Paxful Review 2021: aquesta plataforma P2P és segura i lícita?

Com a intercanvi d’igual a igual, l’objectiu principal de Paxful és facilitar la compra de Bitcoin de la manera més fàcil possible.

Fan una molt bona feina perquè això passi. Tot i que la majoria d’intercanvis tenen dues o tres opcions de pagament, Paxful té dotzenes. És possible utilitzar des d’una targeta regal fins a l’or físic fins a una transferència bancària.

Amb tots aquests mètodes de pagament diferents, gairebé tothom pot obtenir Bitcoin, ja sigui un corredor de Wall Street o un agricultor a Sud-àfrica..

Comprar Bitcoin amb Paxful

Per a qualsevol persona que vulgui saber com comprar Bitcoin amb Paxful, aquí teniu tot el que heu de tenir en compte.

El més important que cal saber sobre Paxful és que només admeten la compra de Bitcoin.


Si voleu adquirir qualsevol altra moneda, XRP, Ethereum, Cardano, etc. Primer haureu de comprar el Bitcoin a Paxful i, després, enviar-lo a un altre canvi de criptomonedes per canviar-lo per un actiu diferent..

Si sou fora d’Amèrica, us recomanem que Binance tingui les taxes de negociació més baixes.

Si viviu a Amèrica, podeu utilitzar Coinbase. Tot i que les comissions de negociació de Coinbase són elevades, són un intercanvi molt fiable i segur amb una selecció de criptomonedes bastant decent.

El procés real de compra de Bitcoin a Paxful és molt senzill.

 1. Crear un compte. Hi ha els requisits estàndard, com ara una adreça de correu electrònic vàlida i una contrasenya segura.
 2. Aneu a Pàgina de compra de Bitcoin de Paxful
 3. Seleccioneu la vostra forma de pagament i, a continuació, trieu la quantitat de Bitcoin que vulgueu comprar
 4. Feu clic a "Cerqueu ofertes"
 5. Un cop hàgiu trobat una oferta que us agradi d’un proveïdor de confiança, podeu fer clic "Comprar"

Paxful ara us portarà a través del procés de compra i el Bitcoin arribarà a la vostra cartera de Bitcoin un cop esborri el vostre mètode de pagament.

Opcions de pagament

Això és el que diferencia Paxful de la competència, del nombre de mètodes de pagament que admeten.

Viu a Europa i utilitza Skrill? Compreu Bitcoin amb ell! Tens una targeta regal d’iTunes que no faràs servir mai? Compreu Bitcoin amb ell! Només per fer-vos una idea dels mètodes de pagament que Paxful admet, enumerarem alguns aquí.

 1. Targetes de crèdit i dèbit
 2. transferència bancària
 3. Unió Occidental
 4. Skrill
 5. Targetes regal
 6. Alipay
 7. L’aplicació de caixa
 8. ApplePay
 9. Efectiu per correu
 10. Efectiu en persona
 11. Línia de pagament
 12. Revolut

La llista continua. Per veure tots els mètodes de pagament de Paxful que podeu clica aquí.

Comprar Bitcoin en persona

Com es va esmentar, Paxful admet les transaccions en efectiu personalment. Aquests poden ser molt beneficiosos, ja que els compradors i venedors es poden connectar i fer transaccions sense deixar una petjada digital, és a dir. registre de transferència bancària o extracte de targeta de crèdit.

Tot i que Paxful fa tot el possible per garantir la seguretat de totes les transaccions, és important fer la vostra pròpia investigació, especialment quan es tracta d’efectiu. Eviteu fer transaccions amb nous venedors, ja que la probabilitat que resultin ser un estafador és bastant alta. A més, és millor passar per Paxful fins i tot si el venedor troba la manera de contactar amb vosaltres i us ofereix retallar Paxful per estalviar les taxes..

Finalment, Paxful us pot orientar en la direcció correcta si cerqueu un Caixer automàtic de Bitcoin. Paxful és molt útil perquè agrega informació de caixers automàtics de Bitcoin en un sol lloc per veure on són els caixers automàtics més propers i quines són les comissions.

Països donats suport

A diferència de molts intercanvis, Paxful no diu explícitament quins residents de països poden comprar i vendre Bitcoin a la seva plataforma. En lloc d’això, Paxful afirma que ara es permeten oficis que infringeixin les sancions internacionals. Aquesta informació es recull al seu document termes del servei. En general, Paxful vol fer la compra i venda de Bitcoin el més fàcil possible, i això vol dir que intenten que participin el màxim nombre de països possibles..

Sentiment fort a l’Índia

Fins al recentment era il·legal negociar criptomonedes a l’Índia i molts intercanvis criptogràfics es van veure obligats a tancar.

En aquest tipus d’entorn, Paxful ha funcionat molt bé, ja que és un intercanvi d’igual a igual, on el comerç de criptografia es produeix entre usuaris en lloc de fer-ho mitjançant una plataforma centralitzada. Tot i que heu de crear un compte Paxful per operar, el servei encara pot volar sota el radar reglamentari en molts llocs. Tal és el cas de l’Índia.

Utilitzant la seva presència al país, Paxful va realitzar una enquesta sobre la població índia que va tornar alguns resultats sorprenents. Segons la revisió de les dades, l’equip de Paxful va trobar que poc menys del 80% de tots els enquestats utilitzen criptomoneda perquè és una forma ràpida i econòmica de transferir diners. El que és més sorprenent, l’enquesta va trobar que de tots els inversors indis de 18 a 55 anys, el 75% d’ells posseïa almenys algunes criptomonedes.!

Aquesta revisió Paxful que mostra una perspectiva tan positiva de la criptografia a l’Índia és una notícia enorme. 1.300 milions de persones viuen a l’Índia i, si continuen comprant criptografia, no se sap la quantitat de bé que podria fer per al mercat.

Sense comissions a l’Àfrica

Atès que la mida del comerç a l’Àfrica acostuma a ser bastant petita, Paxful ha decidit no cobrar cap comissió de transacció per a operacions inferiors a 20 dòlars. Es tracta d’un moviment audaç a llarg termini que, amb sort, condueix a una major adopció de Bitcoin i a un augment global dels beneficis a mesura que hi hagi més gent que cripta.

També és un moviment audaç, ja que una revisió ho ha demostrat El 45% de totes les carteres de Paxful pertanyen a comerciants africans. El servei peer to peer és especialment popular en un continent on l’accés als intercanvis tradicionals pot ser difícil. A l’interior d’Àfrica, Paxful ha declarat que han vist el creixement més gran a Ghana, Kenya i Nigèria.

Monedes admeses

Com es podria esperar d’un intercanvi tan internacional, Paxful admet diverses monedes diferents. Per exemple, USD, GBP, CAD, AUD i EUR per citar només alguns. En realitat, la llista de monedes admeses és molt, molt més gran.

Paxful pot admetre tantes monedes perquè la seva arquitectura de lloc significa que no estan obligats a custodiar fons. Més aviat, els comerciants poden treballar entre ells mitjançant efectius o transferències bancàries. El resultat és que es pot utilitzar gairebé qualsevol moneda.

Venent BTC amb Paxful

No és possible comprar Bitcoin només amb Paxful, vendre Bitcoin també és una opció. Com a venedor, tindreu la possibilitat de rebre pagaments mitjançant transferència bancària, Western Union o efectiu en persona, a més d’altres mètodes de pagament.

En aquest cas, per a la majoria de persones interessades a vendre Bitcoin, un canvi com Coinbase seria una opció molt millor. La venda a Paxful està dissenyada principalment per a venedors professionals enfront de la persona mitjana que vol vendre Bitcoin de 100 dòlars de tant en tant..

És legítim Paxful.com?

És legítim Paxful? Molta gent pregunta i la resposta curta és que sí, Paxful és definitivament una operació legítima. D’acord amb Crunchbase, Paxful es va fundar el 2015 i té la seu central a la costa est dels Estats Units.

D’acord amb Lloc web de Paxful tenen més de 200 empleats que treballen a oficines de tot el món, inclosos NYC, Hong Kong, Estònia i Filipines.

En termes de presència a les xarxes socials, Paxful té comptes activats Facebook, Instagram, Twitter i YouTube.

Cal assenyalar, però, que aquests comptes són en gran mesura promocionals i no estan pensats com una forma d’atenció al client. Si necessiteu assistència al client, podeu posar-vos en contacte amb la línia de xat Paxful (més informació a continuació).

Associació amb Binance

Una prova addicional que Paxful és realment una operació legítima la proporciona la seva recent associació amb Binance, la borsa de criptomonedes més gran del món. Tot i que Binance és famosa per llistar centenars de criptomonedes, falten molt quan es tracta de mètodes de pagament. Binance té una opció perquè els seus usuaris comprin criptografia amb una targeta de crèdit o dèbit, però això és tot.

D’altra banda, hi ha Paxful, que té desenes d’opcions de pagament, però l’única moneda disponible és Bitcoin. Ni tan sols és possible canviar monedes directament a Paxful o mitjançant una cartera Paxful. Per tant, una associació de Binance i Paxful té tot el seu sentit. En general, no competeixen entre ells, però cadascun té una força que complementa la debilitat de l’altre.

Hi ha més informació sobre l’associació disponible a Lloc web de Binance. Amb aquesta integració, hauria de ser fàcil que algú que utilitza Paxful comenci a utilitzar Binance perquè pugui canviar el seu Bitcoin per qualsevol altra criptografia que vulgui..

Verificació del compte

Com gairebé qualsevol altre centre d’intercanvi nord-americà, Paxful té un procés de verificació KYC. El que els diferencia d’altres borses és que és possible negociar amb Paxful fins a una quantitat determinada sense presentar documents de verificació.

La verificació Paxful de nivell 1 només requereix una adreça de correu electrònic i un número de telèfon vàlids, de manera similar als requisits per utilitzar molts caixers automàtics de Bitcoin. A nivell de verificació, un comprador i un venedor poden transaccionar fins a 1.500 dòlars sense necessitat de proporcionar cap documentació addicional.

El segon nivell de verificació permet un límit comercial de fins a 10.000 dòlars. En aquest nivell, l’usuari ha de presentar una còpia del seu permís de conduir o passaport per verificar la seva identitat.

Hi ha nivells de verificació addicionals, fins al nivell quatre, i hi ha més informació sobre aquests nivells de verificació disponible aquí. Paxful també té un altre article que explica per què els comerciants poden voler-ho verificar els seus comptes.

Atenció al client satisfactòria

Independentment d’on siguis al món, podràs contactar amb l’equip d’assistència de Paxful ja que estan disponibles les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. Segons Paxful, la millor manera de posar-se en contacte amb l’atenció al client és mitjançant el xat en directe. Hi ha més informació sobre com iniciar un xat en directe al lloc web de Paxful.

També és possible enviar un correu electrònic a Paxful a: [protegit per correu electrònic] tot i que sembla que el xat en directe és la forma més ràpida d’obtenir assistència. Per dissuadir la pesca, Paxful adverteix tots els comerciants que comprovin de quina adreça de correu electrònic prové un missatge. Si es tracta d’una altra cosa que no sigui l’adreça de correu electrònic indicada anteriorment, no és l’equip oficial d’assistència de Paxful.

Activeu 2FA

L’activació de 2FA (autenticació de dos factors) és una de les maneres més fàcils de protegir el vostre compte contra el pirateig. Paxful admet 2FA i tan bon punt creeu el compte, l’haureu d’activar.

En lloc d’enllaçar 2FA a la vostra targeta SIM (rebre una contrasenya única com a text), és millor utilitzar Google Authenticator. Amb GA, la contrasenya es genera localment al telèfon i és exclusiva del maquinari del telèfon. Això significa que un pirata informàtic no podrà accedir al vostre compte tret que tingui el vostre telèfon.

Qui és propietari de Paxful?

Paxful és una empresa privada que mai ha tingut una sortida a borsa o una ICO. La companyia va ser fundada per Artur Schaback i Ray Youssef.

El que fa que Paxful sigui únic?

