VanEck Bitcoin ETF de Cboe encara té una oportunitat després que la SEC rebutgi la proposta de Winklevoss

publicitat Phemex

Dos dies després d’ajornar la decisió sobre les propostes d’ETF Bitcoin (BTC) de Direxion i altres cinc ETF bitcoin presentades per NYSE Arca, Inc, la SEC ha estat cruel aquesta vegada, ja que va trencar el somni dels bessons Winklevoss de llançar un ETF bitcoin. Aquesta és la segona vegada en dos anys que es rebutja la sol·licitud del bessó Winklevoss.

Ara tots els ulls estaran posats en l’ETF Bitcoin CBOE- SolidX, que hauria de ser el següent en línia per a l’aprovació de la SEC. Tot i que els precedents que estableix la SEC no són realment positius, alguns experts encara creuen que l’aplicació CBOE és una cosa que es pot aprovar.

Motiu del rebuig de la sol·licitud de Winklevoss


L’ordre estableix que un dels motius principals pel qual es va rebutjar l’aplicació és el fet que no es podia establir un mitjà de compliment perquè els mercats bitcoin no estiguessin sotmesos a fraus ni manipulacions. La Comissió també va creure que l’aplicació també ha de demostrar com pot arribar a un acord de vigilància compartida amb un mercat regulat relacionat amb bitcoin de mida significativa, tal com fan els ETP de confiança en productes bàsics aprovats anteriorment.

La proposta tampoc no va donar suport a la conclusió que els mercats de bitcoins o derivats de bitcoins són mercats regulats de mida significativa. Per citar l’ordre, la comissió ha afirmat que

Tot i que la Comissió conclou que BZX ha de demostrar la seva capacitat per subscriure un acord de vigilància compartida amb un mercat regulat de mida significativa relacionada amb el bitcoin i, tot i que aquest factor recolza fermament la desaprovació del canvi de norma proposat per BZX, els altres factors que BZX demana a la Comissió ponderin també donem suport a la desaprovació del canvi de norma proposat.

Fins i tot tenint en compte aquests altres factors, la Comissió no considera que el canvi de norma proposat per BZX sigui coherent amb el requisit de la secció 6 (b) (5) de la Llei d’intercanvi que les normes d’una borsa nacional de valors estiguin dissenyades “per evitar actes fraudulents i manipulatius i pràctiques ”i“ per protegir els inversors i l’interès públic.

A més, llegiu: si l’ETF Bitcoin de CBOE es rebutja, augmentarà els Raging Bulls?

Per què CBOE encara té una oportunitat

Com que la SEC s’ha elaborat una i altra vegada que els intercanvis de Bitcoin són massa petits i no ofereixen seguretat contra el frau i la manipulació, la protecció dels inversors, especialment dels petits inversors minoristes, està en risc. La protecció dels inversors sembla ser la prioritat clau de la SEC.

Mirant tots els punts de rebuig de l’aplicació CBOE-SolidX sembla que compleix un gran nombre de consultes. No només perquè també s’hagi encarregat d’assegurar els inversors per si alguna cosa surt malament que preveu la SEC mentre rebutja la majoria de sol·licituds. CBOE s’ha ocupat de certes condicions clau en la creació de la seva aplicació i sembla que ha après de tots els rebuigs que ha dut a terme la SEC. Si analitzem l’aplicació, el cas del CBOE sembla fort, cosa que inclou

  • Història de l’èxit amb SEC (intercanvi ben establert, reconegut i regulat, primer s’ha d’aprovar per a futurs BTC)
  • VanEck és un gestor de diners i inversions guardonat i reconegut
  • Els actius digitals estan assegurats per fins a 125 milions de dòlars (o més segons sigui necessari) per diverses companyies d’assegurances
  • Seguretat i experiència tècnica en blockchain i criptomonedes de SolidX
  • Segmentació de recursos o fons particulars amb un valor net elevat (cada acció equivaldrà a 25 bitcoins ~ 165.000 $ USD a 6.500 $ / BTC) Això mantindrà a ratlla l’inversor minorista de què es preocupa la SEC.

CBOE creu que oferir productes ETF seria beneficiós per a la indústria i els mercats afirmant:

“Aquest enfocament permetrà als inversors obtenir exposició a criptomonedes més madures mitjançant ETP sense les complicacions i els riscos addicionals del mercat spot i contribuirà a garantir que els mercats de capitals nord-americans continuïn sent un terreny fèrtil per a la formació de capital i la innovació financera”

En una altra entrevista, Chris Concannon, president de CBOE, també havia esmentat

“Atès que els inversors nord-americans ja estan accedint clarament a aquests productes financers no registrats, també creiem que els inversors estan millor atesos pels productes que es negocien en un mercat de valors regulat i estan protegits per lleis de valors sòlides”

Tot i que CBOE i Bitcoin (BTC) tenen una història d’èxit i cal assenyalar que la seva única aplicació de CBOE, la SEC està buscant opinió pública, cosa que suggereix que està considerant aprovar la sol·licitud de cotització de l’ETF de Bitcoin..

La SEC considerarà l’aplicació CBOE i obrirà portes a ETF basats en criptomonedes? Feu-nos saber les vostres opinions sobre el mateix.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me