L’índex de bits, que fa un seguiment de 10 criptomonedes, s’uneix a la línia de Crypto ETF

publicitat Phemex

Bitwise Asset Management, que és una empresa de gestió d’actius criptogràfics amb seu a San Francisco, s’ha unit a la cua a la porta de la SEC per obtenir una aprovació d’un ETF basat en criptografia. Aquesta seria la 15a sol·licitud per a una aplicació de criptografia / bitcoin que espera el cap de cap de SEC després d’una sèrie de rebutjos i retards que el sol·licitant ha vist de la SEC.

L’aplicació de gestió d’actius bitwise sembla ser una solució

El nou ETF s’anomenarà Bitwise HOLD 10 Fons d’índex de criptomonedes i una sol·licitud de declaració de registre relacionada amb les accions de l’ETF Bitwise HOLD 10 Cryptocurrency Index Fund s’ha presentat a la Comissió de Valors i Borses dels Estats Units (SEC), però encara no s’ha declarat efectiva. L’ETF té com a objectiu fer un seguiment dels rendiments de l’índex HOLD 10 de Bitwise, un índex ponderat amb capitalització de mercat de les 10 criptomonedes més grans, reequilibrat mensualment. Actualment, l’índex està format per BTC (58,7%), ETH (17,7%), XRP (7,7%), BCH (6,1%), XLM (3,4%), LTC (2,3%), ZEC (1,1%), XMR ( 1,0%), ETC (0,9%).


L’índex utilitza una capitalització de mercat diluïda a cinc anys en lloc d’un límit de mercat directe, diversos criteris d’elegibilitat, inclosos els historials de concentració i volum de comerç, preus compostos, subministrament en circulació, múltiples fonts de dades, reequilibri mensual i polítiques específiques per a esdeveniments rars, com ara forquilles dures per protegir. la integritat de la seva cistella.

Un ETF o el fons negociat en borsa és un valor negociable que rastreja un grup d’actius i es negocia com accions en una borsa. Mentre que altres 14 aplicacions a SEC han estat sol·licitats per ETF de vainilla només amb Bitcoin, segons CNBC, Bitwise és l’única empresa que sol·licita un ETF que rastrejaria múltiples actius digitals.

Cap d’investigació global de Bitwise Matt Hougan va ser citat comentant aquell anunci que,

“La nostra investigació demostra que una cistella de seguiment d’índexs de diverses criptomonedes es comporta de manera diferent que una sola moneda. Com a tal, creiem que els dos tipus d’exposició han de ser considerats pels inversors quan considerin l’espai creixent de les criptomonedes. El nostre punt de vista és que aquesta nova àrea té moltes similituds amb la introducció fa deu o quinze anys dels ETF de productes bàsics “.

Els seus comentaris continuaven dient això

“En aquell moment, vam veure el llançament d’ETF d’un sol producte que seguien l’or, la plata, el cru i altres productes bàsics, així com els ETF que seguien cistelles d’índexs de mercaderies diversificades. Aquí veiem moltes similituds ”.

Llegiu també: L’entusiasme de l’ETF de Bitcoin explota, els bous ja s’han fet càrrec

L’experiència a bit de gestió de cryptos el converteix en un sol·licitant per a l’aprovació d’ETF

Tenir el seu propi índex criptogràfic ofereix Bitwise l’avantatge en termes de certa preocupació que la SEC ha elevat a la fixació de preus de l’ETF i la mitigació del risc criptogràfic, ja que Per bits ja estaria fent el mateix amb les seves inversions i fons d’índex.

Bitwise Asset Management opera a través de les seves dues filials Bitwise Index Services, LLC i Bitwise Investment Advisors, LLC. Bitwise Index Services desenvolupa índexs de criptomonedes i realitza investigacions en l’àmbit de la inversió en criptomoneda mentre Bitwise Investment Advisors, LLC patrocina fons privats nord-americans i no nord-americans que inverteixen en criptomonedes..  

Bitwise compta amb un fort equip de gestió que combina la seva experiència en programari modern amb dècades d’experiència en gestió d’actius, provinents d’empreses com Facebook, Wealthfront, BlackRock, NYLife Investments, IndexIQ, US Commodity Funds, Goldman Sachs, JPMorgan i ETF.com

Fundat el 2017, Bitwise Asset Management és un gestor d’actius de criptomoneda. Bitwise va llançar el primer fons d’índex de criptomoneda, el Bitwise HOLD 10 Private Index Fund, el 22 de novembre de 2017. està recolzat per inversors institucionals i individuals líders, inclosos,

Khosla Ventures, General Catalyst, Blockchain Capital, Naval Ravikant, Alison Davis, David Sacks, Elad Gil, Adam Nash, Adam Ludwin, Suna Said i Avichal Garg.

La firma és un soci de particulars, assessors financers, oficines familiars, gestors d’inversions i institucions en la navegació de criptomonedes.

A mesura que la cua de Bitcoin / Crypto ETF augmenta i el mercat de criptografia madura, no és una posició molt còmoda per a SEC evitar el problema més endarrerint-lo o potser el rebutgi. Per això, molts analistes creuen que SEC pot canviar la seva postura aquesta vegada.

Bitwise és un candidat millor en comparació amb altres per obtenir una llicència SEC per a un ETF criptogràfic? Feu-nos saber les vostres opinions sobre el mateix.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me