El programa de recompenses DGTX provoca un enorme flux de liquiditat a Uniswap

publicitat Phemex

En els pocs dies des que Digitex va llançar el seu Programa de recompenses DGTX a través de l’intercanvi descentralitzat més gran del món Uniswap, la companyia ha registrat una afluència massiva de liquiditat al seu mercat Uniswap, amb més de 27 milions de promeses DGTX i 1300 ETH, per valor aproximat de 1,58 milions de dòlars. Això es tradueix en un dels APY més alts de la indústria actualment a gairebé el 90%.

El programa de recompenses DGTX

El programa de cultiu de rendiments és fàcil per a tothom a accedir directament des del tauler del programa de recompenses DGTX. Els usuaris simplement s’han d’inscriure, connectar Metamask, agrupar una quantitat igual d’ETH i DGTX per crear les seves fitxes d’agrupació a Uniswap i, després, dipositar-les a la cartera de recompenses per començar a obtenir generoses recompenses. Durant el primer mes, Digitex reparteix 5 milions de DGTX per compartir-los entre els participants proporcionalment.

“Aquesta és una gran manera d’incentivar la liquiditat en cadena per a DGTX i també de retornar a la nostra fidel comunitat deixant que la seva DGTX funcioni per a ells en lloc de simplement HODLing”, va dir Adam Todd, fundador de Digitex. “DeFi ha estat de moda aquest any i estem encantats d’oferir aquest tipus d’iniciatives als nostres titulars, així com altres oportunitats inspirades en el moviment DeFi”.

Digitex va entrar en escena el gener del 2018 amb la promesa d’eliminar les comissions del comerç de futurs de criptomoneda. El seu ICO es va esgotar en només 17 minuts i va obtenir un total de 5,2 dòlars d’ETH. Des de llavors, la companyia ha creat i implementat un intercanvi robust de quota zero utilitzant el seu testimoni DGTX natiu i la seva interfície d’escala de negociació amb un sol clic.

El fundador de Digitex va comentar: “Estem molt satisfets de com va l’intercanvi de futurs Digitex, però també ens vam adonar força ràpidament que molts dels nostres titulars simplement no són operadors de futurs, però veuen el valor de la fitxa DGTX com a molt espera de termini. Per tant, vam començar a crear una sèrie d’iniciatives per atendre aquest mercat que els permetessin guanyar diners amb la seva DGTX sense haver de negociar; el primer dels quals és el programa de recompenses DGTX amb Uniswap. Hi estem veient una elevada liquiditat i una captació real del programa “.

L’expansió a Digitex City

Més enllà del programa de recompenses recentment llançat, els entusiastes de les criptografies de totes les franges podran participar aviat en múltiples oportunitats de guanyar diners, ja que l’intercanvi de marques a Digitex City el 15 de desembre. , mercats de divises sense distribució i diverses iniciatives inspirades en DeFi, des de la participació fins a la mineria de liquiditat, tot alimentat per la borsa nou DUSD stablecoin natiu.

Todd va explicar: “Ens vam adonar que l’intercanvi de futurs era només el principi i ara estem utilitzant el nostre concepte de tarifa zero per ampliar la utilitat de DUSD i generar la demanda del testimoni DGTX 100 vegades. És per això que tornarem a canviar la marca a Digitex City el mes que ve amb diverses oportunitats de guanyar diners per als entusiastes de la criptografia, l’única xarxa social dedicada a Crypto i una àrea de jocs que també albergarà una sala de pòquer sense parar i un casino peer to peer el 2021.

Tot això estarà alimentat per la nova moneda del canvi, el DUSD, que és una moneda estable garantida per la garantia DGTX a un ritme de 5: 1 o superior. El que estem fent amb això és eliminar la volatilitat mentre operem futurs, cosa que fa que la plataforma sigui més atractiva per als comerciants amb posicions més llargues i més llargues, alhora que augmenta la demanda de DUSD, augmentant així el valor de DGTX “.

Digitexcity.com actualment viu i acull el programa de recompenses DGTX i la cartera. Qualsevol persona interessada a obtenir més informació sobre Digitex City i les diferents iniciatives que pot oferir es pot inscriure a la llista d’espera. En fer-ho, es mantindran al dia sobre les últimes novetats i promocions de la companyia, així com podran participar per guanyar recompenses, premis i productes de Digitex City..

“Creiem que Digitex City es convertirà en” el “lloc definitiu per trobar oportunitats perquè el vostre criptogràfic funcioni per a vosaltres. També atraurà persones que vulguin connectar-se, connectar-se en xarxa, compartir estratègies comercials i informació. Tot i que ens hem traslladat a les pantalles, el comerç continua sent una activitat social tan feliç i estem contents de tornar a posar aquest element al comerç i d’ampliar el nostre atractiu a un públic més ampli ”, va concloure Todd.. 

Quan falten només tres setmanes per acabar, serà interessant veure fins a quin punt la captació és elevada en totes aquestes noves ofertes i el temps que triga Digitex City a assolir el seu objectiu de convertir-se en “Crypto’s Playground”.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me