L’agregador híbrid d’Orion Protocol cobreix la bretxa entre CEX i DEX

publicitat Phemex

Els ingressos de capital significatius han entrat a l’espai criptogràfic en els darrers anys, tot i que la intensa competència per la liquiditat ha deixat el mercat fragmentat, amb l’accés complet a la gamma d’actius digitals disponibles, un tema persistent. 

Com a resultat, els usuaris s’han vist obligats a confiar en grans borses dominants amb els seus fons per accedir a la parella de liquiditat i negociació desitjada, deixant-los vulnerables als riscos de pirateria i contraparts. D’altra banda, ha aparegut la defi, que proporciona solucions d’intercanvi descentralitzades alternatives per accedir als mercats de criptografia mantenint la custòdia, tot i que no té la liquiditat, els parells de negociació i l’experiència d’usuari dels seus rivals centralitzats..

S’han intentat agregar aquesta liquiditat fragmentada tant en fronts centralitzats (CEX) com descentralitzats (DEX). Els agregadors CEX, com Tagomi, ofereixen una major comoditat i accessibilitat al mercat de diverses cadenes agrupant la liquiditat centralitzada de l’intercanvi sense necessitat de múltiples comptes. Tot i això, no tenen el potencial d’interoperabilitat de la defi i encara deixen els usuaris vulnerables als mateixos riscos de pirateria informàtica i de contrapartida. Els agregadors DEX com 1 polzada també han crescut en popularitat, ajudant a pal·liar alguns dels problemes de liquiditat amb el benefici de la interoperabilitat defi. Tot i això, no proporcionen accessibilitat multicadena basada principalment en ERC20, i lluiten per competir pel volum de negociació i el lliscament. Els protocols d’intercanvi són una altra alternativa popular, tot i que sovint no són prou grans per escalar amb la demanda, obrint-los a la manipulació.


Construït sobre l’agregador de liquiditat més avançat mai desenvolupat, Protocol d’OrióLa solució híbrida resol alguns dels problemes més importants de la definició agregant la liquiditat de tot el mercat de criptografia en una plataforma descentralitzada. Ha permès el desenvolupament d’Orion Terminal i altres productes defi tant per als consumidors com per a les empreses de l’espai.

Una porta d’entrada de consum descentralitzada cap a la liquiditat CEX i DEX

Producte de consum insígnia d’Orion, Terminal d’Orió, és la primera porta d’accés descentralitzada a l’agregador d’intercanvi de criptomonedes híbrides d’Orion Protocol, que es va llançar al desembre. Orion Terminal busca completar els serveis existents en lloc de competir amb ells, oferint un punt d’accés mutu beneficiós que pugui agrupar la liquiditat, els llibres de comandes i els parells de negociació de tots els principals CEX, DEX i intercanviar en un terminal de negociació descentralitzat. Ofereix més que tokens ERC20, amb la flexibilitat per facilitar el comerç entre cadenes en el futur.

El seu motor de coincidència d’ordres, la interfície familiar i el conjunt avançat d’eines comercials es connecten a centenars de plataformes CEX i DEX amb més de 10.000 parells de token, cosa que permet als usuaris connectar-se i operar directament des de les seves carteres sense renunciar al control, a les dades o a la custòdia de claus privades. d’actius. Orion Terminal garanteix oportunitats d’arbitratge i compliment efectiu de les comandes agregant els llibres de comandes sense haver de navegar pels processos KYC ni gestionar múltiples comptes d’intercanvi. 

Funciona combinant el protocol d’agregador de liquiditat d’Orion amb una xarxa descentralitzada de corredors per lliurar l’execució i la liquidació d’ordres sense custòdia, alhora que s’accedeix a una major liquiditat de les principals borses per proporcionar els millors preus, els diferencials més baixos i el mínim lliscament. Aquest corretatge descentralitzat únic és possible a través d’un “Prova delegada del corredor”(DPoB), que utilitza el testimoni natiu del protocol Orion, ORN.

La xarxa de corredors utilitza els seus propis comptes d’intercanvi verificats mentre s’executa el programari Orion Broker per executar automàticament operacions des de l’agregador de liquiditat governat pels contractes intel·ligents d’Orion Protocol i ORN Staking. Els corredors han d’apostar ORN per participar i obtenir recompenses ORN per les comissions de negociació per executar aquestes ordres. Els corredors no corredors poden votar per delegar en corredors en funció dels avantatges compartits que s’ofereixen, rebre descomptes en les comissions de negociació d’Orion Terminal i accedir a funcions avançades. Aquesta aposta no inflacionària fa que DPoB sigui increïblement eficient i escalable, i se suma a la continuada d’Orion Mineria de liquiditat oportunitats i iniciativa prèvia a la participació abans del llançament de mainnet.

Aquesta és només la primera fase d’Orion Terminal, amb funcions addicionals que inclouen préstecs, operacions de marge, ETF apalancats, derivats, NFT i participació d’altres tipus d’actius previstos al full de ruta. A continuació, Orion Lending agregarà TAE de préstecs de proveïdors centralitzats i descentralitzats per garantir que els prestataris i els prestadors puguin accedir a les millors tarifes. Aleshores, Orion Margin permetrà la creació d’oportunitats de marge prèviament obstaculitzades a les plataformes DEX, agregant la liquiditat i la profunditat dels intercanvis centralitzats a través d’execucions descentralitzades..

Ecosistemes empresarials descentralitzats i sostenibles

Orion Enterprise també proporciona solucions molt necessàries per a les empreses de l’espai. Orion ha establert plans per a diversos productes empresarials, inclosos oracles, un kit de llançament DEX, un complement d’augment de liquiditat per a intercanvis i un giny comercial per a projectes de criptografia amb clients que no són criptogràfics. Això ajudarà a les empreses a construir ecosistemes descentralitzats i sostenibles, proporcionant la liquiditat, l’accessibilitat i el creixement que necessiten per tenir èxit.

El Orion Price Oracle proporcionarà una solució oracle resistent a la manipulació a causa de la derivació de preus de cada llibre de comandes del mercat, fonamental per als productes defi externs per evitar explotacions per ineficiències en els oracles de preus.

El Kit Orion DEX permetrà que les cadenes de blocs puguin crear el seu propi DEX rendible, específic de la seva cadena en qüestió d’hores, amb un Connector Boost de liquiditat per connectar-se a qualsevol font de mercat centralitzada o descentralitzada per millorar la profunditat i la liquiditat del llibre de comandes.

El Giny Orion Enterprise Trade també proporcionarà una manera eficient de servir clients que no siguin criptogràfics i eliminarà la barrera entre els tokens i el client. Automatitza les compres directes de tokens mitjançant ordres d’encaminament per pagar immediatament o proporcionar crèdit pels serveis, sense que els clients hagin de gestionar el testimoni per si mateix.

A més de generar tarifes de xarxa per a corredors i corredors, les comissions de llicència d’aquests productes empresarials també es comparteixen amb els corredors respectius en tokens ORN, ajudant a incentivar encara més els participants i a garantir la sostenibilitat de l’ecosistema.. 

Solució de liquiditat, accessibilitat, custòdia i escalabilitat

Totes les solucions basades en el protocol Orion aborden els problemes de liquiditat, custòdia, accessibilitat i escalabilitat a través d’una única plataforma.

Accedir al mercat de criptografia no ha de ser difícil i la fragmentació no ha de desincentivar l’adopció. Les finances descentralitzades no tindran èxit en separar-se completament de les plataformes centralitzades, sinó en trobar una manera de col·laborar amb elles per oferir solucions híbrides descentralitzades sense custòdia que es beneficiïn de la liquiditat i l’escalabilitat que ofereixen..

Orion Protocol és el projecte líder que està fent exactament això, delegant eficaçment la interacció amb plataformes centralitzades en empreses de corretatge. Corredors que estiguin encantats de compensar els riscos associats contra els mecanismes d’incentius integrats i proporcionar als usuaris un accés descentralitzat als avantatges tant del món cefi com del defi.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me