Les vagues de Bitcoin fan front al futbol, ​​l’eToro i Quantocoin que fomenten l’exposició global de Crypto

publicitat Phemex

Bitcoin troba una manera de connectar-se amb l’esport global, podria ser un gran fet positiu, ja que els cryptos cridarien l’atenció mundial. Sembla que això passa ja que 7 clubs de la Premier League anglesa s’han associat amb eToro per fer un seguiment de criptomonedes durant la transferència de jugadors.

El futbol és, sens dubte, un dels esports més vistos i seguits a tot el món. Els seguidors del futbol a nivell de club són inigualables, sobretot a la Premier League anglesa i a la Serie italiana.

eToro porta bitcoin al futbol


eToro, que és una plataforma global per a criptomonedes, ha llançat associacions amb set clubs de la Premier League per rastrejar l’ús de criptomonedes durant les ofertes i les transferències dels jugadors. Els set clubs que han signat per col·laborar són el Tottenham Hotspur de Brighton & Hove Albion F.C., Cardiff City F.C., Crystal Palace F.C., Leicester City F.C., Newcastle United F.C. i Southampton F.C.

Aquestes associacions marcaran el primer pas per aportar l’oportunitat que ofereixen els bitcoins i les criptomonedes a un esport global com el futbol. eToro creu que la criptografia i la tecnologia que la sustenta, la cadena de blocs, poden millorar el futbol i el món de l’esport.

També per a eToro, ser soci d’aquests set clubs de la Premier League l’ajudarà a obtenir una exposició global a través d’una àmplia gamma d’oportunitats de màrqueting, inclosos els taulers LED de la jornada, l’accés dels jugadors, les entrades i els drets digitals.

Iqbal V. Gandham, director general del Regne Unit a eToro, va dir:

L’anunci d’avui és el primer petit pas en un llarg camí cap al futbol que abasta totalment la tecnologia blockchain. L’educació serà clau perquè les indústries puguin entendre el potencial i, per tant, aconseguir una exposició global a través d’aquests clubs de la Premier League representa una gran oportunitat per conscienciar.

“Blockchain aporta transparència, cosa que significa que pot millorar l’experiència per a tothom que estima el” bell joc “.”  

Un parell de declaracions també dels clubs,

Fran Jones, cap d’associacions, Tottenham Hotspur F.C. dit:

“A Tottenham Hotspur, apostem per la tecnologia i la innovació i, com a tal, estem encantats de donar la benvinguda a eToro com a soci en una categoria que es desenvolupa a un ritme ràpid”.

Paul Barber, conseller delegat de Brighton & Hove Albion F.C. dit:

“A Brighton, ens sentim orgullosos d’estar a l’avantguarda en aportar noves tecnologies i noves idees al futbol. Estem encantats de donar la benvinguda a eToro com a soci que ens pot ajudar a entendre millor el veritable potencial que ofereix blockchain “.

Barry Webber, director comercial de Crystal Palace F.C. dit:

“La tecnologia Blockchain ofereix noves oportunitats emocionants a totes les àrees dels sectors empresarials i estem encantats de donar la benvinguda a eToro com a soci perquè puguem explorar el seu potencial en el futbol”.

Jonathan Gregory, director comercial de Leicester City F.C. dit:

“Ens complau donar la benvinguda a eToro al Club com a soci oficial, és emocionant treballar amb un líder tan innovador de la indústria. Igual que Leicester City, eToro és una marca ambiciosa amb un abast global significatiu i esperem treballar junts durant tota la temporada “.

David Thomas, director comercial del Southampton F.C. dit:

“Estem molt contents de rebre a eToro com a soci del club. Tenim moltes ganes de treballar amb ells i aprendre més sobre el potencial que la tecnologia de criptomoneda i blockchain pot tenir al futbol “.

A més, llegiu: eToro per llançar Crypto Exchange per competir amb les principals plataformes

La Lliga italiana de la Sèrie també segueix el procediment d’utilitzar criptomonedes

Segons un informe publicat per Sky Sports, el club de futbol Rimini que juga a la Sèrie C es va vendre a Heritage Sports Holdings, una empresa dels Emirats Àrabs Units que s’ocupa d’inversions en el món de l’esport, en criptomonedes. Per primera vegada a Itàlia, el pagament es farà amb una criptomoneda gràcies a l’associació Quantocoin.

La confirmació va arribar directament del president de Rimini, Giorgio Grassi, que durant una roda de premsa va declarar:

“Les negociacions amb aquest grup es mantenen des de fa un parell de mesos […]. Heritage Sports Holdings amb el seu soci Quantocoin intentaran aportar a l’equip i a la ciutat noves idees i sinergies des del punt de vista esportiu, de marca i tecnològic. La participació de Heritage Sports Holdings és innovadora tenint en compte el seu sistema de pagament de criptografia (QTCt) i l’ús de la tecnologia blockchain, per a la qual Heritage Sports Holdings ja està a l’avantguarda en altres països. […] Aquesta adquisició entrarà en la història del futbol, ​​aportant un ressò molt important a la ciutat de Rimini. Les darreres setmanes Heritage Sports Holdings ha mostrat un gran interès per la marca Rimini i pel nostre innovador enfocament del futbol. Els nous membres van apreciar la transparència del Rimini F.C. (la mateixa transparència que estem practicant actualment parlant-vos d’aquests desenvolupaments), la seva sostenibilitat econòmica, la seva territorialitat, el seu compromís amb el món solidari i també la massa crítica que el nostre món expressa amb totes les seves empreses afiliades ”.

Blockchain té el poder de canviar la dinàmica empresarial del futbol. És una situació de guanyar-guanyar per a tots dos. I no només transfereix finestres i venda de participacions, sinó que, en el futur, blockchain i criptomonedes podrien incloure solucions relacionades amb la promoció de bitllets, problemes de transparència i proporcionar una garantia d’autenticitat per a la mercaderia..

També seguiran altres esports els exemples dels equips de futbol club? Feu-nos saber les vostres opinions sobre el mateix.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me