DeFi News: Kava integrat a Binance.com, esgotat en qüestió de minuts

publicitat Phemex

La competició s’escalfarà ben aviat a l’espai DeFi. Binance.com és el primer gran intercanvi que integra solucions natives DeFi a la plataforma Binance. Això no només és una gran ajuda per a KAVA, “La joia oculta de la dècada” segons a Forbes, però també és només el començament del que encara ha d’arribar per a aquest creixent mercat emergent amb un alt potencial.

Cada vegada es valora més els protocols i plataformes de finançament descentralitzats. Més de 7.000 milions de dòlars és estendre’s entre algunes desenes de projectes ja, però, tots intenten atendre els usuaris d’Ethereum. És hora d’introduir també altres actius en finances descentralitzades. Kava ho fa exactament donant suport a Binance Coin (o BNB) des del primer dia. Comptar amb el suport de l’intercanvi de criptomonedes líder al món, ofereix al projecte un avantatge competitiu significatiu respecte a qualsevol altre projecte DeFi del mercat actual. 

Binance juga la targeta Kava Trump


La gran notícia de la setmana és com ara Kava és oficialment compatible amb la plataforma Binance.com. La negociació de l’actiu KAVA natiu es fa des de fa mesos. Fer el següent pas en aquesta associació va ser crucial per elevar l’estat de les dues plataformes en el procés. És la primera vegada que Binance.com integra una solució DeFi directament a la seva plataforma, aquest avantatge del primer motor no té preu per a Kava i els seus usuaris i no s’ha de subestimar. 

Per posar aquesta integració en perspectiva, ara és possible que els usuaris de Binance participin directament a la plataforma Kava amb BNB. Ja no cal canviar entre plataformes ni utilitzar una aplicació mòbil independent. Aquesta opció seguirà sent accessible, però tenir una integració directa és molt més senzill. A més, ara els usuaris de Binance.com tenen a la seva disposició una funcionalitat sense precedents. Poder aprofitar BNB i BUSD directament per recollir recompenses de mineria de liquiditat és un gran pas endavant. 

La integració de Kava de tal manera confirma el potencial d’aquesta plataforma DeFi. Qualsevol persona pot integrar aquesta solució a la seva plataforma, intercanvi o dApp amb relativa facilitat. Fins ara, no es pot accedir a cap altre projecte DeFi directament des d’un intercanvi, cosa que converteix Kava en una oferta increïblement única al mercat actual.. 

L’èxit continu de Kava ha donat alguns resultats interessants. No només hi ha la integració directa de Binance.com per vigilar-ne, sinó també encunyació de USDX també sembla que va segons el pla. Com a conseqüència del creixent interès per aquesta opció per part dels usuaris de Binance, la liquiditat que s’ha d’encunyar a través de l’agrupació s’ha incrementat diverses vegades en les darreres dues setmanes. És probable que es produeixin nous augments en un futur previsible. 

La importància del node de joc Binance

Participar en KAVA com a testimoni DeFi es configura d’una manera força enginyosa. En circumstàncies normals, els usuaris estarien pràcticament bloquejats de participar en la participació en DeFi, tret que actuessin com a validador de la xarxa. Normalment, això requereix tenir diversos milers de monedes i mantenir el node en funcionament 24/7. Amb l’ajut de Binance, tot això procés s’ha convertit en molt més accessible. 

Binance aposta per $ KAVA dels seus usuaris, en participa la major part, però manté una porció sense aposta en tot moment. Això permet als usuaris guanyar recompenses interessants alhora que poden canviar KAVA a Binance o traslladar-lo a un altre lloc. Això crea el millor d’ambdós mons on Binance aposta per la major part del Kava i millora la seguretat de la cadena de blocs, alhora que permet als usuaris tenir una experiència agradable: tenir liquiditat quan ho necessiten i guanyar recompenses passivament.

Escoltar els comentaris dels usuaris

Binance cz

La col·laboració en curs entre Binance i Kava també es basa en els comentaris dels usuaris. Per ser més precisos. Usuaris de Binance.com he estat preguntant per obtenir solucions DeFi integrades per posar en funcionament la seva cartera de criptomonedes. Tenint en compte com Kava dóna suport activament a BNB per encunyar USDX, va ser qüestió de temps fins que es va produir una adequada integració. 

A més, tot això demostra que Kava no és la vostra plataforma DeFi mitjana. Pot ser que actualment no tingui el valor total bloquejat de Maker o Compound, però això és només qüestió de temps. Aquesta plataforma encara té moltes funcionalitats a l’espera d’afegir-se en un futur proper. Un d’aquests canvis importants es produirà força aviat i pot canviar el panorama DeFi per sempre. Segons al CEO i cofundador de Kava, Brian Kerr, a partir d’aquesta setmana,

“Actualment, 84 milions de KAVA estan vinculats per titulars per valor aproximat de 354 milions de dòlars EUA. 568 CDPS actius amb dipòsits per valor de 36.731.493 USD. Emès 16.370.511 USDX. S’han guanyat 1.149.645 dòlars en recompenses d’encunyació de KAVA i es confirmen 932.166 blocs ”.

Tots els signes són increïblement alcistes pel que fa a Kava. Estar integrat directament a Binance.com és un primer pas important cap a la presa de DeFi més tradicional. Aquesta indústria segueix sent un nínxol de mercat, però ara milions de persones podran explorar l’oferta de Kava de forma nativa. 

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me