Cryptos

informació addicional

  • Assassí: 0,2%; Creador: 0,0% de comissions de negociació
  • Negociació de marges futurs
  • [email protected] Correu electrònic

Mercat objectiu

Dipòsit

Monedes

Pros


  • Grans instruments de futur per al públic asiàtic.
  • Excel·lent producte amb opcions comercials avançades
  • Tarifes baixes, volums elevats

Contres

  • El suport és una mica brossa
  • La rotació constant dels executius aixeca les celles
  • Molts rumors recurrents de manipulació dels seus mercats.

Resum

OKcoin, un dels tres grans intercanvis de bitcoins xinesos, va fer el primer i més èxit al mercat en dòlars americans, consolidant-se fortament com el segon dòlar / BTC més gran per darrere de bitfinex. Aquest és un testimoni de la seva plataforma de negociació superior, estructura competitiva de taxes, innovació continuada del producte i suport internacional de primer nivell.

Amb les seves baixes tarifes, funcions avançades com futurs, comerç de marges i un mercat de préstecs, i alguns tipus de comandes exclusius desenvolupats pensant en operadors més grans, OKcoin s’hauria de considerar una opció de primera qualitat per a qualsevol operador seriós. Tot i que es restringeixen els dipòsits i les retirades de comerciants amb seu als Estats Units i la ubicació del banc no és òptima des del punt de vista de la tarifa bancària, només cal un correu electrònic i una contrasenya per obrir un compte només amb bitcoins. Val la pena considerar la possibilitat d’utilitzar una borsa local com a passarel·la de dipòsit i retirada i OKcoin com a plataforma de negociació de bitcoins.

Seguretat

OKcoin ofereix autenticació de dos factors (2fa) per sms o google authenticator per retirar i transferir fons, modificar la contrasenya i la funció de seguretat. Un cop establert 2fa, hi ha una funció de contrasenya d’wpx_istrador opcional que, quan s’inicia, és necessària quan es negocia, es retira i es modifica la configuració de seguretat. Es permet als usuaris determinar la freqüència amb què es sol·licita la contrasenya d’wpx_istrador per operar. A més, hi ha un historial d’inici de sessió a la secció de seguretat que detalla cada inici de sessió, inclosa l’adreça IP i l’hora. Els clients poden utilitzar-lo per identificar activitats d’inici de sessió sospitoses.

Segons el suport, un sistema de gestió de riscos examina automàticament un gran nombre de paràmetres diferents destinats a identificar el comportament sospitós del compte, per exemple, modificacions curioses del compte abans d’una sol·licitud de retirada. Si el compte marca el compte per risc, la retirada es bloquejarà fins a la verificació.

La “majoria” dels fons es guarden en carteres d’emmagatzematge en fred multisig i, a l’agost del 2014, una auditoria okcoin va mostrar que el 105% dels fons globals dels clients es mantenien en reserva. Sembla que això permetrà mantenir el 100% del fons en dipòsits frigorífics, alhora que proporciona prou liquiditat de cartera calenta per mantenir el comerç de fluids. Si hi hagués una violació de la cartera, OKcoin no tindria cap problema per absorbir l’èxit.

OKcoin no emmagatzema més de 1000 bitcoins per adreça de cartera freda, cadascun dels quals requereix dues claus per signar les transferències. Una es troba en una caixa de seguretat bancària situada a Pequín, l’altra en una ciutat de la costa oest dels Estats Units. Es requereix dues persones diferents per accedir a la caixa de seguretat de qualsevol ciutat. No viatgen junts.

obrint un compte okcoin

Individual Nivell 0 Nivell 1 Nivell 2
Límit de dipòsit i retirada diària 0 2.000 dòlars: no es permeten retirades de dòlars 50.000 dòlars
Requisits de verificació Correu electrònic i contrasenya informació personal: aniversari, nom, nacionalitat, número de passaport / DNI, adreça Pujada de passaport / identificació, verificació de la residència: factura de serveis públics o extracte bancari
Corporatiu Nivell 0 Nivell 1 Nivell 2
Límit de dipòsit i retirada diària 0 2.000 dòlars: no es permeten retirades de dòlars 500.000 dòlars
Requisits de verificació Correu electrònic i contrasenya Nom de l’empresa, lloc de constitució, número de la companyia, data de constitució, adreça registrada contacteu directament amb el servei d’assistència per obtenir més informació

Revisió de programari OKcoin

La plataforma OKcoin és una de les més estables, líquides i avançades del mercat. Només rastreja Bitfinex en termes de liquiditat comercial BTC / USD, però per al comerciant professional no té parangó.

La plataforma de negociació es divideix en categories de negociació spot i futures, amb litecoin i bitcoin oferts a cadascun. Les comandes de límit de mercat curtes i llargues es realitzen fàcilment, juntament amb diversos tipus de comandes avançades, com ara ordres de parada final, comandes Iceberg i TWAP. Hi ha una pantalla de comandes que mostra les comandes obertes estàndard, així com l’historial de negociació de comptes.

En fer clic al botó “pantalla completa” situat directament a sobre del llibre de comandes, s’iniciarà una sofisticada funció de gràfics amb un llibre de negociació i un gràfic de profunditat integrats. Hi ha una àmplia varietat de diferents paràmetres d’anàlisi tècnica en diversos marcs de temps, indicadors i tipus de gràfics, i està disponible tant per a operacions spot com per a futurs. Per als analistes tècnics que esteu entre vosaltres, podeu construir línies de tendència mitjançant retrocessos, ventiladors i línies de fibonacci. Tot i que algunes de les ordres de negociació avançades no estan disponibles a la plataforma de negociació de pantalla completa, està dissenyada per operar amb un sol clic, amb ordres de mercat i límit. Un nombre de botons percentuals (10, 20, 50 i 100%) permet al comerciant invertir convenientment el percentatge corresponent del saldo del seu compte a qualsevol comerç.

Negociació de marges

Hi ha un botó de “prestar” que apareix de manera destacada just a sobre del desnivell principal del comerç, que ofereix un comerç apalancat finançat per altres usuaris. depenent del nivell VIP (que s’explica a continuació), es permet als usuaris de 2 a 3x apalancaments i els préstecs es poden contractar de 5 a 360 dies. Les ordres de préstec es realitzen en una bossa separada, on els prestataris i els prestadors seleccionen la seva taxa d’interès diària desitjada i, en conseqüència, es fan coincidències. Quan vam comprovar-ho per última vegada, hi havia una liquiditat relativament escassa pel que fa als préstecs, amb dues ofertes al 0,2% d’interès diari durant 90 dies, o un total de l’1,8%. Pel que fa al préstec, es van oferir quantitats força massives, amb un quart de milió disponible a una taxa diària del 0,05%.

Es fa una trucada de marge quan el saldo de l’usuari és inferior al 20%, però les posicions no es tanquen per la força fins que el saldo del compte d’usuari cau al 10% de les posicions comercials obertes, moment en què les posicions es liquiden i es retornen al comerciant, menys pagament d’interessos al prestador. Basant-se en els grans volums de negociació d’OKcoin, els fons de prestadors haurien d’estar relativament ben protegits en aquests nivells de marge, però els xocs massius al mercat podrien resultar en la impossibilitat de liquidar posicions i en la pèrdua d’alguns o de tots els fons prestats. OKcoin no assumeix cap responsabilitat en aquest esdeveniment.

OKcoin comerç futur

OKcoin va ser el primer a oferir negociació de futurs al mercat BTC / USD i continua sent la més gran en termes de liquiditat.

Tres botons situats a sobre de la plataforma de negociació corresponen a les dates de liquidació dels contractes, que es valoren cadascun en 100 dòlars, una setmana, dues setmanes i trimestralment. Els darrers quatre dígits, que apareixen a cadascun dels botons, indiquen el mes i el dia de la data d’entrega, amb els contractes liquidats a les 08:00 GMT.

Totes les mateixes comandes comercials disponibles al mercat spot estan disponibles quan es negocien futurs. Els comerciants poden escollir un apalancament de 10 o 20 vegades (us recomanem que no superin els 10 apalancaments) en operacions curtes o llargues i introduir un límit o una comanda de mercat. L’opció de pantalla completa permet una major funcionalitat de gràfics, però ofereix tipus de comandes limitats.

OKcoin emet una trucada de marge al 20% o menys i es liquida automàticament les posicions al 10% o menys. Als comerciants se’ls ofereix dues variacions de marge: marges fixos i marges creuats. El primer estableix un marge per posició, mentre que el segon fa una mitjana de tot el rendiment de la posició per determinar les convocatòries de marge i els nivells de liquidació.

Com que el mercat de futurs bitcoin és generalment menys líquid i més volàtil que els mercats de futurs tradicionals, pot passar que les trucades de marge no es liquidin a temps, donant lloc a un saldo negatiu del compte. Per assegurar que això no passa, OKcoin té un fons d’assegurances. OKcoin finança el compte amb 25 BTC setmanals i hi afegeix l’anomenat “saldo de liquidació”, o el saldo de marge restant que hauria estat retornat a l’usuari després de tancar automàticament una posició. Es tracta de dissuadir els usuaris de permetre que els seus comptes assoleixin nivells d’autoliquidació. En el cas que els grans moviments del mercat produeixin saldos negatius superiors a l’import del fons d’assegurances, hi ha un mecanisme de pèrdua socialitzat que dedueix un percentatge de les posicions de futurs rendibles del mateix període..

Nivells VIP

El nivell VIP d’un usuari es determina pel nombre de “punts de recompensa” acumulats, que s’obtenen principalment a través de l’activitat de negociació, però també es concedeixen per complir els requisits de KYC. El nivell VIP determina els honoraris, els límits de préstecs i l’apalancament de negociació permès per part de l’usuari. Els punts de recompensa mai caduquen, de manera que, un cop un usuari hagi assolit un nivell VIP concret, hauria de mantenir aquest estat, tot i que les polítiques VIP estan subjectes a canvis..

Nivell d’usuari Punts necessaris
Usuari bàsic <8.888
VIP 1 >8.888
VIP 2 >88.888
VIP 3 >288.888
VIP 4 >588.888
VIP 5 >888.888
Compte Or Actualització de pagament des de VIP 5

Estructura de la taxa

Comissions de negociació

Tarifa del fabricant * Tarifa del fabricant **
Volum de comerç de 30 dies en BTT Quota Nivell d’usuari Quota
0 0 Usuari bàsic 0,2%
500 0 VIP 1 0,18%
2000 0 VIP 2 0,16%
5.000 0 VIP 3 0,14%
15.000 0 VIP 4 0,12%
25.000 0 VIP 5 0,1%
0 Compte Or 0,1%

* La tarifa Maker és aplicable en comprar Bitcoin

** S’aplica la tarifa de Taker en vendre Bitcoin

Comissions de dipòsit / retirada

Hi ha una tarifa de 1.000.000 per a la retirada de moneda digital.

Import mínim de retir del dipòsit en USD
Transferència bancària (ingrés / retirada) 0% /. 1%, mín. 15 dòlars 500 $ com a mínim
OKpay Quota de l’1,5% Cap mínim
Diners perfectes 3% Cap mínim

* OKcoin no cobra cap comissió per les transaccions de dipòsit. Poseu-vos en contacte amb el banc per determinar els honoraris aplicables.

Mòbil

Totes les funcions, inclòs el comerç de futurs, estan disponibles a l’aplicació okcoin per a Android. Actualment, OKcoin espera l’aprovació d’Apple per incloure el comerç de futurs a la botiga IOS, però totes les altres funcions estan disponibles a l’aplicació fàcil d’utilitzar..

OKCoin no pot ser per a vosaltres si:

Ets resident d’un país occidental.  

Tot i que OKCoin té un producte orientat a l’anglès, pot ser una mica aspre per les vores i hi ha moltes alternatives que se centren principalment en el públic occidental. Si simplement voleu comprar bitcoins o criptografia, coinbase és una bona alternativa per a inversors nord-americans, bitfinex per a residents d’altres llocs. Si heu vingut a OKcoin per als mercats de futurs, us recomanem que consulteu bitmex. Encara incert? Consulteu la nostra eina de comparació d’intercanvis per obtenir llistats de productes que s’adapten a les vostres necessitats.

Linia inferior

Viu a la Xina? Japó? Corea del Sud? Aquest és un excel·lent intercanvi per a vosaltres. Els residents als països occidentals també apreciaran els alts volums de liquiditat i una excel·lent plataforma de futurs, però, probablement, seran millor servits en altres llocs.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment