Setmana en revisió: anàlisi de preus de criptomonedes per a la setmana del 24 al 30 de desembre

publicitat Phemex

A la muntanya en curs. En cas de fallida de Gox, l’exdirector general va afirmar que era innocent

Mt Gox va ser l’intercanvi de criptomonedes número u amb un 70% de quota de mercat. Tot i això, la fama dels intercanvis dura massa perquè va fallir el 2014 i va tancar les seves operacions. Mentre el procés de reclamació encara està en procés, al jutjat de Tòquio, exdirector general de Mt Gox, Mark Krapeles va declarar innocent perquè la borsa fallís i els clients perdessin els seus diners. Karpeles també s’enfronta a càrrecs per malversació de 3 milions de dòlars de l’intercanvi i també per la manipulació de dades d’intercanvis

L’enòleg Madison, amb seu a Hong Kong, planeja comprar una plataforma de criptografia japonesa

Madison Holdings Group, una empresa vitivinícola amb seu a Hong Kong, ha anunciat aquesta setmana que té previst comprar una participació del 67,2% de la plataforma de criptografia japonesa BitOcean. La plataforma que recentment cripta la llicència de l’Agència de Serveis Financers del Japó encara ha d’iniciar les seves operacions. Madison Labs, una filial del grup Madison, suposadament pagarà 15,12 milions de dòlars per la compra.


Bitmain, Consensys i Huobi acomiadaran els empleats

Tot no ha estat en el millor dels casos per a la indústria criptogràfica en els darrers dos mesos des que el mercat va entendre. Això ha portat a moltes empreses, especialment en la mineria de criptografia, que realinquen el seu negoci, cosa que ha provocat una gran quantitat d’acomiadaments. Tot va començar amb Consensys i ara són Bitmain i Huobi els que acomiaden a molts dels seus membres del personal. Si bé Huobi deixa els pitjors intèrprets del seu equip si es creu que les fonts Bitmain acomiada prop del 80% del seu personal.

Litecoin entra al ring, ja que patrocina una baralla d’UFC

Per a les monedes, Litecoin ha signat un acord de patrocini amb UFC. Aquesta seria la primera vegada que una criptomoneda oficial s’associa amb UFC. La lluita que Litecoin patrocina és la baralla de pes pesat lleuger de la UFC entre Jon Jones i Alexander Gustafsson, que s’espera que agafi més d’un milió de globus oculars. Aquest patrocini sembla una campanya de sensibilització de Litecoin i es pot considerar el primer pas cap a una associació més elaborada amb la UFC.

El Banc Nacional de Kuwait ja està a RippleNet

Ripple ha trobat un nou soci a l’Orient Mitjà i aquesta vegada es tracta del Banc Nacional de Kuwait (NBK). NBK té previst llançar els seus serveis de remeses directes a través de RippleNet. Tal com s’explica en una publicació oficial del bloc per NBK, RippleNet (una xarxa descentralitzada de bancs i altres institucions financeres que utilitza el paquet de productes financers de Ripple Labs) s’utilitzarà per proporcionar “una experiència de remeses sense friccions” per als clients del banc i solucions de transferència de diners a la frontera “. Actualment aquest servei només està disponible a Jordània per ara i aviat també estarà disponible per a altres països.

L’Índia deixa entreveure legalitzar els cryptos

L’Índia pot trobar aviat criptomonedes legalitzades. El segon país més gran per població es considera un gran mercat de criptomonedes i, segons un mitjà de comunicació local, el comitè que avalua cryptos considera que prohibir totalment les criptomonedes pot no ser una bona idea. Una font no divulgada que va participar en les reunions ha explicat als mitjans locals que, encara que encara es fan debats, després de dues reunions era molt clar que prohibir completament els cryptos pot no ser una bona idea i que la millor manera de tractar-los aquests “diners” de la nova era són tenint un fort control de la seva legalització a l’Índia.

Gràfic de preus

Font: Coin360.io

Bitcoin (BTC)

La concentració de Nadal finalitza i Bitcoin torna a lliscar per sota dels 4.000 dòlars nord-americans. Això fa que Bitcoin torni a situar-se entre els 3600 i els 4.200 dòlars. Els intercanvis més actius, en volums, amb BTC en diversos parells aquesta setmana van ser BitMex (21,77%), CoinBene (4,33%) i EXX (3,20%)

Entre les notícies destacades al voltant de Bitcoin, Wells Fargo diu que Bitcoin és massa arriscat per als clients i paga 575 milions de dòlars multes per estafar-los

Ripple (XRP)

XRP encara és al segon lloc, però Ethereum continua apropant-se per recuperar el seu lloc. A la part superior, aquesta setmana els preus de XRP es van situar en 0,4444747 USD i, cap a la part inferior, van cotitzar 0,36282 USD. Els intercanvis més actius, en volums, amb XRP en diversos parells aquesta setmana van ser Bitbank (9,74%), ZB.COM (8,31%) i Upbit (6,33%)

Aquesta setmana, per a XRP, XRP va augmentar el seu valor després que Binance, l’intercanvi de criptomonedes més gran del món per valor negociat, va afegir la criptomoneda com a moneda base, cosa que significa que totes les altres criptomonedes s’aparellarien amb ella..

 Ethereum (ETH)

Ethereum supera a tots els altcoins principals a mesura que es va aproximant fins arribar al lloc número 2. Ethereum al capdamunt, aquesta setmana es va situar en 157,67 dòlars i va estar en mínims de 115,65 dòlars. Els mercats més actius, en volums, amb ETH en diversos parells aquesta setmana van ser OEX (6,19%), OKEx (4,22%) i Binance (4,10%)

Entre les novetats que envolten Ethereum aquesta setmana, Tuur Demeester, altcoin cynic, defensor de Bitcoin i inversor en criptografia anomenat Ethereum (ETH) és un “experiment científic” com a màxim

Els altres motors i sacsejadors

Les altres monedes que van arribar a la part superior i inferior aquesta setmana segons Coin Market Cap (accedit el 30 de desembre a les 15:35 IST) eren

Movers

  • Xat electrònic: mostra un augment del 272,51%
  • StarChain: mostra un augment del 173,77%
  • Coinsuper Ecosystem: mostra un augment del 105,86%

Sacsejadors

  • PlayCoin (QRC 20): mostra un descens del 46,57%
  • PlayCoin (ERC 20): mostra una caiguda del 45,74%
  • BitcoinX: mostra una caiguda del 43,98%

Quin creieu que seria el sentiment dels mercats de criptografia la setmana vinent? Feu-nos saber les vostres opinions sobre el mateix.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me