De sobte, els preus de Bitcoin superen els nivells clau de suport a la xifra de 10.000 dòlars. Ha estat tot un augment per a la criptomoneda i no només Bitcoin beneficia. Des de la creació de les monedes digitals el 2008, en general, a mesura que augmenta el preu de Bitcoin, també ho fan els preus dels milers d’altres projectes de criptomoneda disponibles al mercat actualment.

Això planteja la pregunta. Per què el preu de Bitcoin augmenta tant abans de l’esdeveniment a la meitat??

Per respondre a aquesta pregunta, tant els inversors com els jugadors han de saber quin és l’esdeveniment a la meitat. Un cop estigui clar, posar el preu i el context de Bitcoin serà molt més fàcil. Dit això, també és important considerar l’estat més ampli de l’economia, la política nord-americana i el coronavirus com a motius pel qual també pot augmentar el preu..

La manipulació del mercat podria ser un factor?

Des del 18 de desembre de l’any passat, el preu de Bitcoin augmenta un 68% respecte al dòlar nord-americà. La raó depèn de quina escola de pensament vulgui confiar en els inversors. Una de les balenes més destacades (també conegudes com a inversors grans de la indústria) que es diu Joe007 creu que la bomba de preus és el resultat principalment de la manipulació del mercat. Tenint en compte que la indústria de les criptomonedes encara és molt petita en relació amb el mercat financer tradicional i amb altres grans indústries, pot ser que tingui un punt.

També és possible que l’esdeveniment de reducció a la meitat de Bitcoin tingui a veure amb això. S’estima que el subministrament de Bitcoin alliberat per bloc minat es reduirà a la meitat un cop més al maig d’aquest any. Això significa que totes les targetes gràfiques i maquinària que s’utilitzen per resoldre blocs hauran de treballar el doble de dur per produir més Bitcoin.

En teoria, això significa que hi haurà una oferta de Bitcoin molt més baixa al mercat després del maig i, per tant, el preu augmentarà. Però, en realitat, el que passa moltes vegades és que aquells que saben negociar amb diners grans augmenten el preu molt abans que es produeixi l’esdeveniment (també conegut com ara) per veure que el preu baixi ràpidament després. Ha passat amb el Preu de Bitcoin en el passat, i també ha passat amb altres monedes que passen per esdeveniments a la meitat, com ara Litecoin per exemple.

Una altra raó per la qual alguns inversors són escèptics és el fet que l’any passat el preu de Bitcoin va passar d’uns 3.000 dòlars fins a 12.000. La moralitat de la història és que Bitcoin se situa per sobre dels 10.000 dòlars, molta gent creu que l’esdeveniment a la meitat ja té un preu de moneda. Si això és cert o no, haurem d’esperar a llarg termini.

Altres motius potencials del Ral·li de preus de Bitcoin

CNN estima que més de 1.000 persones a la Xina continental han mort a causa de la propagació del coronavirus, que té moltes persones a tot el món que temen una pandèmia potencial que es perdrà fora de control. Atès que els llibertaris no confien en el govern i creuen en la llibertat de l’individu, és lògic que a molts inversors en criptografia de nucli dur els pot agradar la idea de mantenir les seves finances separades de les organitzacions centralitzades que podrien estar perdent el control d’un final de la malaltia.

Els informes calculen els seus prop de 38.000 casos diferents de coronavirus i sembla que a tots els racons del món hi ha almenys algunes persones en quarantena mentre intenten superar la malaltia.

Polèmica al voltant de Donald Trump

Als inversors no els agrada la inquietud política. Tot i que generalment treuen diners del mercat durant aquests temps, inclòs el mercat de criptomonedes, per a alguns, Bitcoin podria ser una manera de mantenir els actius segurs enmig de tota la controvèrsia entorn de Donald Trump i les properes eleccions presidencials de finals d’aquest any..

Trump no només ha evitat amb èxit la destitució, sinó que es presentarà a la reelecció com a president americà més controvertit de tots els temps. Afegiu-ho a la guerra comercial dels Estats Units i la Xina que va assolar el cicle de notícies al llarg del 2019 i que el fet que el coronavirus estigui alentint els negocis a tot Àsia i que ara pot ser un moment tan bo com qualsevol altre per invertir en criptomoneda..

Independentment de la raó per la qual el preu de Bitcoin augmenta actualment, es recomanaria als Bitcoiners que es prenguessin el temps mentre decidissin quan abocar més diners al mercat. La reducció a la meitat és tan probable que condueixi a una caiguda a curt termini que espantarà els inversors, ja que conduirà a guanys a llarg termini. Juga el llarg joc.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment