Tot i el xoc, el flux de notícies positiu manté viva l’esperança de Bitcoin a curt i llarg termini

publicitat Phemex

El carrer criptogràfic ha estat sota el bany de sang des de fa dues setmanes. Els óssos semblaven estar al capdavant i trencaven tots els suports possibles que se’ls intervingués. Però, com cada xoc, també semblava de curta durada, com si estigués impulsat per la por i els venedors en pànic han cedit en allò que sembla un atractiu punt d’entrada, ja que la majoria de les monedes es troben en un territori sobrevendut. Tot i que el curt termini és atractiu, els fonamentals a llarg termini són un camí d’espeleologia per a un futur estable i madur.

Positivitat a curt termini: els factors tècnics mostren punts d’entrada atractius

Durant els darrers 30 dies, ETH ha caigut per sobre del 40%, XRP ha caigut prop del 15% i el BCH del 25%. Hi ha hagut una caiguda contínua i cap mena de notícies han tingut un efecte positiu en aquesta caiguda del preu. Aquesta caiguda també es deu al fet que hi ha por al mercat que aquests preus caiguin encara més. El ETF Bitcoin Encara es queda en un dilema i la gent encara té por de si entrarien diners institucionals o no. A mesura que la gent aboca monedes, el que està passant és que això està eliminant zones de compra atractives per a les persones que havien perdut el ral·li anterior. Gairebé totes les monedes més importants, les que es considera que romanen vives a la llarga, estan disponibles bastant barates. Molts analistes del carrer consideren que aquest és el moment adequat per comprar a mesura que han arribat els fons. Mati Greenspan ha publicat un petit tuit durant els darrers dos dies mentre es compraven fons. També va felicitar a les persones que van entrar al final dels preus.


Rebot menor fins ara, esperem que es desenvolupi a partir d’aquí.

Félicitacions als que van comprar el fons. pic.twitter.com/OMWvV9GMnf

– Mati Greenspan (@MatiGreenspan) 13 de setembre de 2018

Cryptomanran Ran Nuener també va fer una piulada que podríem veure un repunt a curt termini projectant que l’ETF de Bitcoin està a tan sols 5 mesos. Segons ell, el nomenament d’un comissari professional de criptografia, Elad Roisman, acaba de fer el bucle SEC a favor de l’ETF de Bitcoin. Amb Hester Peirce ja favorable a BTC, el vot de la SEC pot ser 2/3 a favor del sí.

Sabem que HesterPeirce és pro BTC, ara tenim un altre comissari que també ho és.

Si el personal transmet la decisió a la comissió, passarà a votació. Tenim 2/3 de vots SÍ obligatoris.

Parlo a la SEC setmanalment, la meva opinió, ETF en els propers cinc mesos.https://t.co/0UdaMUg7kx

– Ran NeuNer (@cryptomanran) 13 de setembre de 2018

Llegiu també: Bitcoin per dirigir-se a bilions de dòlars convertint-se en moneda d’Internet mentre els països imprimeixen diners per combatre la crisi que s’acosta

Positiu a llarg termini: Citi, Bessons, UE i Nasdaq creant una recepta perfecta

Tot i que el sentiment a curt termini pot estar agafant tècnicament, les darreres dues setmanes han comprat prou notícies positives a llarg termini per als cryptos. Un altre gran banc, Citigroup, és l’últim banc que ofereix custòdia de criptografia. No només la custòdia, també ha comprat una eina que pot dirigir els diners institucionals a les criptomonedes. El banc té previst llançar un producte anomenat Rebut d’actius digitals (DAR) que permetrà als inversors institucionals invertir en criptomonedes de manera totalment assegurada i regulada..  

El segon és una Stablecoin registrada, que eliminarà la manipulació de preus. Bessons, el negoci criptogràfic promogut pels germans Winklevoss ha llançat una moneda estable anomenada Gemini Dollar que estarà a la vista dels reguladors nord-americans, és a dir, el Departament de Serveis Financers de l’Estat de Nova York (NYDFS).

Nasdaq, un intercanvi tècnicament superior, ha entrat en cryptos i ara està desenvolupant eines que poden ajudar els comerciants institucionals a negociar criptomonedes amb més informació.

Tot i que les empreses fan la seva part, també augmenta la confiança dels països i dels reguladors Comissió Europea, l’òrgan executiu que proposa legislació per a la UE, ha anunciat que aquest any conclourà una avaluació reguladora de la governança dels actius criptogràfics, perquè estan “aquí per quedar-se”, segons ha informat oficialment un alt nivell.

Aquests quatre punts van ser proposats també per Joseph Young, creient que això podria ser el senyal de cripto-positivitat a mitjà i llarg termini, augmentant el preu.

Amb els escenaris a curt i llarg termini a favor, es pot estar còmode d’obtenir els seus diners en cryptos. Amb la caiguda actual de la criptografia, la pitjor que la bombolla dot-com, es pot predir que si es fan inversions en monedes adequades es pot fer fortuna en els propers anys. Només cal triar què és un “Amazon”Moneda equivalent i que és una moneda equivalent a pets.com.

Quines monedes creieu que donaran rendiments sorprenents en els propers anys? Feu-nos saber les vostres opinions sobre el mateix.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me