Coneix els projectes que treballen per augmentar els teus rendiments de DeFi

publicitat Phemex

Les finances descentralitzades, o DeFi, han crescut ràpidament fins a convertir-se en una de les tendències més calentes de la criptosfera actual.

Amb la proliferació d’intercanvis descentralitzats, plataformes de préstecs obertes, granges de rendiments, mercats de predicció i una àmplia gamma d’altres casos d’ús de DeFi, els titulars de criptomonedes tenen ara una àmplia gamma d’opcions per obtenir un rendiment dels seus actius..

Amb tantes opcions disponibles, aconseguir el màxim rendiment possible pot ser un repte. Però, per sort, també hi ha molts projectes que busquen fer el més senzill possible, alguns dels més destacats són:


EasyFi (FÀCIL)

Crèdits de la imatge: EasyFi

EasyFi

EasyFi soluciona una situació difícil amb què s’enfronten molts inversors en criptomonedes en algun moment: s’hauria de vendre un actiu per comprar-ne un altre? D’una banda, el primer actiu podria haver apreciat el seu valor, mentre que el segon podria no tenir un rendiment tan bo com s’esperava.

A través d’EasyFi, les inversions en criptomonedes no necessiten ser un escenari si / o aquest, poden ser les dues coses. Això és degut a que EasyFi permet als usuaris dipositar fàcilment els seus actius corrents com a garantia per contractar préstecs amb interessos baixos. Aquesta suma es pot utilitzar per comprar altres criptomonedes rendibles, sense necessitat de vendre cap actiu per captar capital per a una inversió posterior.

Com us podeu imaginar, això permet als inversors beneficiar-se de l’apreciació del capital de les seves garanties, alhora que desbloqueja liquiditat per fer més inversions; en essència, és com invertir en apalancament. Mentre la inversió s’aprecie més ràpidament que l’interès degut, s’obté un guany net. Tenint en compte que els tipus d’interès solen ser només d’un poc per cent, mentre que moltes criptomonedes han experimentat un creixement del centenar per cent durant l’últim any, aquesta hauria de ser una tasca senzilla per a aquells que tinguessin un ull exigent en relació amb els actius potencials.

Basat en Matic Network (una plataforma d’escala de capa 2 d’Ethereum), EasyFi també és capaç d’afrontar una altra important fuga de beneficis: les comissions de transacció. Amb les despeses d’Ethereum, l’EasyFi redueix dràsticament les comissions, cosa que garanteix que els usuaris ja no hagin de lluitar amb despeses de transacció desorbitades a l’hora de dipositar / retirar garanties o amortitzar préstecs..

YOP Finance (YOP)

Facturat com a “aplicació de optimització tot-en-un”, YOP Finance pretén aprofitar les propietats úniques d’Ethereum i Polkadot per ajudar els usuaris a maximitzar fàcilment els seus rendiments.

Mitjançant la plataforma yPlatform de YOP Finance, els usuaris accedeixen a una àmplia gamma de mercats DeFi en un sol lloc i es beneficien d’informacions seleccionades que faciliten maximitzar els rendiments, reequilibrar la seva cartera i aprofitar alguns dels cultius de rendiments més populars i descentralitzats. plataformes d’intercanvi. Els usuaris poden gestionar fàcilment la seva cartera d’inversions DeFi a través d’una àmplia gamma de protocols i plataformes DeFi populars mitjançant la seva interfície d’usuari senzilla i intuïtiva.

A més, els usuaris podran accedir a una àmplia varietat d’anàlisis de mercat gràcies a l’eina “Anàlisi de dades intel·ligents” de YOP Finance, que aprofita el poder de la intel·ligència artificial per generar informació útil sobre els tokens populars i les tendències del mercat, abans de destil·lar-los a dades fàcils d’utilitzar perquè els usuaris aprofitin les seves estratègies d’optimització del rendiment.

La plataforma ajuda els usuaris a maximitzar el seu rendiment agregant tot el que necessiten per detectar i capitalitzar les oportunitats d’inversió que altres poden perdre.

Ara mateix, YOP Finance admet aplicacions DeFi basades en Ethereum i Polkadot. Però també té previst integrar el suport per a productes líders en diverses altres cadenes de blocs en un futur proper, incloses les cadenes intel·ligents de Binance, EOS, Solana, NEAR i NEO, que finalment permetran als usuaris gestionar la seva exposició a gran part del paisatge DeFi..

SushiSwap

Crèdits de la imatge: SushiSwap

Si alguna vegada heu utilitzat una de les nombroses plataformes de fabricants de mercats automatitzats (AMM) que hi ha al mercat, sabríeu que hi ha bàsicament dues maneres d’obtenir-ne un rendiment..

El primer és executar operacions rendibles, p. comprar baix i vendre alt, igual que en qualsevol intercanvi de criptomonedes habitual. Però la segona opció creix ràpidament en popularitat amb l’interès creixent d’aquestes plataformes: parlem de proporcionar liquiditat.

En proporcionar liquiditat a un fons de liquiditat en un AMM com Uniswap, JustSwap, SushiSwap, etc., els usuaris guanyen una fracció de les comissions de negociació generades quan algú extreu liquiditat del fons. Aquesta fracció depèn de la quantitat total de liquiditat proporcionada en relació amb la mida del conjunt, de manera que algú que proporcioni una desena part de la liquiditat guanyaria una desena part de les comissions.

Tanmateix, si bé la majoria d’AMM només paguen una proporció de les comissions als actuals proveïdors de liquiditat, SushiSwap té un model lleugerament diferent. Això es deu al fet que a SushiSwap el 0,05% de les comissions de negociació es distribueixen als posseïdors de tokens SUSHI una vegada que hi participen per xSUSHI. Mentrestant, la comissió restant del 0,25% es distribueix als actuals proveïdors de liquiditat.

Aquests tokens SUSHI s’obtenen proporcionant liquiditat inicialment, i després es poden apostar a llarg termini per obtenir recompenses per sempre, fins i tot un cop s’hagi extret la liquiditat inicial de la piscina. Això el fa adequat per a aquells que afavoreixen els guanys a llarg termini respecte als beneficis a curt termini.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me