Des que es va trobar un preu baix al desembre, Bitcoin Cash augmenta més del 110%. Unes poques setmanes després d’haver assolit el preu baix, el mateix Bitcoin Jesus, Roger Ver, va fer una entrevista amb Forbes.com. En l’entrevista, prediu que Bitcoin Cash acabarà superant Bitcoin en termes de capitalització borsària. Explorem una mica més sobre Bitcoin Cash, per què s’enfila i els reptes que afronta el projecte per avançar.

Bitcoin Cash al Top 5

En el moment d’aquest escrit, la capitalització borsària de Bitcoin Cash se situa en gairebé 6.800 milions de dòlars. Ara és la quarta criptomoneda més viable del món. Amb més de 18,2 milions de monedes BCH en circulació en aquest moment, el valor de cada moneda és de gairebé 400 dòlars. Darrerament, Bitcoin Cash ha canviat amb Bitcoin SV. Tots dos projectes representen una forquilla (també coneguda com a variació) del codi original de Bitcoin. Els defensors d’aquest darrer projecte diuen que BSV opera a un nivell més proper a la missió i visió originals del creador de Bitcoin, Satoshi Nakamoto.

Com es va assenyalar abans a BTCGG, Calvin Ayre, el fundador del lloc de jocs d’atzar Bodog.com, és un gran fan de Bitcoin SV com l’únic Bitcoin que hauria de governar el món. Tot i això, Roger Ver (CEO de Bitcoin.com) diu que Bitcoin Cash regnarà per sobre de tots.

La raó per la qual Roger Ver creu en BCH

Quan se li va preguntar a la seva recent entrevista a Forbes sobre com Bitcoin Cash està servint el món, diu Ver Bitcoin Cash permet a les persones enviar i rebre diners en qualsevol quantitat, a qualsevol lloc i gairebé de franc. No es requereixen permisos ni controls governamentals. Abans deia el mateix sobre Bitcoin que un dels primers adoptants del projecte, però creu que Bitcoin ja no és el rei.

La postura de Ver es basa en part en el fet que inverteix fortament en Bitcoin Cash. Per descomptat, vol que el projecte tingui èxit. Al cap i a la fi, és un capitalista de risc que vol seguir guanyant diners. Però hi ha una altra raó per la qual Ver creu en Bitcoin Cash sobre Bitcoin i la resta d’altcoins. És que la cadena de blocs BCH pot facilitar transaccions més econòmiques a un volum superior a la xarxa Bitcoin. Ver creu que, finalment, cada vegada hi haurà més gent a BCH adonant-se d’aquest fet.

Altres raons per les quals el Bitcoin Cash està en auge

Hi ha altres tres grans desenvolupaments del món de Bitcoin Cash que afecten la seva actual pujada de preus. Un és un acord important perquè el Bitcoin Cash Wallet de Bitcoin.com estigui preinstal·lat a tots els telèfons HTC. El segon gran desenvolupament és el fet que Bitcoin Cash és l’única xarxa fàcilment capaç de pagar dividends d’inversió als inversors de la cadena de blocs de forma anònima. La xarxa original de Bitcoin no ho pot fer. Aquest desenvolupament és important a llarg termini perquè dóna la benvinguda a la inversió institucional.

Tot i que aquestes dues revelacions són positives, en realitat hi ha un desenvolupament potencialment negatiu que podria augmentar el preu de les monedes Bitcoin Cash a curt termini.

L’impost sobre la mineria d’efectiu de Bitcoin

Un grup de desenvolupadors respectats plantegen la idea de cobrar un impost del 6% sobre els beneficis de la mineria Bitcoin Cash com una forma de generar una renda bàsica per als desenvolupadors. El problema, com assenyalen Ver i altres opositors, és que no hi ha cap estructura oficial ni cap conjunt de polítiques en vigor per recaptar o distribuir aquests fons. El document original que detalla la proposta d’impostos recomana utilitzar una filosofia xinesa de la vella escola coneguda com la teoria del no debat presentada originalment per un conegut partit comunista Deng Xiao Ping. El la filosofia sosté que com més temps passa la gent discutint, menys temps tenen per fer les coses. La idea sencera és tirar endavant les coses i no oferir cap oportunitat de debat.

Molts criptoterroristes contraresten la filosofia dient que un enfocament comunista taca tot el punt de posar monedes a la cadena de blocs. Per donar llibertat a la gent.

Llavors, per què aquesta controvèrsia realment augmentaria el preu de Bitcoin Cash? Com que una votació sobre el tema tindrà lloc a mitjan maig, i els grups a qui no els agrada la idea d’un impost sobre la mineria a la xarxa Bitcoin Cash amenacen amb crear una altra forquilla del codi Bitcoin. Si es produeix una forquilla, els titulars de BCH podrien aferrar-se a les seves monedes i reclamar les monedes de qualsevol projecte de nova forquilla que hagi nascut. En resum, els inversors guanyarien dues vegades.

Realment Bitcoin Cash superarà el seu valor Bitcoin? Només el temps dirà. Però molts inversors aposten per Roger Ver i altres evangelistes de BCH ho faran cap a dalt.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment