FTX anuncia la propera revisió del projecte IEO “Upbots”

publicitat Phemex

Durant els darrers anys, la popularitat de les criptomonedes ha augmentat exponencialment, cosa que ha provocat un augment considerable dels volums de negociació a tot el món. La reputació de les criptomonedes com a inversió alternativa, juntament amb les remeses mundials i el magatzem especulatiu de valor són els principals motius del darrer creixement. Els múltiples casos d’ús proposats pels projectes DeFi també juguen un paper essencial en l’actual revolució de la moneda digital. 

L’ecosistema comercial contemporani consisteix en intercanvis criptogràfics que no són propicis per a l’eficiència del mercat i ofereixen àmplia oportunitat per al comerç d’arbitratge. No obstant això, els mercats ineficaços són mercats vulnerables. Amb l’afluència de nous operadors, molts dels quals no tenen experiència, la demanda de consells i orientacions comercials pràctiques està en auge. 

Els comerciants de criptografia veterans no tenen cap incentiu per proporcionar consells reals als nouvinguts. Es desaconsellen els senyals i altres trucades de negociació específiques, ja que els comerciants s’arrisquen a ser etiquetats amb monedes de xíling per al seu benefici. Pitjor encara, podrien cridar l’atenció d’autoritats concretes per promoure assessorament en inversions. 


El resultat final, els nous operadors entren en un entorn altament competitiu, sense perspectives d’èxit contra els veterans comercials endurits en la batalla. Amb tant per aprendre sobre la gestió del risc, les estratègies comercials, els fonaments del mercat i les metodologies d’anàlisi, els nous operadors es troben en una situació peculiar.

Han de triar entre una acció arriscada però decisiva o un aprenentatge prudent i pacient. Tots dos són igualment perjudicials per al resultat final d’un operador, ja sigui per negligència, ignorància o inacció. 

UpBots té com a objectiu reduir el llindar d’entrada per als nous operadors de criptomoneda i de divises creant una interfície de comerç amb principiants i amb tot inclòs. UpBots servirà com a plataforma basada en blockchain que facilita les decisions comercials intel·ligents mitjançant l’ús de bots i altres sistemes avançats. A més, aquesta plataforma també ofereix solucions avançades dissenyades per a comerciants experimentats i els proporciona incentius per ensenyar als altres.

Al catàleg de funcions de UpBots

UpBots està dissenyat per simplificar el comerç de nous usuaris, alhora que proporciona als entusiastes una interfície avançada capaç de generar rendiments més elevats. Com a plataforma amb tot inclòs, només té sentit que UpBots compti amb una sèrie d’eines de comerç sofisticades. 

Aquí teniu una breu descripció general:

 • Una plataforma de comerç avançada basada en blockchain que és totalment compatible amb dispositius mòbils i d’escriptori
 • Una cartera de moneda digital multiplataforma segura per emmagatzemar actius
 • Suport simultani per a intercanvis de criptomonedes descentralitzats i centralitzats (DEX i CEX)
 • Desplegament de robots de negociació automatitzats basats en comissions que s’encarreguen de negociar en nom dels usuaris 
 • Una interfície de creador de bot on els usuaris poden crear els seus algoritmes comercials personalitzables mitjançant les eines integrades
 • La capacitat de demanar prestat, préstec i participació d’actius basats en criptografia amb protocols DeFi
 • Un assortiment d’eines de comerç avançades de fàcil accés
 • Una base de coneixement completa per a principiants que conté la informació necessària per convertir-se en un comerciant professional 
 • Un mercat amb proveïdors de senyals criptogràfics que ofereixen activament consells comercials i revelen oportunitats ocultes
 • Una sèrie d’eines de gestió de riscos que fomenten la preservació de la riquesa al costat de decisions intel·ligents de negociació
 • Seguiu els millors comerciants del sector amb les funcions de negociació de còpies d’UpBots dissenyades per a usuaris novells i ocupats

Com a tal, pràcticament no hi ha cap característica comercial que falti UpBots. Amb una interfície personalitzable, cada usuari pot tractar la plataforma com el seu conserge comercial. 

Les proves han demostrat que els robots de la plataforma es poden entrenar per dur a terme operacions complexes, en funció dels interessos dels usuaris i del sentiment actual del mercat de criptografia. Els robots faciliten el comerç les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, que és un objectiu que cap ésser humà pot esperar assolir. 

L’anàlisi del mercat ha demostrat que les comandes de compra / venda a petita escala, regulades i continuades realitzades pels robots poden reflectir la rendibilitat potencial del comerç diari. Es creu que UpBots accelerarà el desenvolupament i el desplegament de bots comercials innovadors que potencialment poden eliminar la necessitat dels usuaris de realitzar anàlisis tècniques de gràfics i tendències del mercat constantment.

Mercat de formació d’UpBots 

Des de UpBots s’esforça per reduir la barrera d’entrada al mercat de negociació, els usuaris novells i fins i tot avançats podran aprofitar la base de coneixement completa de la plataforma. Es proporcionarà una gran quantitat de cursos gràcies a una associació BrainFeed. Alguns dels principals mòduls de formació adquiribles inclouen recursos sobre comerç, gestió de diners, economia financera, anàlisi tècnica, criptomonedes, blockchain, desenvolupament de bot, desplegament de contractes intel·ligents, anàlisi fonamental i molt més. 

L’ecosistema del testimoni UBXT

La plataforma creu que un testimoni d’utilitat és essencial a l’hora de garantir un ús segur, transparència i confiança. Per tant, UBXT representa un testimoni ERC-20 amb diversos casos d’ús. Es crearan un total de 500 milions de fitxes UBXT, a un preu inicial de 0,01USD / UBXT. 

Aquí teniu un parell de detalls rellevants sobre el testimoni natiu d’UpBots. 

 • Mitjans de pagament

Els usuaris podran aprofitar el testimoni UBXT per pagar subscripcions a la plataforma, senyals, formació d’usuaris, juntament amb una sèrie d’altres serveis adquiribles.. 

 • Garantir el funcionament de la negociació de còpies i del bot

Els clients poden aprofitar el comerç de còpies per reflectir les transaccions rendibles dels millors comerciants del món. De la mateixa manera, es poden llogar bots potents per realitzar operacions les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. Es paguen comissions als desenvolupadors de bot i als usuaris que ofereixen serveis de negociació de còpies en funció del seu rendiment.

 • El programa de referència

Els clients existents que recomanin UpBots a altres comerciants podran reclamar una comissió de derivació que es pagarà mitjançant UBXT. 

 • HODL-ing

Es donen una sèrie d’incentius als usuaris que tinguin les seves fitxes UBXT. Aquests inclouen pagaments de referències més elevats, eines de comerç gratuït i subscripció gratuïta, entre d’altres. 

 • Visió de Tokenomics d’UpBots

El valor dels tokens UXBT es preservarà i augmentarà mitjançant la política financera de la plataforma. Aspectes com ara límits de token, bloqueig de token, gravació de token i el programa HODL controlaran activament la velocitat i la seguretat d’UBXT com a actiu. 

Venda de token FTX 

Després dels seus èxits negocis institucionals i privats, UpBots mantindrà una venda pública de tokens el 14 de setembre, com a part del seu esforç per aconseguir capital i captar nous usuaris. 

La venda es realitzarà mitjançant una associació amb FTX, un dels intercanvis de derivats de criptomonedes més importants del món. El esdeveniment de venda pública proporciona accés al 6% de les fitxes UBXT. La resta s’han venut a través de l’institucional & venda privada o s’ha assignat a la reserva de l’empresa, al fons de desenvolupament, a l’equip, als assessors i al programa de recompenses. 

El capital recaptat s’aprofitarà per facilitar el desenvolupament, el màrqueting, els socis, la reserva, l’assessorament legal, les operacions del dia a dia i els esforços d’expansió empresarial de la plataforma. UpBots vol revolucionar el paradigma actual d’intercanvi de divises digitals mitjançant el llançament d’una plataforma amb tot inclòs que s’adreça tant a comerciants de criptomonedes novells com a veterans de tot el món.. 

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me