La maduresa creixent de Bitcoin i la disminució de la volatilitat mantenen el carrer positiu en una carrera corrida

Durant les últimes 24 a 48 hores, Bitcoin s’ha mantingut entre 6.400 i 6.750 dòlars, mostrant un bon suport consolidat al voltant dels 6500 dòlars. abella volàtil al seu voltant. Aquesta caiguda sobtada de la volatilitat, els sentiments del carrer i els indicadors tècnics donen clars indicis de maduresa del mercat i fan creure que una cursa de bous pot estar prop.

Bitcoin es manté fort malgrat els contratemps

En general, les criptomonedes han cotitzat a la baixa durant la major part d’aquest any a causa de factors com l’augment del control regulatori, l’augment de les represions governamentals i els temors que l’adopció generalitzada de les monedes digitals trigui més del que alguns havien previst. Però si s’observa durant els darrers 2 mesos la criptomoneda líder, Bitcoin s’ha mantingut pràcticament estable malgrat un fort flux de notícies negatives. Des de principis d’agost, Bitcoin s’ha mantingut estable en el rang de 6.300 a 6.800 dòlars, poques vegades va sortir del nivell de resistència de 6.800 dòlars i el suport de 6300 dòlars..

El mes passat, la SEC va rebutjar les sol·licituds d’enumerar nou fons de criptomoneda, citant les preocupacions contínues sobre la manipulació, entre altres coses, tot i que els va tornar a la reconsideració. Ja la setmana passada, la Comissió de Valors i Borses dels Estats Units (SEC) ha posposat una vegada més la decisió sobre la sol·licitud d’un fons de comerç amb intercanvi de Bitcoin (ETF) per part de VanEck i SolidX. A part d’aquesta setmana passada, l’intercanvi de criptomonedes japonès amb llicència Zaif havia informat d’un altre robatori de criptomonedes per valor de 60 milions de dòlars. L’intercanvi es va piratejar entre les 17:00 i les 19:00 el 14 de setembre. Tres tipus de monedes digitals – Bitcoin, Bitcoin Cash i Monaco in – van ser robades de les “carteres calentes de Zaif (connectades a les xarxes en tot moment), segons Nikkei.

Aquests eren el tipus de notícies que Bitcoin coneixeria dràsticament, però aquesta vegada la moneda ha estat estable malgrat els contratemps que mostren definitivament signes d’estabilitat i maduresa. L’increment de l’estabilitat de Bitcoin també ha permès que el mercat esdevingui menys sensible a la publicitat i als esdeveniments específics.


També, llegir: Bitcoin lent a 6.510 dòlars, però un Wild Swing està en camí

Els experts també creuen que Bitcoin s’estableix i es troba a l’horitzó d’un gran rally

Molts investigadors, analistes i inversors del carrer creuen que els mercats de Bitcoin han madurat i podrien ser el terreny en què la criptomoneda pot experimentar un augment dels preus. La setmana passada els investigadors de Chainalysis van publicar un informe que afirmava que el mercat de Bitcoin ha madurat durant els darrers nou mesos. Tot i un fort descens del preu de Bitcoin, la majoria dels inversors van mantenir les seves inversions, minimitzant les alteracions de les seves posicions fins i tot durant un període d’incertesa i volatilitat extrema..

També hi havia algunes personalitats a favor d’això. El director general de ShapeShift, Erik Voorhees, va aparèixer a CNBC i va afirmar que el mercat baixista de Bitcoin i d’altres criptomonedes importants s’està acabant progressivament..

“No espero que acabi aviat [el mercat baixista], tot i que crec que la taxa de col·lapse s’ha reduït considerablement. En general, en aquestes bombolles, després d’haver passat diversos mesos de tendència a la baixa, es queda una estona en un interval […] Però crec que hem acabat amb la majoria del col·lapse ”.

L’inversor multimilionari Mike Novogratz va afirmar que el mercat ha començat a demostrar signes de fatiga del venedor, ja que els óssos han començat a ser incòmodes venent criptomonedes a un preu tan baix. Novogratz va subratllar que el mercat de les criptomonedes ha baixat en funció de diversos indicadors tècnics.

“Crec que ahir vam posar un mínim. Es van retocar els màxims de finals de l’any passat i el punt d’acceleració que va conduir a la massiva concentració / bombolla. Als mercats els agrada retrobar-se fins al moment. Vam recuperar la totalitat de la bombolla “.

El fet que el bitcoin no mostri cap reacció important al flux de notícies positiu o negatiu i la seva consolidació al voltant de les zones de 6500 dòlars fa que la majoria d’analistes i experts considerin que això podria ser el fons de Bitcoin i que un ral·li podria estar a la volta.

Es faran realitat les prediccions de Bitcoin Bull? Feu-nos saber les vostres opinions sobre el mateix.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me