La indústria criptogràfica exigeix ​​als reguladors una política clara, ferma i acomodativa que admeti Cryptos

Un dels principals obstacles que manté allunyats els inversors nord-americans de la indústria criptogràfica és el marc normatiu poc clar. En comprendre la necessitat d’un entorn regulador adequat i favorable per a la supervivència dels criptos als Estats Units, es veu que molts experts i analistes de la indústria del país expressen les seves opinions i suggeriments als reguladors i als legisladors. En un d’aquest darrer intent. els líders de la indústria criptogràfica nord-americana s’han reunit amb els legisladors a Capitol Hill per fer una taula rodona, centrada principalment en la regulació de les ICO i les monedes digitals.

El congressista convida els executius a la indústria tradicional de les finances i la cadena de blocs

La trobada va ser organitzada pel congressista republicà Warren Davidson, que ja té una gran consideració a la comunitat d’actius digitals a causa de la seva visió criptogràfica. Més de 50 executius d’empreses de la indústria tradicional de finances i blockchain van assistir a la taula rodona amb representació de gegants criptogràfics com Coinbase, Kraken, ConsenSys, Nasdaq, Circle i Fidelity, entre d’altres. El motiu pel qual aquesta reunió destaca és el senyor Davidson, l’amfitrió està redactant un projecte de llei de regulació de la criptografia, que s’introduirà a la Cambra de Representants més tard aquesta tardor..

El debat va tenir lloc a la darrera sessió abans de les eleccions, donant una bona oportunitat perquè els entusiastes de les criptografies expressessin les seves preocupacions sobre la regulació de l’esfera criptogràfica. El missatge principal, per al legislador, era clar: els reguladors han d’adoptar una política clara i ferma envers les criptografies o, en cas contrari, les empreses de cadenes de blocs es veuran obligades a buscar pastures noves.

Després de quatre hores de debats, el congressista Davidson va recordar que el seu projecte de llei de criptografia encara no s’ha acabat i que el grup va ser una bona manera d’escoltar la indústria i decidir què incloure abans que es presentés l’esborrany final als legisladors..


Va dir que “els actors legítims de la indústria desitgen cert tipus de certesa per poder prevenir i perseguir el frau. Estic segur que podem avançar i convertir-lo en un mercat florent als Estats Units. És imprescindible que ho fem, ho hem fet bé amb Internet “.

Mike Lempres, director de polítiques de Coinbase, va reafirmar la necessitat d’un canvi, dient això,

“Tots volem un mercat just i ordenat, volem les mateixes coses que fan els reguladors. No s’ha de fer de la mateixa manera que es feia en el passat, i hem d’estar oberts a això “.

Carla Carriveau, alta oficial de Circle i antiga funcionària de la SEC, va respondre que, fins i tot si la SEC clarifica les lleis existents, correspon al Congrés intensificar-la. Segons ella,

“El Congrés ha d’actuar perquè la SEC ha dit el que creia que era correcte i ja va fer el que creia que necessitaven fer”.

L’advocada de ConsenSys, Joyce Lai, va recordar als legisladors que, atès que les criptomonedes no estan relacionades amb cap govern, els seus fundadors tenen restriccions pràctiques o nul·les sobre la ubicació del seu negoci. Almenys la meitat dels participants van advertir que els reguladors nord-americans han de donar claredat sense reprimir les empreses criptogràfiques o, en cas contrari, els projectes es traslladaran a territoris amb coneixements criptogràfics, com Malta o Suïssa..

Llegiu també: El marc normatiu actual no s’adapta a l’adopció empresarial de Cryptos: Veterans Tell SEC

Els experts en criptografia exigeixen el funcionament d’un marc regulador per adaptar-se a les criptomonedes

A principis d’aquesta setmana, un grup d’experts i veterans de la indústria, integrat pel desenvolupador bàsic de Bitcoin, Bryan Bishop, l’exdirector de Morgan Stanley, Caitlin Long, i el pioner de la codificació del comerç electrònic, Chris Allen, fundador d’Ernst & L’equip de blockchain de Young, Angus Champion de Crespigny, i l’advocat del gestor de fons, Gavin Fearey, en una carta a la SEC van presentar la seva intenció d’ajudar la SEC revelant el que consideren que són consideracions crítiques per manejar la regulació de la criptomoneda que no es tractava en altres cartes de comentaris realitzades anteriorment públic per la SEC.

A la carta es deia que els actius digitals són una classe d’actius única amb fortaleses i habilitats úniques i que, si s’incorporen a la infraestructura de mercat existent, hi haurà la introducció de riscos per als inversors que d’una altra manera no existirien. El grup va suggerir que la SEC intentés actualitzar possiblement la infraestructura del mercat si realment vol aprofitar Bitcoin i altres tecnologies i enfortir encara més el sistema financer.

Amb els experts de la indústria criptogràfica que expressen les seves opinions sobre les regulacions, es pot percebre que els reguladors també s’estan activant i intenten entendre què necessita la indústria criptogràfica. Per oferir un marc polític favorable, aquest pont de comunicació és necessari.

Els legisladors i reguladors dels Estats Units consideraran la demanda de la indústria i elaboraran una política integral a favor de les criptomonedes? Feu-nos saber les vostres opinions sobre el mateix.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me