Acceptació d’enviaments aportats per l’usuari per al llançament de la plataforma

Tal com es descriu a paper blanc, La plataforma de CoinFi inclourà un ecosistema multitudinari de col·laboradors que proporcionen notícies i investigacions & anàlisi.

Tot i que aquesta és la visió final, s’ha de fer molta feina abans d’arribar a aquesta etapa. Veiem el nostre treball en aquesta àrea com el treball dels jardiners: per tenir una pròspera plataforma mediàtica on les millors ments de la criptografia puguin compartir les seves idees / investigacions i els usuaris estiguin incentivats a enviar notícies oportunes sobre el mercat, hem de crear un entorn adequat, plantar llavors i, a continuació, nodrir amb cura l’ecosistema fins que es mantingui a si mateix.

Sol·licitant les aportacions d’investigadors i analistes amb talent és com plantem aquestes primeres llavors en aquest jardí.

Si esteu interessats a contribuir a canvi de fitxes COFI, llegiu les instruccions següents.

Si no us interessa contribuir però voleu donar suport al projecte CoinFi, podeu ajudar-nos compartint aquesta publicació o reenviant-la a algú que conegueu i que vulgui contribuir!


Què busquem??

Tot i que la visió de l’ecosistema CoinFi inclourà una àmplia gamma d’investigacions i anàlisis, començarem amb un abast més estret..

Aquests són els tipus de contingut que estem buscant en aquest moment:

Anàlisi quantitativa

Ens agraden els números i les dades. Si teniu una tesi sobre com els factors quantitatius tradicionals, com ara el preu, el volum, el valor, l’impuls, el rendiment, la qualitat i la mida, influeixen en el rendiment d’una moneda recolzada en dades impreses, és interessant per a nosaltres. També ens agrada l’anàlisi que analitza els factors que creieu que poden ser pertinents per a la inversió criptogràfica, com ara el sentiment, l’impacte de l’influenciador, l’impuls del creixement de la comunitat, l’impacte de l’assessor, etc..

Una nota sobre l’anàlisi tècnica: Tot i que l’AT es pot utilitzar per donar suport a l’anàlisi quantitativa, de moment no acceptem peces d’anàlisi tècnica pura, definides com a anàlisis basades únicament en patrons de gràfics..

Idees d’inversió accionables

Escriviu sobre una moneda, un testimoni, un actiu / projecte criptogràfic de manera accionable per als inversors en criptografia. Les publicacions macroeconòmiques estan bé, però no publiquem articles centrats principalment en la teoria econòmica o la política. Les recomanacions explícites de compra / venda no són el que busquem, però la vostra obra hauria d’ajudar el lector a prendre una decisió sobre inversió.

Anàlisi fonamental

Valorem una anàlisi fonamental rigorosa. Examineu el model de negoci subjacent, la tecnologia, la base de codis, l’entorn competitiu, l’equip, la valoració o altres aspectes d’una moneda, un testimoni o un altre actiu criptogràfic. Valorem les peces ben presentades i ben investigades que ofereixen un punt de vista informat.

Experiència personal

El focus se centra en informació, investigació, anàlisi i dades útils, però parlar d’experiència personal està bé en el context d’explicar què us va fer decidir comprar o vendre una moneda per a la vostra cartera. Valorem les idees sobre per què els inversors en criptografia van prendre les decisions que van prendre: depèn dels lectors avaluar el seu raonament per si mateixos. Però proporcionar investigacions i raonaments per donar suport a la vostra decisió farà que la vostra experiència personal sigui més valuosa.

Directrius editorials

Per poder ser publicat, el contingut enviat també ha de complir les directrius editorials següents.

Com contribuir a la investigació & anàlisi a l’ecosistema CoinFi

  1. Inicieu la sessió o inscriviu-vos aquí al tauler de CoinFi.
  2. Feu clic a “Contribuir contingut” botó.
  3. Seguiu les instruccions i envieu l’anàlisi.
  4. Valorarem i revisarem cada enviament. Si compleix les nostres directrius editorials i rep un fort nivell de qualitat, el publicarem a la plataforma CoinFi.

