HARD Token Rallies després del resum de la seva campanya Binance Launchpool

publicitat Phemex

El preu del testimoni HARD va augmentar Immediatament després de la finalització del cicle Launchpool del protocol Hard a Binance, aquesta tendència alcista està en línia amb les projeccions anteriors i podria marcar el que els experts creuen que és l’inici d’una trajectòria sostenible de preus ascendents.

Protocol dur s’ha convertit en l’addició més potent al panorama DeFi dels darrers mesos. La seva arquitectura econòmica i infraestructural és la que va impulsar la plataforma cap al punt de mira. Es va convertir en el setè projecte a aparèixer Binance Luanchpool. El cicle de llançament de llançament va arrencar el 3 de novembre, com una campanya agrícola de rendiment o rendiment d’un mes de durada dissenyada per exposar el projecte a la comunitat Binance i premiar als participants amb fitxes HARD. Ara que aquesta campanya ha finalitzat, el preu del testimoni ha començat a reflectir el seu potencial.

En poc menys de dos mesos d’operació, els actius totals bloquejats als mercats de diners forts han augmentat fins a superar els 40 milions de dòlars. Posteriorment, Hard Protocol, segons DeFi Llama, actualment es troba entre les 40 millors aplicacions basades en DeFi. Més important encara, el preu del testimoni de governança ha començat a reflectir l’ascens de la plataforma al mercat de DeFi, molt congestionat. Tot i això, val a dir que aquest no era el cas de fa poques setmanes quan els experts examinat el projecte i va concloure que el seu actiu digital nadiu està molt infravalorat.


Al llarg del cicle de llançament de llançament, hi va haver raons per qüestionar el valor del testimoni de governança del protocol, HARD. A mitja campanya, el preu de HARD va caure per sota de la marca de 0,4 dòlars, que aleshores era una representació inexacta del creixent estat del Hard Protocol. Mentre reaccionant davant l’aparent disparitat entre l’expansió de la base d’usuaris de Hard Protocol i el preu de HARD, Brian Kerr, CEO de Kava Labs, va declarar que no li preocupa el baix rendiment de HARD, ja que s’espera de tots els recursos digitals amb una afluència de subministrament . Va explicar:

“Durant els propers 30 dies, més de 6 milions de HARD es lliuraran de forma gratuïta a través de launchpad als usuaris que participin en actius. Crec que és natural que qualsevol actiu que aconsegueixi una enorme afluència de nova oferta pugui lluitar en un mercat obert ”.

Kerr va afegir que espera que augmenti el preu de HARD tan aviat com s’acabi la campanya de llançament perquè, aleshores, l’oferta de nous tokens HARD s’hauria de reduir dràsticament. També va assenyalar que el protocol utilitza un avançat mecanisme de reducció de bitcoin a la meitat per garantir que el valor de l’actiu digital mantingui una trajectòria ascendent. Tal com es preveia, el preu de HARD ha augmentat un 61% en els darrers 7 dies. Més significatiu és el fet que la concentració de preus va començar al tancament de la campanya de Launchpool i havia impulsat el valor del testimoni més enllà de 1 dòlar.. 

Sens dubte, aquest moviment de preus dóna credibilitat a les declaracions anteriors de Kerr sobre l’efecte de la campanya de distribució de recompenses en el rendiment de HARD. Tanmateix, si la postura de Brian Kerr sobre el valor real de HARD prediu el futur, la valoració de 1 dòlar per a cada testimoni encara és baixa. A continuació es mostren alguns factors que donen suport a aquesta afirmació.

Difícil és l’únic mercat monetari entre cadenes actuals

L’arquitectura adoptada per al protocol Hard li permet integrar-se amb una àmplia gamma d’actius digitals d’alta capitalització de mercat com BTC, XRP, KAVA i BUSD. Segons Kerr, la potència d’aquesta aplicació rau en la seva capacitat per democratitzar DeFi al mercat criptogràfic més ampli en lloc de les alternatives centrades en Ethereum actuals. A continuació, va projectar que aquesta funcionalitat és prou convincent per alimentar la TVL fins al rang de mil milions de dòlars en el menor temps possible, i promet un valor incalculable per als titulars de HARD. Kerr va explicar:

“HARD és una aplicació molt potent que té el potencial de créixer en milers de milions de dòlars a TVL. Pot dirigir-se a un mercat molt més gran que els seus homòlegs d’Ethereum. Amb això en ment, qualsevol paraula o control sobre aquesta plataforma descentralitzada és molt valuós, pels drets de vot i les taxes que es podrien prendre. Si feu tasques matemàtiques senzilles, si s’implementa una comissió de l’1% sobre 1 B $ en valor del prestatari, es genera un valor de 10.000.000 de dòlars per als titulars de HARD. Tot i que encara no s’ha implementat, és molt potent ”.

Cultura Hodl per reforçar la producció agrícola

Els experts creuen que el cicle alcista actual prové de la decisió dels inversors d’escapar de les incerteses dels mercats d’actius tradicionals adoptant Bitcoin com a magatzem de valor. Tot i que això és un fet, estem molt lluny del pic de la cursa alcista en curs i, mentrestant, la producció agrícola sembla ser la forma més prolífica d’extreure més valor dels actius criptogràfics acumulats. Com a tal, ho té el protocol Hard un avantatge únic perquè és l’únic mercat monetari entre cadenes que s’integra perfectament amb Bitcoin.

“Amb el món cada vegada més recorregut a Bitcoin com a botiga de valor i protecció contra la incertesa econòmica, KAVA i els serveis del mercat monetari HARD estan ben posicionats com a productes complementaris d’aquesta nova onada d’inversors d’actius digitals perquè ofereixen la rara oportunitat per als titulars de Bitcoin mantingueu la seva exposició mentre obteniu rendiments de dos dígits de forma segura “, diu Brian Kerr.

Kava té un potencial de mercat similar

Igual que Hard Protocol, Kava té el que cal per emergir com una de les ofertes més reeixides tant en el panorama DeFi com en el conjunt del mercat de criptografia. Si tenim en compte l’enginy infraestructural que potencia la plataforma, no hi ha cap raó per la qual el valor de KAVA, el testimoni de governança, s’hagi de mantenir durant molt de temps en l’interval de preus d’1,50 dòlars. Tenint en compte el dinamisme de Kava i el fet que permet integracions DeFi perfectes, el preu de KAVA hauria de superar fàcilment els 3,50 dòlars. Val a dir que Kava ha resolt amb èxit problemes derivats del model sense permís d’Ethereum. Per tant, és una opció d’integració DeFi més viable per a empreses i bancs. 

Tot i això, l’os de la discussió és que el Kava continua sent una joia amagada perquè molts no el veuen com una capa base amb un pedigrí similar o fins i tot superior a l’ecosistema Ethereum. En canvi, la viabilitat de Kava s’està comparant actualment amb Maker, tot i que es tracta principalment d’una xarxa blockchain dissenyada per alimentar els dapps i els protocols DeFi com Ethereum. Mentre això continuï, és impossible concloure categòricament que el preu actual de KAVA és una representació vàlida del valor real de la plataforma Kava. El que això significa és que hi ha prou espai per al creixement fins i tot a mesura que es comencin a llançar més dapps i funcions a Kava, començant per l’activació de la banda de préstecs de Hard Protocol prevista per a finals de desembre. 

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me