyen terreny a les marques de joc tradicionals per la mateixa raó per la qual el mercat financer criptogràfic més ampli s’està posant al dia amb el mercat financer tradicional. Hi ha un canvi global de guàrdia que passa i tot és tendència digital i electrònic. Ho hem experimentat amb altres formes de tecnologia, com ara telèfons mòbils i cotxes. Els diners són la propera frontera. Els operadors de jocs que ara no entren a Bitcoin pagaran el preu més tard.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment