Market Mining NiceHash retorna el 60% de Bitcoin robat mentre la investigació continua

publicitat Phemex

El mercat de mineria de bitcoins amb seu a Eslovènia, NiceHash, va dir en una actualització recent que fins ara la companyia ha aconseguit reemborsar als seus clients el 60% dels 4.700 bitcoins robats. L’empresa havia suspès les operacions el desembre del 2017 després que els pirates informàtics robessin bitcoins per valor de 64 milions de dòlars. La investigació del mateix encara continua.

La història darrere del hack de Bitcoin

NiceHash era un mercat de divises digitals que coincidia amb persones que volien vendre temps de processament als seus ordinadors perquè els anomenats miners verificessin les transaccions dels usuaris de bitcoin a canvi del bitcoin. Els problemes amb el lloc web van provocar alarmes i queixes, i molts propietaris de bitcoins van publicar comentaris de pànic als comptes de xarxes socials de NiceHash.


Respecte a les denúncies, el mercat havia suspès les operacions el desembre de 2017 mentre investigava l’incompliment, dient que treballava amb les forces de l’ordre com a “qüestió d’urgència” mentre instava els usuaris a canviar les contrasenyes. El hack va ser “un atac altament professional amb una enginyeria social sofisticada” que va provocar el robatori d’aproximadament 4.700 bitcoins, amb un valor d’uns 63,92 milions de dòlars als preus actuals, va dir Andrej P Škraba, cap de màrqueting de NiceHash..

NiceHash també havia publicat un comunicat oficial que deia,

“Entenem que tindreu moltes preguntes i us demanem paciència i comprensió mentre investigem les causes i trobem les solucions adequades per al futur del servei”.

Segons NiceHash, el pirateig que es va produir a principis de desembre va ser el resultat d’una violació de la seguretat al sistema de pagament de NiceHash. Poc després de l’incident, NiceHash va anunciar a Reddit:

“El nostre sistema de pagament es va veure compromès i s’ha robat el contingut de la cartera de Nicehash Bitcoin. Estem treballant per verificar el nombre precís de BTC preses “.

La plataforma va estar fora de línia durant dues setmanes arran de l’atac.

Després del pirateig, el cofundador de NiceHash, Marko Kobal, va abandonar la seva posició de conseller delegat de la companyia, dient en una publicació a LinkedIn que ara “deixaria de banda i permetria que la nova direcció liderés l’organització durant el seu pròxim i emocionant període de creixement”.

Llegiu també: Els pantalons curts de Bitcoin es tanquen ràpidament. Hi ha bons temps per venir

El pla de reemborsament

NiceHash va anunciar originalment el pla de reemborsament dues setmanes després del pirateig en un missatge als membres de la seva plataforma, tot i que és clar que els saldos no s’han restablert fins a la data promesa inicialment:

“Estem encantats d’anunciar que hem pogut reservar els fons necessaris per restablir els saldos d’un grup d’inversors internacionals. Per tant, els saldos antics es restauraran el 31 de gener de 2018 “.

El 31 de gener de 2018, la companyia va anunciar el seu gestor de Twitter,

“El programa d’amortització s’iniciarà el divendres 2 de febrer de 2018 i, inicialment, reemborsarà el 10% de l’antic import del saldo a tots els usuaris afectats per la violació de la seguretat”.

Les notícies que tots heu estat esperant ? https://t.co/KfQ8HDvhTx ?

El programa d’amortització s’iniciarà el divendres 2 de febrer de 2018 i, inicialment, reemborsarà el 10% de l’antic import del saldo a tots els usuaris afectats per l’incompliment de la seguretat.

– NiceHash (@NiceHashMining) 31 de gener de 2018

També va dir que “ens comprometem a pagar periòdicament l’import restant a tots els usuaris en els propers mesos”.

Ens comprometem a pagar periòdicament l’import restant a tots els usuaris en els propers mesos.

– NiceHash (@NiceHashMining) 31 de gener de 2018

Segons els detalls del programa d’amortització, la companyia va dividir l’esquema d’amortització en dues parts, una per als usuaris de cartera interna de NiceHash i usuaris de cartera externa afectats per la violació de la seguretat. El programa d’amortització es va iniciar el divendres 2 de febrer de 2018 i inicialment havia de reemborsar el 10% de l’antic import del saldo a tots els usuaris afectats per l’incompliment de la seguretat..

NiceHash va dir que es comprometia a pagar periòdicament la quantitat restant a tots els usuaris en els propers mesos. Això significa que es reemborsarà totalment a tots els usuaris, al mateix temps i en les mateixes condicions. Cada nova part del programa de reembossament s’anunciarà amb antelació i els usuaris podran controlar el progrés de la devolució. Si algun usuari adverteix que no havia rebut cap pagament respectiu, se li va demanar que notifiqués immediatament a NiceHash per tal de rebre aquest pagament. El saldo anterior es retornarà a Bitcoin (BTC) i no al valor fiduciari ni a cap altra moneda criptogràfica.

Respecte a la investigació del hack, la companyia havia notificat en la mateixa actualització dient això

“La investigació sobre l’incompliment de la seguretat encara està en curs, amb el suport d’equips policials i cibernètics internacionals i, tot i que volem ser el més oberts i transparents possible, per motius d’investigació en curs no podem proporcionar molts detalls a aquesta vegada. Estem en converses actives amb inversors, però aquest procés requerirà més temps i diligència del previst inicialment “.

Després de les notícies de Mt Gox, aquesta notícia de reemborsament és un altre impuls per als inversors que han perdut diners. Un altre pas que pot ajudar a restaurar la fe de la comunitat en les empreses de criptografia. Amb el 60% del reembossament ja realitzat, Nicehash sembla compensar completament les quotes en els propers mesos.

Les empreses que treballen en criptos han après dels hacks de Mt Gox i Nicehash? Feu-nos saber les vostres opinions sobre el mateix.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me