Moneda OAX

L’espai criptogràfic està ple de projectes i, en conseqüència, trobar una opció d’inversió sòlida és bastant difícil. Avui revisarem la moneda OAX, les seves característiques i si hi hauríeu d’invertir o no.

Què és OAX?

moneda oaxOAX (anteriorment OpenANX) és un intercanvi de criptografia creat per OAX Foundation que es va establir el 2017.

La plataforma OAX, en què opera OAX, és un intercanvi de mercat descentralitzat, que té com a objectiu combinar totes les millors característiques dels intercanvis centralitzats amb els d’intercanvis descentralitzats. La pàgina que va conduir al Intercanvi OAX actualment presenta l’error 404.

El testimoni OAX és la criptografia nativa de la plataforma, que s’utilitza per habilitar els nivells de pertinença. La moneda es va llançar en un ICO, que va començar el 22 de juny de 2017 i va acabar el 21 de juliol de 2017.

OAX va recaptar 18.756.937 dòlars en la venda de fitxes, venent 30 milions del total de 100 milions de fitxes OAX. Al principi, la companyia planejava una altra ICO per al 2018, però més tard van optar per llançar 5 milions de fitxes als posseïdors de monedes OAX. El llançament aeri va començar el 17 de juliol de 2018 i va acabar el 16 de gener de 2019.

L’equip darrere d’OAX

L’equip OAX està format per 15 membres de l’equip, dirigits per quatre cofundadors, quatre assessors de projectes i l’equip directiu. Els desenvolupadors del projecte no apareixen al lloc web, de manera que es desconeix el nombre exacte de membres de l’equip.

Ken Lo, director financer d’ANX International i cofundador d’OAX, és un home de negocis que té més de dues dècades d’experiència en estratègia empresarial, després d’haver treballat amb empreses, com Accenture i Verizon. També treballa des de fa sis anys a la indústria blockchain.

Hugh Madden és el segon cofundador del projecte i es considera que va establir la visió d’OAX. La seva principal especialització és la ciberseguretat, ja que va iniciar el seu propi negoci de serveis de seguretat a la tendra edat de 16 anys. Abans de cofundar ANX International, va treballar per a empreses de serveis financers AXA i HSBC.

El tercer cofundador d’OAX és Dave Chapman, que també és el COO d’ANX International. És expert en serveis financers, havent treballat per Barclay’s, ABN AMRO i HSBC.

L’últim cofundador és David Tee, que compta amb més de 25 anys d’experiència en finances corporatives, amb un bon coneixement de qüestions com fusions i adquisicions, col·locacions privades, reestructuracions, renda variable i finançament de deutes..

Equip OAX

Fundadors i directors d’OAX. D’esquerra: Ken Lo, Hugh Madden, Dave Chapman i David Tee

Rendiment del preu de la moneda OAX

Les fitxes OAX tenien un preu inicial de 0,45 dòlars quan va començar l’ICO i va començar a cotitzar a un preu lleugerament inferior a aquest nivell, però el 19 d’agost la moneda creixia amb més del 50%, arribant a 1,61 dòlars..

El preu va continuar creixent, amb la moneda augmentant a 2,88 dòlars el 20 d’agost de 2017. Però aquests guanys es van corregir ràpidament els dies següents, amb la moneda OAX per sota del preu ICO durant la resta de setembre.

Com a la resta del mercat de criptografia, OAX va augmentar el desembre de 2017 i gener de 2018, arribant a un màxim històric de 2,92 dòlars el 7 de gener de 2018. A finals de gener, el preu es va reduir a la meitat d’aquest valor i, un cop començat el febrer, moneda es negociava per sota de la marca d’1 dòlar.

OAX va continuar la seva trajectòria descendent, amb una lleugera recuperació a l’abril, amb OAX negociada de nou per sota dels nivells d’ICO al juny del 2018. La moneda va assolir el seu mínim històric el 26 de setembre del 2019, amb un preu de 0,053017 dòlars..

Des d’agost de 2019 fins a novembre de 2019, podem veure que la moneda OAX s’ha cotitzat al voltant dels nivells de 0,06 $ – $ -. 07, un lleuger augment des del setembre, però que no mostra signes d’una concentració alcista significativa..

OAXReviewCover

coinbureau.com

Funcions OAX

 1. Descentralització intel·ligent de contractes per al descobriment de preus i transaccions comercials.
 2. La funció “Asset Gateway” garanteix que la plataforma no tingui mai les dues claus de recursos associades a cap transacció, mantenint només una de les dues en qualsevol moment. Aquests passius d’actius també accepten monedes fiduciàries i emeten una quantitat equivalent de tokens ERC-20. Per exemple, si envieu USD, l’OAX Exchange emetria tokens OAX / USD.
 3. Codi de codi obert que afavoreix la transparència.
 4. La governança la estableix la comunitat mitjançant la votació i la participació en el propi projecte.
 5. El protocol d’intercanvi de capa 2 (L2X) presenta les característiques següents:
 • Sense confiança: els usuaris no han de confiar en l’intercanvi per realitzar operacions a la plataforma. Els usuaris poden resoldre les infraccions del protocol presentant disputes a la cadena de blocs;
 • Sense custòdia: els usuaris són l’única entitat que té control sobre els seus comptes i fons. L’intercanvi només facilita el comerç entre usuaris;
 • No garantit: l’intercanvi no ha de bloquejar la garantia per assegurar-se que l’operació s’executarà en conseqüència;
 • Performant: les característiques de rendiment de l’intercanvi corresponen a les centrals centralitzades existents;
 • Escalable: es pot augmentar el nombre de nodes per millorar la capacitat i el rendiment.

Nivells per nivells OAX

La plataforma OAX utilitza un sistema de membres per nivells que funciona amb la moneda OAX. Aquesta estructura permet als usuaris triar si només volen tenir accés bàsic a la plataforma, drets de vot o sol·licitud comercial de serveis.

Encara es desconeix quants tokens OAX necessaris per a cada nivell de servei.

Per sol·licitar nivells de pertinença, els usuaris hauran d’enviar les seves fitxes juntament amb les seves sol·licituds de pertinença. Quan l’aplicació hagi rebut l’aprovació, es cremaran les monedes OAX. Això garanteix que l’oferta total de fitxes OAX disminueixi amb el temps, donant a la fitxa una característica deflacionista.

A continuació es mostren els cinc nivells de pertinença:

 • Membre participant: el nivell bàsic de membres permet als usuaris col·locar transaccions minoristes o majoristes a la plataforma OAX;
 • Membre votant: aquest nivell permet als usuaris votar sobre qualsevol decisió que concerneixi la plataforma OAX;
 • Membre fundador: a més dels drets de vot, els usuaris d’aquest nivell poden suggerir temes de discussió;
 • Membre proveïdor de serveis de tercers: aquests membres poden oferir serveis dins de la xarxa OAX, inclosa la validació KYC, serveis de contractes intel·ligents, serveis legals i altres serveis;
 • Membre de la passarel·la d’actius: a més dels atributs de proveïdors de serveis de tercers, aquests membres també poden proporcionar serveis d’intercanvi.

On comprar OAX

comprar oaxLa moneda OAX és compatible amb molt pocs intercanvis de criptografia en aquest moment. La llista actual d’intercanvis comprèn Binance, Gate.io, HitBTC i Liquid. Tot i això, Binance té un total del 90% de tot el volum OAX. El parell amb el volum de negociació més alt és OAX / BTC, amb un 89,83%.

Els alts nivells disponibles a Binance suggereixen que hi ha prou liquiditat per executar comandes grans amb un lliscament limitat.

On emmagatzemar OAX

Ara que heu comprat les vostres fitxes OAX, voldreu moure-les a una cartera externa. Com que la moneda OAX es basa en el protocol ERC-20, significa que compta amb compatibilitat amb qualsevol cartera que admeti els tokens ERC 20.

Algunes carteres ERC 20 populars són MyEtherWallet, MetaMask, Exodus, Mist, Coinomi, Guarda i Jaxx. Les fitxes OAX també es poden emmagatzemar a carteres de maquinari, com el Ledger Nano X i el Trezor T.

Plans de futur per a OAX

Oax plans de futurL’equip d’OAX ha intentat mantenir la comunitat compromesa amb el seu desenvolupament publicant regularment al seu blog oficial “actualitzacions de la comunitat”. No obstant això, des de l’agost, quan van llançar el seu Protocol L2X, l’equip no ha fet anuncis que puguin influir en el preu de la moneda OAX ni en la direcció general del projecte.

Pel que fa a la seva GitLab Sembla que els desenvolupadors no han estat molt actius, ja que l’únic codi disponible són els dos repositoris de prova de concepte. Hi ha hagut molt poca activitat en aquests dos dipòsits, ja que la darrera vegada que es va fer un commit fa nou mesos.

OAX també sembla tenir una presència activa a les xarxes socials. El seu compte de Twitter té més de 12.000 seguidors, i el seu canal Telegram té més de 3.500 seguidors. La seva pàgina de Reddit té 7.1k membres, però les publicacions es fan de manera freqüent i reben respostes dels usuaris.

En cas d’invertir en moneda OAX?

Tenint en compte que la moneda OAX ocupa el lloc 446 en termes de capitalització de mercat, amb poques possibilitats de recuperar els seus alts valors històrics, o fins i tot la meitat d’aquest preu, seria molt improbable que aquesta moneda fos una bona inversió.

Potser el testimoni seria útil per a aquells que vulguin accedir als nivells superiors d’afiliacions a la plataforma d’intercanvi OAX, però actualment no hi ha cap llançament llançat. De moment no podeu utilitzar la moneda per a res.

El fet que tan pocs intercanvis admetin OAX indica que no confien en el projecte o creuen que la criptografia és prou rellevant per incloure-la a les seves llistes de negociació. La moneda OAX també ha estat retirada de diversos intercanvis, com LaToken. Això també és un mal senyal per a OAX.

Coinmarketcap ha calculat que el retorn de la inversió de la moneda és del -81,91%.

Revisió OAX: veredicte

OAX no ha aconseguit cap tracció significativa des del boom del mercat de criptografia el 2018. L’estrany és que l’intercanvi per al qual es va dissenyar la moneda encara no té cap funció.

Tot i que l’equip que va iniciar el projecte té molta experiència, molts altres projectes han estat iniciats per persones amb talent però han acabat caient en la foscor.

Quant al desenvolupament, la situació no sembla prometedora. El projecte està fent un esforç per actualitzar la seva comunitat, però no hi ha hagut correlacions significatives amb els pocs anuncis de desenvolupament.

Pros:

 • Descentralitzat;
 • Comunitat en línia activa;
 • Suport en una àmplia varietat de carteres.

Contres:

 • No hi ha signes de recuperació de preus;
 • Cap intercanvi després de gairebé dos anys després del llançament del projecte;
 • Suport en pocs intercanvis.

Sorry! The Author has not filled his profile.

Add Your Comment