Bit connectar Big-Time Slapped amb l’ordre d’aturada i cessació d’emergència de valors

publicitat Phemex

Quan els inversors estaven contents amb la inflació dels tipus de criptomonedes, dijous era el dia en què Bitcoin es va suspendre ja que el Comissari de Valors de Texas (TSC) va marcar una Ordre de cessament i anul·lació d’emergència per evitar que Bit connect funcionés. L’organització desconcertant és una coneguda etapa de préstec de bitcoins amb una capitalització d’aparador de 4.100 milions de dòlars, i durant molt de temps se la culpa d’haver pres decisions sobtades..

Bit connect Ordenat per no embolicar-se amb Texas

L’Ordre aprovada per ells és acabar amb els diferents programes d’especulació treballats per Bit-connect ”, analitza la declaració pública,“ una organització a l’estranger que reclama una part de la indústria global de 4.100 milions de dòlars per a les seves monedes digitals ”. Coingape.com es va perfilar la declaració de tensió dins del sistema biològic sobre les especulacions de Bitconnect al novembre i també mitjançant una peça d’avaluació. En aquest moment, com ara es mostra amb autoritat, l’estrès va ser en gran part a causa de les garanties de l’organització anglesa que semblaven incomprensiblement Ponzi.


“Bit connect sol·licita especialistes financers per a projectes basats en diners criptogràfics perquè els casos de l’organització transmetin rendibilitats anualitzades d’almenys el 100%”, explica el TSC. Després de detallar com emeten les seves pròpies monedes amb un import superior a 28 milions, el TSC continua amb: “L’organització espera que la gent utilitzeu Bitcoin, una moneda digital més assentada, per posar recursos en diferents programes de connexió Bit. En una especulació anomenada Bit Connect Lending Program, els especialistes financers compren monedes Bit connect, que es donen a un ‘Bit connect Trading Bot’ per produir ‘rendiments del 40% al mes’ ”.

En el cas actual, els controladors probablement s’esborren davant la possibilitat que es publiquin més ofertes de monedes inicials, no regulades, als seus components. En realitat, el comunicat oficial assenyala que “els operadors d’ofertes per a Bit connect se centren en els habitants de Texas i, a més, en ocupants de diferents estats, a través de llocs, xarxes socials basades en web i centres comercials en línia com el craigslist”, afirmen. I tenint en compte que és un escenari estupefacte i el millor cas per esperar que Texas assumeixi una part important en el truc acceptat, aquí hi ha una altra vegada la justificació del controlador: “Els especialistes en negocis no estan, en cap cas, contractats com a operadors de Bit connect per oferir valors a Texas “.

Declaracions emeses per TSC en suport de la seva decisió:

A la TSC, a més, s’afirma que l’organització ha presentat una oferta de monedes inicials que es reserva i que s’aconsegueix per només un parell de dies a partir d’ara, i com “funciona llocs i transmet publicitat basada en web per obtenir especialistes en ofertes, a les que anomena“ branques ”. L’organització dóna material d’exposició als membres, incloses les presentacions a la web, i els paga comissions per referències que resultin en interès en els projectes de l’organització..

El comissari de valors, Travis J. Iles, reafirma, a més, el que alguns del grup criptogràfic també han descobert que molesta que l’organització “no hagi descobert a tots els efectes res sobre els seus principis, la seva condició monetària o les metodologies per obtenir beneficis per a especialistes financers. No ha donat cap adreça física a Anglaterra “.

La declaració de pesar de les puntuacions de ministres de l’estranya organització normalment inclou correlació amb el caràcter obscur de Satoshi Nakamoto i absència de centralització al voltant del Bitcoin organitzar. És un enfosquiment de les aigües criptogràfiques que es consideren inclinades.

Resumint tota la qüestió, només podem dir que, si ho trobeu raonable o no, és obvi un punt de vista de les accions de l’associació: han obtingut condicions càlides de controladors, que actualment s’estan apropiant als enfocaments per fumar aquestes empreses, utilitzant moviments legítims es poden aclarir altres tasques autèntiques i encomiables al final.

Feu-nos saber els vostres pensaments bitconnect als comentaris següents o escriviu-nos a [protegit per correu electrònic]

El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de cap pèrdua econòmica personal.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me