Vitalik Buterin diu massa èmfasi en l’ETF de Bitcoin, l’adopció necessita atenció

publicitat Phemex

Vitalik buterina va assenyalar que tot i que el ETF Bitcoin és bo, només és bo augmentar el preu. Segons ell, l’adopció de criptomonedes en les empreses principals és més important fonamentalment que només els preus pugen. Tot i que els inversors i el món en general es fixen en dates probables per obtenir una esperada aprovació de Bitcoin ETF per part de SEC, Vitalik presenta el seu punt de vista, definitivament, amb un ull d’empresari blockchain.. 

L’ETF de Bitcoin només és bo per augmentar els preus: Vitalik

La criptomoneda i la seva tecnologia subjacent, blockchain, són paraules clau de moda des de l’any passat. Internet està ple de literatura sobre com aquestes noves tecnologies tenen el potencial de canviar la manera de treballar del negoci, proporcionant més transparència, rapidesa i sí, en alguns casos, un anonimat..


Però a mesura que els preus d’aquestes criptomonedes van augmentar durant l’últim trimestre del 2018, els mitjans de comunicació complets van començar a centrar-se en l’augment dels preus i en la manera com tenia sentit la inversió en criptomoneda deixant enrere els seus fonaments bàsics sobre com l’adoptaran les empreses. Si avui se li pregunta a algú sobre els preus de Bitcoin i diversos altcoins, estaran en una posició de resposta, però si se’ls pregunta sobre el seu cas d’ús o la tecnologia que hi ha darrere de l’altcoin, no hi hauria molts en un lloc on respondre..

Això es deu al fet que les persones s’allunyen lentament de la filosofia real que hi ha darrere d’aquestes tecnologies i per què van ser creades en primer lloc. Això és el que assenyala Vitalik.

Crec que hi ha massa èmfasi en els ETF de BTC / ETH / qualsevol cosa, i no hi ha prou èmfasi en facilitar a la gent la compra de 5 a 100 dòlars en moneda digital mitjançant targetes a les botigues de la cantonada. El primer és millor per bombar el preu, però el segon és molt millor per adoptar-lo realment.

– Vitalik que no dóna èter (@VitalikButerin) 29 de juliol de 2018

Si el seu tuit està elaborat, el que diu té sentit com si alguna cosa que hagi de canviar el futur de les criptomonedes hagi de ser la tecnologia i la seva adopció i no un producte financer que atregui la inversió i augmenti el preu. Perquè després que s’esvaeixin totes les notícies al voltant, el que seria necessari per mantenir els preus i els inversors per guanyar diners als mercats de criptografia serien els fonaments de cada moneda o testimoni, que és la seva tecnologia i com l’accepten els empreses per a ús corrent.

Si s’ignoren els fonaments, el que quedaria enrere és un mercat especulatiu que estaria ple de volatilitat, cosa que manté allunyats a molts inversors. Per tant, fins i tot un ETF de Bitcoin no seria capaç de frenar els inversors en el joc si les monedes no lliuren fonamentalment.

Llegiu també: El fundador d’Ethereum, Vitalik Buterin, comparteix els seus coneixements sobre criptoeconomia

Vitalik es fa ressò del sentiment de Jeffrey Wernick i Brad Armstrong sobre els cryptos

Els primers inversors de Bitcoin a Bitcoin, Jeffery Wernick, en les seves entrevistes amb Sara Silverstein de Business Week, també van comentar sobre les mateixes línies el que Vitalik intenta assenyalar, que en la pressa de guanyar diners ràpids als mercats que la majoria de la gent avui en dia ha oblidat de recordar o totalment oblidat del propòsit filosòfic que va subratllar la creació de Bitcoin. Creu que la gent del negoci ara no hi era el 2009 i el 2010 i, per tant, no els importava la filosofia i, per tant, tot el propòsit de les criptomonedes està passant lentament de la seva utilitat a les empreses a una eina més d’inversió..

Brad Armstong també havia comentat el mateix mentre parlava amb el seu personal el mes passat. Segons ell, la volatilitat en les criptomonedes de preus es va deure principalment a especuladors i persones que menys entenien les empreses de tecnologia i criptografia.

Tot i que Vitalik ha intentat cridar l’atenció dels inversors sobre els conceptes bàsics sobre per què s’ha d’invertir en cadenes de blocs i no només deixar els seus diners a causa del feed de notícies, encara seria difícil convèncer a molta gent que es deixa portar molts bombardeigs mediàtics i invertir-hi per raons que a la llarga poden no ser tan efectives per als preus de les criptografies

Esforços com el de Vitalik canviaran el punt de vista dels inversors o els mitjans continuaran governant el lloc? Feu-nos saber les vostres opinions sobre el mateix.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me