Les prediccions de preus de Bitcoin continuen sent més bojos: colpejar el fons de la roca més enllà de la Lluna

publicitat Phemex

Actualment, les prediccions de preus de Bitcoin s’han convertit en una norma, sobretot des que Bitcoin va assolir el seu màxim històric (ATH) el desembre de 2017 a 19.500 dòlars. Des que Bitcoin va tocar el seu fons fins a augmentar exponencialment, tots ho hem sentit tot.

Per tant, anem a veure les prediccions més recents de preus de Bitcoin, d’estranys baixistes a insanament alcistes.

The Naysayers: extremadament baixistes


A mesura que el preu de Bitcoin comença a baixar, els anti-Bitcoiners surten i comencen a canviar-se i predir-lo que arribarà a zero o quedarà a l’oblit..

El Dr. Doom arrenca Bitcoin

Nouriel Roubini, el famós economista “Dr Doom”, és un d’aquests noms que sempre ha estat en oposició a Bitcoin i que esperava que aquesta “bombolla” s’esclatés. L’última vegada que Bitcoin va fer un salt fins als 6.000 dòlars, Roubini va predir que arribaria a zero, i la va anomenar la “bombolla més gran de la història de la humanitat”..  

Però, com sabem, Bitcoin segueix fort i espera la propera concentració de bous.

Aquesta vegada hi va anar,

“Potser Bitcoin no és un frau, però no és escalable. Així que és bonic, hi és, però no té cap futur “.

A més, va afegir:

“Bitcoin hi serà. Valdrà a prop de zero, però hi serà “.

L’economista d’avantguarda prediu zero

Un altre nom és Joe Davis, economista en cap del gestor d’actius Vanguard, de 5,1 bilions de dòlars, entusiasta de la cadena de blocs, però en absolut de les criptomonedes. Parlant de bitcoin, va compartir al maig,

“Veig una probabilitat decent que el seu preu vagi a zero”.

A diferència de les accions, considera que el cas d’inversió de cryptos és feble i tampoc no es basa en l’economia fonamental. Segons ell, tot és especulació.

Digueu: els alcistes

Els mercats emergents augmentaran Bitcoin de manera explosiva

Tom Lee de Fundstrat sempre ha estat extremadament alcista a Bitcoin i recentment va reafirmar la seva predicció de 20.000 dòlars a finals d’aquest any.

Però aquesta vegada, va compartir un altre escenari potencialment alcista, ja que explica la correlació entre els mercats emergents i el mercat de bitcoins. Segons Lee, s’està produint un canvi de marea que conduirà a una propera concentració.

“Ambdós, bàsicament, van assolir el seu punt àlgid a principis d’aquest any i tots dos han tingut una tendència a la baixa. Fins que els mercats emergents no comencin a girar, crec que, d’alguna manera, aquesta correlació es mantindrà i ens dirà que el risc de la mentalitat és que els compradors no compren bitcoins “.

Sempre que hi ha problemes als mercats emergents, els inversors eviten que el risc no signifiqui bitcoin per a ells. Però tan bon punt torna la gana del risc i la Fed posa fi a la política de pujades de tipus, “Bitcoin podria acabar l’any de manera explosiva”.

Un nou número, adopció més ràpida

L’última predicció de preus de Bitcoin és del cofundador de BTCC exchange, Bobby Lee, que diu:

“Quan #Bitcoin superi el nivell de preus de 60.000 dòlars EUA en els propers anys, assolirà un valor de circulació total d’1 bilió de dòlars. Això suposarà un gran # milestone per $ BTC i comportarà més estabilitat de preus, major liquiditat mundial i una adopció encara més ràpida a tot el món “.

A més, va oferir l’explicació sobre la seva predicció:

#BitcoinMining la indústria és de només 12 milions de dòlars al dia, en comparació amb 335 milions de dòlars al dia #MiningOr indústria.

Preveixo #hashpower seguirà creixent per #Bitcoin amb $ diaris creixents.

Un cop la producció diària mundial arribi als 54 milions de dòlars en dos anys o més, això donaria $ BTC un preu de 60.000 dòlars.

– Bobby Lee (@bobbyclee) 26 d’agost de 2018

Algunes altres mencions destacables són:

A principis d’aquest any, els bessons Winklevoss van dir que Bitcoin està infravalorat i que té “una apreciació potencial de 30 a 40 vegades”.

Max Keizer, primer adoptant de Bitcoin, la seva predicció de preus a curt termini és de 28.000 dòlars, mentre que a llarg termini supera els 100.000 dòlars..

Aquest patró es repetirà fins a 100.000 dòlars Bitcoin i més … pic.twitter.com/o9Wj4reBtv

– Max Keizer (@maxkeiser) 2 de juny de 2017

Ambdues parts del Bitcoin

Ja sigui $ 2k o $ 60k

Recentment, Panos Mourdoukoutas, professor i president del Departament d’Economia de LIU Post a Nova York, va compartir a Forbes dues previsions sobre el preu de Bitcoin el 2020. L’any de la reducció a la meitat serà d’uns 55.930 dòlars basats en el model de Hayes o 2.300 dòlars segons el Model Wheatley.

3 mil dòlars abans de la lluna

Una altra predicció interessant ha estat compartida per Anthony Pompliano, que espera que Bitcoin arribi a màxims, però no abans del 2023. A més, analitza que abans d’anar a la lluna arribarà a un nou fons d’aquest any que probablement serà de 3.000 dòlars..

He revisat la meva visió de Bitcoin després de dedicar més temps a explorar dades del que voldria admetre. Encara sóc molt alcista, però pot trigar més del previst: https://t.co/TYEuoBaChh pic.twitter.com/yjF0VRt5Ey

– Pomp? (@APompliano) 24 d’agost de 2018

És conegut que Crypto és imprevisible i altament volàtil, de manera que qualsevol suposa quina predicció de preu és probable que es realitzi. De moment, només podem esperar i esperar els bous de càrrega!

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me