Per què creix el comerç criptogràfic a Europa?


Durant molt de temps, la indústria del comerç de criptomonedes es va veure obstaculitzada per la idea errònia que el comerç de criptomonedes era massa difícil per als inversors ocasionals i massa prohibitiu per als que només busquen submergir-se al mercat..

Però amb l’aparició de plataformes comercials més intuïtives i el recent creixement explosiu als mercats de criptomonedes, més europeus que mai s’estan convertint en el comerç de criptomonedes com una forma de complementar els seus ingressos..

El comerç esdevé més accessible

El ràpid desenvolupament de la indústria, combinat amb el llançament de plataformes de comerç cada vegada més innovadores i accessibles, ha permès que el comerç de criptomonedes s’hagi convertit en un passatemps popular per a molts europeus, mentre que alguns el porten al següent nivell i en viuen..

Sens dubte, la major inaccessibilitat del desenvolupament ha vingut de les borses que accepten dipòsits per a una àmplia gamma de monedes fiduciàries, cosa que permet als inversors entrar fàcilment al mercat mitjançant la seva targeta de dèbit o crèdit. Els dipòsits de Fiat es poden negociar a través de diversos parells de negociació a la borsa, cosa que permet als comerciants una exposició ràpida a la seva criptomoneda que trieu.

La simplicitat i l’accessibilitat de les criptomonedes modernes són, possiblement, les millors exemples del recentment llançat Norwegian Block Exchange, o NBX. A diferència de moltes altres borses, NBX ofereix dipòsits fiduciaris gratuïts i una tarifa de negociació plana i baixa, cosa que ofereix als comerciants menys obstacles per saltar. També disposa d’una interfície d’usuari simplificada i extremadament intuïtiva, cosa que el fa ideal per a aquells amb una experiència comercial limitada.

Tot i tenir la seva seu a Noruega, NBX és una plataforma mundial d’intercanvi de criptomonedes, que ofereix els seus serveis a clients europeus i internacionals, que tenen accés als seus dipòsits fiduciaris gratuïts..

Les criptomonedes com a classe d’inversió alternativa

A diferència dels valors tradicionals, no cal que sigueu un corredor acreditat per operar criptomonedes, i gairebé segur que no necessiteu contractar un corredor. Per això, les inversions en criptomonedes són accessibles als inversors quotidians, cosa que permet a pràcticament qualsevol persona exposar-se a una de les classes d’actius més rendibles de la història recent..

Tot i això, és important tenir en compte que, tot i que històricament les criptomonedes han generat rendiments excel·lents per als inversors, són particularment volàtils, que poden ser una maledicció o una benedicció segons la vostra perspectiva. La volatilitat de les criptomonedes els converteix en excel·lents actius per als comerciants a curt termini, inclosos els de dia i els comerciants de swing, que extreuen beneficis de canvis transitoris en els preus.

Al cap i a la fi, Bitcoin (BTC) té actualment una volatilitat mitjana de 60 dies de l’1,9%, cosa que dóna als comerciants l’oportunitat de captar un guany de l’1,9% o més en un sol dia. Aquesta volatilitat també es veu a la majoria d’altres criptomonedes, inclosa l’Ethereum (ETH) que té una volatilitat mitjana de 60 dies del 4,4% i Litecoin (LTC) amb una volatilitat sorprenent del 8,4%.

Com us podeu imaginar, aquests canvis de preus radicals també fan que les criptomonedes siguin instruments comercials potencialment lucratius arbitratges que extreuen beneficis gairebé garantits aprofitant les disparitats de preus d’un actiu en diferents plataformes d’intercanvi.

Rendiment recent impressionant

Tot i que la situació econòmica de molts països europeus ha canviat pitjor als darrers mesos com a conseqüència dels bloquejos relacionats amb el coronavirus, el mercat de criptomonedes ha demostrat un rendiment extraordinari el 2020 fins ara.

Tot i patir una caiguda al març, el mercat global de criptomonedes ha crescut en mida més d’un 50% des del començament de l’any. La capitalització de mercat total de totes les criptomonedes ara se situa en els 288.000 milions de dòlars després d’haver passat de només 191.500 milions de dòlars al canvi d’any. Al mateix temps, les criptomonedes més populars han experimentat un creixement meteòric des de principis d’any, mentre que moltes han assolit el seu valor més alt el 2020 al juliol..

Com a resultat, Bitcoin ha guanyat més del 33% des del començament de l’any, mentre que Ethereum i Tezos (XTZ) han augmentat un 119% i un 129% respectivament. Aquest creixement també es veu entre les criptomonedes de capitalització mitjana, de capitalització petita i de capitalització petita (algunes de les quals han aconseguit apreciar-se en més d’un 1.000% en YTD), inclosos els protocols Orion (ORN) i Aleph (ALEPH).

Comparativament, la Dow Jones Industrial Average (DOW), Nikkei 225 (NI225), S&El P 500 (IND) i la majoria dels altres índexs borsaris importants han caigut significativament durant el mateix període.

A causa d’aquests rendiments sorprenents, cada vegada hi ha més persones que recorren a les inversions en criptomonedes com una manera de diversificar la seva cartera i cobrir les seves apostes contra actius tradicionals com accions, accions i productes bàsics..

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment