Level01 llança una aplicació DeFi guiada per AI a Google Play

Nivell 01, la primera plataforma DeFi amb negociació de derivats basada en la IA, va llançar la seva aplicació principal a Google Play Store a principis d’aquest mes. El projecte que utilitza la tecnologia d’intel·ligència artificial per complementar el seu ecosistema de negociació de contractes intel·ligents està ara configurat per ampliar la seva petjada en els enormes mercats de derivats. Segons el comunicat de premsa de Level01 el 10 d’octubre, és aplicació recentment estrenada ja està disponible a Google Store amb 2 modes: Demo i Real (diners). L’aplicació promociona innovacions innovadores que no tenen rival als mercats financers, principalment per oferir una plataforma de comerç just automatitzat per a tothom.

Amb una aplicació en viu al mercat, sens dubte augmentarà les demandes del testimoni natiu del projecte “LVX”. L’actiu digital que cotitza a DigiFinex cotitza actualment al voltant de 0,10 dòlars contra USDT i BTC amb volum actiu. S’està planificant un llistat a Uniswap i aquest serà un altre impuls de liquiditat per al testimoni LVX. Aquest testimoni d’utilitat té un paper important a la plataforma DeFi Level01; els usuaris que l’utilitzin per negociar derivats gaudiran d’un 50% de tarifes més baixes i poden apostar per allotjar sales de negociació per obtenir comissions dels comerciants a les habitacions.

Level01 també està en condicions d’escalar els seus ingressos de manera significativa, ja que cobreix els mercats de divises i de productes bàsics, que són enormes en comparació amb el mercat de criptomonedes naixent. S’estima que el mercat mundial de derivats té un valor de 542 bilions de dòlars, fins i tot un petit percentatge d’aquesta xifra serà significatiu per als ingressos de Level01. El comerç multimercat permetrà a Level01 expandir la seva base de clients més enllà del mercat de criptomonedes. Cal destacar que la plataforma s’estructura per facilitar l’intercanvi de contractes de derivats tant als mercats criptogràfics com als tradicionals.


Proposició de valor d’IA en el comerç descentralitzat de derivats

A diferència de la majoria de plataformes de negociació de derivats P2P, l’enfocament de preus Level01 és força innovador ja que el projecte combina IA, big data i descentralització per proporcionar als seus clients preus precisos en temps amb prediccions de riscos i recompenses, garantint així que tothom cotitzi en condicions d’igualtat. Level01 ha estat capaç d’aconseguir-ho mitjançant la seva propietat intel·lectual FairSense AI; L’algorisme de la IA mostra preus justos i precisos a les dues parts d’un contracte mitjançant l’aprofitament d’anàlisis de transmissions transversals mitjançant dades en temps real de Bloomberg i Thomson Reuters, cosa que només estan disponibles per a les grans institucions financeres abans d’aquesta aplicació. 

FairSense AI ajusta el valor dels contractes derivats subjacents cada segon, oferint als inversors un valor raonable constantment actualitzat dels seus contractes derivats subjacents abans que coincideixi amb un altre. Això elimina els problemes habituals en el comerç de derivats, com ara el lliscament, els errors humans i la manipulació de dades. Aquest ajust està guiat per algorismes que s’han configurat per rastrejar els mercats mundials més líquids per tal de traçar seqüències en temps real de preus justos i precisos. Level01 es deia a si mateixos “La plataforma de DeFi Fair Fair”.

El debut de l’aplicació de Level01 augmenta encara més la proposta de valor d’aquest ecosistema de descoberta de preus justos centrat en la IA. Per citar el cofundador Adam Ooi, 

Volem corregir els dèficits i les desigualtats actuals dels mercats financers i retornar la igualtat i l’equilibri a tothom. Blockchain té la capacitat de completar la nostra visió per fer el món millor i més just … Aquest llançament a Google Play representa una fita important a la nostra empresa que ens acosta al nostre objectiu.”

Nivell 01 Associacions estratègiques alcistes el 2020

Abans de la seva última fita, Level01 havia establert dues associacions significatives com a part de l’ampliació dels recursos de dades i la difusió del mercat. La companyia va anunciar a principis d’aquest mes que havia integrat el popular feed de dades de mercat ofert per Bloomberg ‘(B-PIPE)’, cosa que la converteix en una de les poques empreses de blockchain que proporcionen dades de confiança d’una font tan fiable.

Pel que fa a DeFi, Level01 treballa amb un proveïdor líder de serveis de riquesa digital AGDelta. Els dos han combinat des de llavors les seves habilitats en el comerç P2P basat en IA i distribucions centrades en dades per millorar la liquiditat i proporcionar oportunitats pròsperes per a inversions avançades en criptografia. El conseller delegat d’AGDelta, Andrew Au, es mostra optimista davant la perspectiva d’aquesta associació,

“Aquesta col·laboració amb Nivell 01 Tecnologies és un pas lògic per combinar les millors prestacions de compra i venda de raça per satisfer la demanda del mercat d’oportunitats d’actius privats, alternatius i digitals cada vegada més interessants ”.

Conclusió

Tot i que l’efecte del preu sobre el testimoni LVX pot trigar molt a reflectir aquests darrers desenvolupaments, la plataforma DeFi Level01 podria tenir en compte l’adopció del següent nivell. Un augment d’usuaris en última instància, podria augmentar el valor del seu testimoni d’utilitat LVX, juntament amb l’augment de la negociació a la plataforma i la demanda del mateix als intercanvis criptogràfics llistats. Amb els sentiments actuals del mercat baixista, el potencial està molt infravalorat i només és qüestió de temps que aquesta fitxa pugi a les llistes de gràfics.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me