El regulador francès posa el reglament ICO a la llista de prioritats per al 2018

publicitat Phemex

A diferència dels seus homòlegs pesants com la Xina, Rússia o fins i tot els Estats Units, el govern francès sembla que avança cap a la regulació de les ICO. El Hisenda francesa va reconèixer el risc relacionat amb ICO’s però sosté que aquesta situació justifica la necessitat d’un marc regulador que pugui equilibrar la innovació i les inversions tòxiques.

Els francesos debaten sobre les OIC com a part del seu informe anual al parlament

Quan Robert Ophèle, El president de l’Autoritat des Marchés Financers (AMF), va presentar l’informe anual de l’AMF 2017 a la Comissió de Finances de l’Assemblea Nacional el passat 2017, va aprofitar per tractar una àmplia gamma de temes, inclosos els Llei PACT i ICO’S. L’AMF també ha anunciat una prioritat per al 2018;


“… continuar reflexionant sobre els canvis en el marc regulador davant de noves ofertes, en particular, les Ofertes inicials de monedes (ICO), i promoure a nivell europeu l’enfocament del regulador francès sobre la innovació”.

D’acord amb la Informe anual de l’AMF, l’agència ha realitzat un treball “exhaustiu” sobre blockchain i ICO;

”… Aquest treball, que va resultar, en particular, en una consulta pública de l’AMF a finals de 2017 sobre les diferents opcions de gestió dels ICO, té com a objectiu canviar el marc normatiu francès i alimentar els grups de treball europeus i internacionals sobre aquests temes. ”

“Paral·lelament, tenint en compte que certes formes d’ICO podrien constituir en el futur un mode alternatiu de finançament per a un segment de l’economia en relació amb la tecnologia blockchain, l’AMF ha llançat un programa de suport i investigació d’ICO. Va trucar UNICORN (Universal Node to ICO’s Research & Network), aquest programa té com a objectiu proporcionar als propietaris de projectes un marc per desenvolupar les seves operacions i garantir la protecció dels jugadors i inversors que vulguin participar. “

“L’AMF també s’ha marcat l’objectiu de fomentar la investigació acadèmica sobre aquest tema. Al mateix temps, en col·laboració amb el ACPR, també ha dut a terme campanyes de sensibilització per identificar el riscos associats a aquest tipus d’inversions o inversions en bitcoins per a clients desprevinguts ”.

A més, llegiu: Nishiawakura Village per llançar el primer ICO municipal del Japó

Informe anual francès que afirma les respostes del document de consulta de l’ICO

L’AMF va llançar la consulta sobre la regulació de les ICO l’any passat, l’octubre de 2017, que havia esborrat l’agenda d’aquest govern francès que havia manifestat públicament el seu interès a convertir-se en una jurisdicció preferent de l’ICO. Al març, un informe als mitjans francesos va declarar que França vol convertir-se en el “la Capitale des ICO.”

El document de consulta tenia com a objectiu aportar més claredat sobre la manera com França pot regular millor les ICO. L’AMF va alinear tres opcions al document de consulta. En primer lloc, el regulador va suggerir que es produïssin algunes de les millors pràctiques perquè els agents del mercat compleixin. En segon lloc, el AMF es va proposar ampliar l’abast de la regulació existent per tractar les ICO com a ofertes públiques de valors. En tercer lloc, l’AMF va proposar desenvolupar un model regulador específic i personalitzat amb el llançament d’una llicència.

L’AMF va rebre 82 respostes en total. La majoria dels enquestats van optar per un marc normatiu específic i adaptat i que aquesta nova regulació fos opcional.

Els enquestats van considerar per unanimitat que era necessari un document d’informació per informar els compradors de fitxes i que hauria d’incloure, com a mínim, informació sobre: ​​El projecte relacionat amb l’ICO i el seu avanç; Els drets conferits per les fitxes i el tractament comptable dels fons recaptats durant l’ICO.

Per a gairebé tots els enquestats, aquest document també significava que hauria de permetre identificar l’entitat jurídica responsable de l’oferta, els seus gestors i fundadors i les seves competències. A més, podria ser objecte d’aprovació atorgada per l’AMF o una institució amb finalitats especials.

Els francesos avancen en la direcció que pot convertir-la en la capital mundial d’ICO o com diuen els francesos “la Capitale des ICO”. Si el francès és capaç de regular aquest mercat d’ICO, podria donar-se un exemple per a la resta del món.  

Els propers projectes simbòlics de tot el món buscaran a París el seu proper ICO? Feu-nos saber les vostres opinions sobre el mateix.  

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me