Com es compensaran els col·laboradors?

Guanya 2000-2500 * COFI per les teves millors idees i competeix al nostre concurs mensual per obtenir recompenses encara més grans (fins a un + 100% de bonificació).

Finalment, el nostre algoritme de compensació tindrà en compte les valoracions de qualitat i la comprovació de fets de fonts multitudinàries. De moment, l’usuari va contribuir amb la investigació & l’anàlisi serà avaluada internament pel nostre equip editorial en cinc dimensions de qualitat. Aquesta puntuació s’utilitzarà per determinar la compensació base per peça.

Cada peça es puntuarà en la següent dimensió de qualitat:

  1. Convincència – Què tan bé argumenta l’autor? Què tan bé manté el raonament un intens examen??
  2. Originalitat – És una idea única? Si és un tema que s’ha tractat moltes vegades abans, la peça ofereix alguna cosa nova a la conversa? Podríeu acostar-vos a un grup d’inversors criptogràfics educats i provocar una conversa al voltant de la idea presentada a la peça?
  3. Profunditat de la investigació – L’article fa generalitzacions àmplies sense recolzar-lo amb investigacions substancials?
  4. Qualitat del lliurament – Què tan ben escrita està la peça? És atractiu? Eviteu les narracions simplistes que en realitat no s’adaptin a tots els fets. Abraça les dades, el context que envolta els esdeveniments, la complexitat i els matisos.
  5. Accionabilitat – aquesta peça ajudarà els inversors en criptografia a prendre millors decisions? Si no, probablement no sigui l’adequat per a CoinFi.

Per poder ser publicat, el contingut enviat també ha de complir les directrius editorials següents.

Com es calcula la compensació

Per a cada dimensió, l’usuari ha enviat investigacions & l’anàlisi es puntuarà sobre 5.

El total es dividirà per 5 per obtenir un multiplicador de qualitat ponderat final que oscil·larà entre l’1 i el 5 (tot i que no publicarem cap signe que tingui puntuacions inferiors a 4).

La fórmula per calcular la compensació serà la següent, on la taxa base = 500 COFI i el multiplicador de qualitat ponderada oscil·laran entre 4 i 5:

Taxa base x Multiplicador de qualitat ponderada = Compensació

Confós? Aquí teniu un exemple senzill de com es calcula això:

Johnny Bitcoin presenta un article d’anàlisi quantitativa ben escrit que demostra com el volum total de finançament ICO és un indicador líder del preu d’Ethereum i té les dades per recolzar el seu argument. Els nostres editors valoren aquest hipotètic article:

Convincència: 5

Originalitat: 4.5

Profunditat de la investigació: 5

Qualitat del lliurament: 3.5

Accionabilitat: 4

Puntuació de qualitat total = 22

Puntuació de qualitat ponderada = 22/5 = 4,4

Quan publiquem la peça, Johnny pagarà 2200 COFI per la seva contribució (500 COFI x 4,4).

Nota: Articles amb un nivell de qualitat ponderat inferior a 4 no es considerarà per a la seva publicació, de manera que els col·laboradors guanyaran amb 2000-2500 * COFI en funció de la qualitat. 

Concurs de classificació & Bonificació

A més de guanyar una compensació per peça publicada, organitzarem un concurs per premiar els col·laboradors que envien regularment contingut de qualitat que compleixi els nostres criteris de publicació..

Els principals col·laboradors tindran l’oportunitat de guanyar bons a més de la seva compensació base. La classificació es classifica en funció de la suma de les puntuacions de qualitat de totes les peces publicades d’un col·laborador.

1r classificat: Bonificació del 100% a COFI

2n lloc: Bonificació del 50% a COFI

3r lloc: Bonificació del 25% a COFI

4t-10è lloc: Bonificació del 15% a COFI

11è-30è lloc: Bonificació del 5% a COFI

Ara per ara, el calendari del concurs ha finalitzat, en breu anunciarem més detalls.

* Subjecte a ajust

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me