G20 accepta la recomanació del Comitè d’estabilitat financera sobre actius criptogràfics

publicitat Phemex

Ministres de Finances del G20 & La reunió de governadors del banc central, que es va celebrar el cap de setmana del 22 de juliol de 2018 a l’Argentina, ha fet ressò del suggeriment del seu Consell d’Estabilitat Financera que, tot i que els actius criptoactius no suposen en aquest moment un risc d’estabilitat financera mundial, l’organisme mundial encara segueix vigilant. El mateix es va comunicar al comunicat oficial de la reunió que es va reunir per debatre “el futur del treball, la infraestructura per al desenvolupament i un futur alimentari sostenible”.

Els comentaris del G20 són importants per als actius criptogràfics

Els comentaris del G20 sobre la criptografia són importants, ja que el fòrum és una plataforma de cooperació financera i econòmica i està representat per països els membres dels quals representen el 85% de la producció econòmica mundial, dos terços de la seva població i el 75% del seu comerç internacional. Com que la majoria dels països membres encara contemplen les regulacions i la dinàmica dels actius criptogràfics, és una decisió sobre Fòrum del G20 podria deixar un full de ruta per a les nacions membres i altres.


Tot i concloure que els actius criptogràfics no tenien atributs clau de les monedes sobiranes, no representen un risc per a l’estabilitat financera mundial, sinó que volen estar alerta. El fòrum també va dir que esperaria amb interès la tasca de FSB per controlar el risc potencial dels actius criptogràfics. També va reiterar els seus comentaris al març sobre la implementació Grup de treball d’acció financera (GAFI) per als actius criptogràfics i també va demanar a la GAFI que aclarís com s’apliquen els seus estàndards als actius criptogràfics. La declaració oficial del comunicat era la següent,

“Les innovacions tecnològiques, inclosos els actius criptogràfics subjacents, poden proporcionar beneficis significatius al sistema financer i a l’economia en general. Criptoactius No obstant això, plantegen qüestions relatives a la protecció dels consumidors i dels inversors, la integritat del mercat, l’evasió fiscal, el blanqueig de diners i el finançament del terrorisme. Els actius criptogràfics no tenen els atributs clau de les monedes sobiranes.

Tot i que els actius criptoactius no suposen en aquest moment un risc d’estabilitat financera mundial, mantenim la vigilància.

Donem la benvinguda a les actualitzacions proporcionades pel FSB i els SSB i esperem que continuïn treballant per controlar els riscos potencials dels actius criptogràfics i avaluar les respostes multilaterals segons sigui necessari. Reiterem els nostres compromisos de març relacionats amb la implementació de les normes GAFI i demanem al GAFI que ho aclareixi Octubre de 2018 com s’apliquen els seus estàndards als actius criptogràfics “.

Llegiu també: Els reguladors del G20 creen un marc mentre vetllen pels bancs per implicar-se en la criptografia

El paper del GAFI és important com a vigilants i prudents reguladors mundials cap als actius criptogràfics

Al juny de 2018, fonts del govern japonès, la Financial Action Task Force (GAFI), està contemplant “regles vinculants” per als intercanvis de criptomonedes. Això suposaria un pas cap a una regulació més estricta de les plataformes, que han estat guiades per les normes del GAFI de juny de 2015.

En la seva sessió plenària celebrada entre els dies 27 i 29 de juny de 2018 a París, el GAFI va dir que vigilen i comprenen activament com els delinqüents i els terroristes poden utilitzar monedes virtuals / actius criptogràfics per blanquejar els ingressos de delicte o moure fons per donar suport terror.

El GAFI va acordar iniciar un projecte sobre les millors pràctiques d’investigació relacionades amb monedes virtuals / actius criptogràfics per ajudar les forces de l’ordre a la llum dels riscos creixents. El GAFI també ha començat la seva revisió d’orientacions i estàndards per determinar si són necessaris canvis per aclarir la seva aplicació a les monedes virtuals / actius criptogràfics i promoure un enfocament regulador més coherent, tenint en compte els resultats de l’exercici de les accions reguladores nacionals del GAFI..

El GAFI també té previst celebrar un reunió entre sessions al setembre sobre com s’apliquen les normes FATF a les monedes virtuals / actius criptogràfics.

A mesura que el GAFI es prepara per a la reunió de setembre sobre com s’apliquen els estàndards del GAFI a les monedes virtuals / actius criptogràfics, el seu resultat esdevé més crucial ja que G20 també ho cercaria a l’octubre. Seria interessant saber com el GAFI aplica els seus estàndards als actius criptogràfics i les seves conclusions, ja que això podria convertir-se en un full de ruta per als països de tot el món per establir la seva normativa.

El GAFI podrà implementar positivament els seus estàndards en actius criptogràfics? Feu-nos saber les vostres opinions sobre el mateix.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me