Programa d’afiliació

Paxful té un generós programa d’afiliació que premia els comerciants que aconsegueixen que els seus amics comencin a utilitzar la plataforma. Quan remeteu a un amic, podreu rebre el 50% de les seves comissions de negociació.

Ja és un bon negoci, però això és realment genial, si el vostre amic fa referència a algú, rebreu el 10% de les comissions comercials d’aquesta persona. Paxful es refereix a això com a filial de nivell 2.

Molts altres intercanvis tenen programes d’afiliació, però molt pocs són tan generosos com el programa Paxful. Hi ha més informació disponible aquí.

Comprar i vendre or amb Paxful

Una de les funcions més úniques de Paxful, una característica que els diferencia de gairebé qualsevol altre intercanvi de criptografia al món, és que s’han traslladat al negoci de l’or. En resposta a la demanda dels usuaris, ara és possible a Paxful to intercanviar or per Bitcoin.

Per tal que el comerç s’executi de manera segura, el Bitcoin s’emmagatzema al sistema de dipòsit de Paxful. Es manté fins que el venedor confirma que ha rebut l’or físic a canvi del Bitcoin.

Aquesta és una característica realment interessant de Paxful i té molt de sentit, ja que moltes de les mateixes persones interessades en l’or també poden estar interessades en Bitcoin. A més, ajuda a reduir el cost del comerç. Anteriorment, si volíeu passar de l’or a Bitcoin, haureu hagut de vendre l’or en efectiu i després utilitzar-lo per comprar Bitcoin. Durant tot el temps estareu pagant comissions de canvi i de comissió. Aquest nou procés és fàcil d’utilitzar i és una gran addició a l’ecosistema criptogràfic.

L’únic inconvenient, però, és que qualsevol operació de més de 50 dòlars requerirà que el comerciant completi una verificació KYC abans que es pugui completar.

Èxit el 2019

Paxful va tenir un gran 2019 quan va completar més de 1.600 milions de dòlars en operacions de Bitcoin entre iguals. A primera vista, potser no sona molt, atès que un canvi com Binance neteja tant volum cada dos dies. Tanmateix, per a un intercanvi d’igual a igual, 1.600 milions de dòlars representen molt trànsit i representa un creixement constant des de la fundació de Paxful el 2015..

Pel que fa a les carteres, el 2019 es van obrir un milió de nous comptes de cartera Bitcoin de Paxful, cosa que significa que Paxful té ara un total de tres milions de comptes de cartera Bitcoin. No està malament per a una plataforma que va realitzar operacions per valor de només 5,9 milions de dòlars el primer any de negoci.

En general, Paxful ha mostrat un creixement constant del 25% interanual. Atesa aquesta expansió, està previst que es converteixi en una plataforma seriosa amb un important volum de negociació en els propers anys.

Bitcoin per a les misses

Paxful compleix un paper determinat dins de l’ecosistema de criptomonedes. Tot el que venen és Bitcoin i la característica principal de l’intercanvi és la increïble quantitat d’opcions de pagament que permeten.

Tant si voleu utilitzar algunes targetes de regal antigues com Western Union, Paxful té un mètode de pagament que funcionarà per a gairebé tothom. També és fàcil començar, ja que tot el que necessiteu per crear un compte comercial és una adreça de correu electrònic i un número de telèfon mòbil.

Tenint en compte que LocalBitcoins ha estat recentment van ampliar els seus requisits de KYC, Paxful és més important que mai. L’ecosistema de criptomonedes necessita un lloc on la gent pugui comprar Bitcoin sense haver de proporcionar una quantitat excessiva d’informació personal i Paxful és l’intercanvi ideal entre iguals per complir aquest paper..

Finalment, cal tenir en compte que Paxful és un dels pocs llocs a Internet on és possible convertir les targetes regal en Bitcoin. Aquest és un servei realment únic i ajuda a diferenciar Paxful de la competència

És segur Paxful? Sempre que feu la vostra investigació i només feu transaccions amb proveïdors de confiança, definitivament. Per tant, si esteu disposat a obrir un compte i comprar Bitcoin avui mateix, aneu a Paxful.com per començar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me