La saga BitGrail arribarà a la final: les autoritats italianes confiscen fons i el reemborsament de les víctimes a la vista

publicitat Phemex

BitGrail, l’intercanvi de bitcoins italià piratat, que va perdre aproximadament 170 milions de dòlars per valor de la criptomoneda NANO, s’ha enfrontat a la confiscació del seu Bitcoin Holding per les autoritats italianes després de l’ordre aprovada pel Tribunal de Florència. El mateix va confirmar el tuiter Francesco Firano, fundador de BitGrail.

Se non l’aveste capito, io non ho més accessoris ai fondi depositati su bitgrail.


Sono stati sequestrati a seguito delle azioni legal promosse da Espen Enger.

È inutile che continuiate a contattarmi, ormai io non posso fare più niente.

Dovrete aspettare il tribunale.

– Francesco The Bomber (@bomberfrancy) 16 de juny de 2018

BitGrails Hack rutes i procediments judicials

A principis d’aquest any, al febrer de 2018, la borsa italiana va anunciar que a causa d’una discrepància en el codi de manteniment de la cartera, es van robar els comptes d’usuari de NANO (l’antiga coneguda criptomoneda “RaiBlocks”) per valor de més de 170 milions de dòlars. Poc després es van produir diverses demandes, queixes i indignacions dels usuaris i investigacions penals pendents. Finalment, a l’abril, la Fundació Nano va dir que va decidir ajudar a l’usuari que va ser víctima del hack patrocinant un fons legal.

L’objectiu d’aquest fons era garantir que els usuaris que no es puguin permetre una batalla legal tinguessin l’oportunitat de participar en processos judicials contra la borsa italiana. Espen Enger, juntament amb el bufet d’advocats italià Bonelli Erede, van ser nomenats representants del consorci de 1400 víctimes que van demanar ajuda al Fons Legal de Nano. Finalment, el 5 de juny de 2018, el jutjat de Florència va ordenar la confiscació de tots els BTC continguts a les carteres Bitgrail, confirmades ara per Francesco Firano..

Francesco va revelar les incautacions mentre discutia amb diversos usuaris de Twitter que creien que la inacció dels intercanvis els causava el dany. Francesco també va culpar les demandes d’usuaris que van conduir a l’intercanvi per presentar fallida. Creia que si la gent l’hagués recolzat que presentar demandes contra ell, hauria estat en millor posició per ajudar-los.

Avrei potuto far prelevare se ci fosse stato buon senso e appoggio da parte di tutti.

Amb molts usuaris que en lloc de chiedono il fallimento via tribunale e avvocati, no és una strada percorribile.

L’errore è stato fatto da chi vi ha convint que fare causa és l’elecció giusta

– Francesco The Bomber (@bomberfrancy) 16 de juny de 2018

No ens pot molestar amb nosaltres / la gent per estar enutjat. Alguns de nosaltres teníem una mica de diners importants de confiança amb vosaltres, d’altres en teníem molts.

Hauríeu d’haver aturat Nano tan aviat com s’hagi adonat.

Llavors, no hauríeu d’haver aturat mai les retirades de bitcoins, etc. – Aquesta part va ser culpa vostra..

– Lewdoe (@LookItsLewis) 16 de juny de 2018

Potser i potser fins i tot el problema Xrb va ser culpa dels desenvolupadors..

El que dic és que hi va haver molt de temps perquè diguéssiu explícitament a la gent que retirés o retirés la congelació de la retirada d’altres monedes i no ho vau fer. Això us afecta i ara la gent ha perdut més que XRB.

– Lewdoe (@LookItsLewis) 16 de juny de 2018

No dic que els usuaris actuessin de manera adequada i que demandar tampoc no fos fantàstic..

Estic dient que hi ha un moment en què hauríeu d’haver dit “mira, hi participa la policia, no esteu segur del resultat, retireu tots els fons disponibles Si no esteu segur”, en lloc d’això ho heu congelat tot i heu eliminat l’opció.

– Lewdoe (@LookItsLewis) 16 de juny de 2018

A més, llegiu: Will 170 milions de dòlars BitGrail Hack marcarà el final de Nano?

Què queda per a les víctimes de BitGrail: reemborsament o una llarga espera

BitGrail ha suspès totes les activitats comercials des de la confiscació de les seves participacions i tots els enllaços de la seva pàgina d’inici enllacen directament a l’anunci que confirma la participació de l’autoritat. En una petita publicació difosa a la seva xarxa oficial de notícies, BitGrail va confirmar les confiscacions de fons per part de les autoritats italianes i va actualitzar la comunitat i els usuaris notificant-los que el lloc està en procés de “manteniment” amb una data de finalització desconeguda i indecisos “procediments previs a la fallida”.

Tot i que les declaracions sobre declaracions de fallida de BitGrail no són oficials ni es confirmen fins ara, sembla com si el seu destí s’hagués segellat.

Les notícies de confiscacions han molestat moltes persones quan les forces de l’ordre participen en aquest tipus de casos, el seu procés de recuperació és lent i, de vegades, pot trigar mesos o fins i tot anys a recuperar-se i reemborsar-se. Mentre la comunitat està disgustada, Francesco en el seu tweet esmentat ha defugit de la responsabilitat dient que “no puc fer res”

Tot i que consumeixen molt de temps, encara hi ha molta esperança que la implicació de l’autoritat els ajudi a recuperar els seus diners i esperar que això sigui cert.

El curs legal proporcionarà ajuda per perdre’s NANO, o equivalència fiat, de nou a les seves carteres criptogràfiques de les víctimes? Feu-nos saber la vostra opinió sobre el mateix.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me