Si l’ETF Bitcoin de CBOE es rebutja, augmentarà els Raging Bulls?

publicitat Phemex

Tot i que el món espera amb impaciència la decisió de la SEC dels Estats Units sobre l’ETF de Bitcoin presentada per CBOE, la SEC ha posat el llamp en posposar la seva decisió sobre la presentació del fons de negociació borsària (ETF) de Direxion Bitcoin fins al setembre del 2018. Llavors, què passa si Cboe patrocinava l’ETF de Bitcoin? es retarda o es rebutja per aquesta qüestió, quin i quin és el seu impacte?

ETF Bitcoin patrocinat per CBOE: es pot endarrerir?

Mentre el món es prepara per a la decisió de l’ETF de Bitcoin Board Options Exchange Global Markets (CBOE) -Solid X Bitcoin, aviat, aquest ajornament de Direxion Bitcoin negociat per la borsa de la SEC ha generat alarmes que hi ha possibilitats que pugui diferir de la CBOE Solid XF ETF també. Atès que la SEC té 45 dies a partir de la data de publicació al registre federal i pot tenir una altra finestra per a una extensió, hi ha totes les possibilitats que SEC voldria aprofitar el temps per prendre una decisió justa, de manera que pogués ser el millor de tots els grups d’interès.


A mesura que els mercats es mouen tal com estan i s’està construint un impuls sobre BTC, que ha augmentat els 1.000 dòlars nord-americans durant la setmana passada aproximadament, les notícies de retard poden venir amb una lleugera correcció que es pot recuperar poc després. Amb el fons de negociació borsària (ETF) de Direxion Bitcoin que s’està endarrerint, el mercat ja està a punt.

De fet, una aprovació tindria un impacte positiu més gran en els preus de BTC que no pas un retard en un costat negatiu.   

Llegiu també: L’entusiasme de l’ETF de Bitcoin explota, els bous ja s’han fet càrrec

Què passa si la sol·licitud es rebutja??

Si la sol·licitud ETF CBOE- Solid X es rebutja, no seria la primera vegada que es rebutjaria la sol·licitud. Ha rebutjat més de 15 ETF relacionats amb bitcoins que s’han proposat des del 2013 i, durant l’últim any, ja hi ha hagut alguns rebuigs que inclouen CBOE, Gemini i SolidX.

Pel que fa a SEC, encara hi ha molts obstacles que cal esborrar abans que es pugui pronunciar a favor,   

  • Mercat no regulat i transparència: Una de les raons per les quals Bitcoin havia enderrocat l’aplicació ETF de Winklevoss era que considerava que el mercat BTC encara es trobava en les fases relativament primerenques del seu desenvolupament i que el mercat estava bastant no regulat. A més, es va qüestionar la transparència de preus i intercanvis i es va considerar un factor clau per al rebuig. Els mercats de Bitcoin encara no estan regulats i també molts intercanvis encara tenen problemes de transparència.
  • Eficàcia dels preus: Atès que els preus de les criptografies són altament volàtils; L’altra preocupació de la SEC era sobre com funcionarien els fons i si es podrien establir preus i operar de manera efectiva. També en un moment, la SEC també creia que BTC era fins al punt una poca liquiditat i, per tant, podia atrapar els fons. – L’eficàcia dels preus encara és difícil, ja que encara hi ha una gran diferència de preus entre els borses i la volatilitat encara persisteix
  • Seguretat de l’intercanvi: Atès que molts dels principals intercanvis s’han enfrontat a lapsus de seguretat i pirateries, la SEC encara no està convençuda que els actius subjacents de Bitcoin estiguin segurs i segurs.  

Tot i que hi ha molts altres obstacles, com ara la protecció dels inversors minoristes, la presència de serveis de custòdia i la disponibilitat de futurs de Bitcoin a CBOE i CME encara no semblen suficients com per confirmar que passaran els BTC ETF de CBOE i SOlidX

Veient l’impacte d’això en la fixació de preus, a part del rebuig inicial de les molèsties de Winklevoss, que va veure un important col·lapse de Bitcoin des de 1300 USD fins a 950 USD, tots els altres rebuigs d’ETF no van veure un impacte negatiu dràstic en els preus a curt termini i el sentiment a llarg termini es va mantenir intacte. Qualsevol que fos la correcció de preus produïda a causa de les notícies de rebuig, també es va veure recuperada en els propers dies.

Tal com és la situació actual, sembla que l’esdeveniment ha augmentat molt al seu voltant, cosa que sens dubte conduiria a una correcció de preus a curt termini, però la tendència a llarg termini pot no veure’s afectada gaire. Un ETF en criptografia definitivament pot canviar la direcció dels diners institucionals a criptos. Però el seu rebuig no és un final del camí, tot i que pot esmorteir el sentiment a molt curt termini. Les institucions encara tindran moltes opcions per invertir en criptos, inclosos els futurs de CBOE i CME, i també de bitllets negociats en borsa que actualment cotitzen a Suècia i que es contemplen a molts altres països europeus..

L’article no pretén esmorteir l’excitació i la positivitat al voltant de Bitcoin ETF, sinó que més d’un diable defensa que la comunitat criptogràfica estigui preparada si la decisió no va a favor dels Bitcoin ETF. Només vol dir que els mercats de criptografia han de madurar més abans que la SEC finalment ho permeti. El sentiment a curt termini pot tornar-se baixista, però a mitjà i llarg termini Bitcoin definitivament es recuperarà

La SEC aprovarà aquesta vegada l’ETF o la retardarà o la rebutjarà? Feu-nos saber les vostres opinions sobre el mateix.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me