JP Morgan i Fidelity mantenen actiu el seu interès criptogràfic mentre el món necessita entendre els obstacles de la criptomoneda – Opinió dels experts

publicitat Phemex

“Aquesta anàlisi és una adaptació de l’obra de Mati Greenspan, Analista sènior del mercat a eToro ”

Aspectes clau

  • JP Morgan intenta valorar el cost miner de Bitcoin en el seu darrer informe
  • Fidelity planeja el llançament de serveis de custòdia criptogràfica al març
  • Comprensió dels bloquejos de la criptomoneda

Les institucions de Wall Street continuen els seus interessos en la criptografia


Bé, amb Bitcoin ETF ara fora del camí durant un temps, és possible que els plans d’inversió directa de les institucions financeres tradicionals també s’hagin refredat. Però l’interès pels criptos continua alimentant el foc. JP Morgan va publicar recentment l’informe titulat “Blockchain and Cryptocurrencies: Adoption, Performance and Challenges”, que parla dels obstacles de l’adopció, el mercat baixista recent, els problemes d’escalabilitat i altres coses estàndard. Però l’informe fa un gir interessant quan intenta calcular els costos miners de Bitcoin.

Segons l’avaluació de JPM, va dividir els miners en categories i va afirmar que són els miners de baix cost els que fixen el preu mínim. Tot i que n’hi havia crítics d’aquest mètode, l’avaluació de JPM va semblar fins a un bon punt.

Gràfic

El que passa és que els costos miners són notòriament difícils d’estimar, però suposant que, per raó de l’argument, aquestes xifres siguin correctes, el bitcoin ara està per sota del cost mitjà de mineria (4.060 dòlars). I el que indica l’informe és que si els miners d’alt cost decideixen sortir, els miners de baix cost competiran entre ells, cosa que podria fer baixar els preus fins als 1.260 dòlars. De nou, una afirmació precisa.

L’únic que JP Morgan no té en compte aquí és una simple qüestió d’economia conductual. Per la seva pròpia admissió i inclosos al gràfic anterior, un gran nombre de miners han estat operant amb pèrdues des de fa un temps, i les taxes de hash continuen augmentant fins i tot en països on l’electricitat és més cara. Per tant, no hi ha moltes raons per suposar que si algú a la República Txeca, per exemple, ha estat explotant bitcoins per 8.000 dòlars fins ara, de sobte abandonarà la seva plataforma si el preu baixa 1.000 o 2.000 dòlars més. Certament, alguns seran obligats a sortir, ja que ningú pot operar amb pèrdues indefinidament, però qui es pugui permetre probablement es quedarà el temps que pugui.

Fidelity avança amb els seus plans de criptografia

Mentre JP Morgan continua els seus deures sobre bitcoin, Fidelity Investments apunta a una data de llançament al març del seu servei de custòdia de Bitcoin, segons tres persones amb coneixement de la qüestió, ja que el gegant de fons d’inversió avança amb un pla que podria ajudar a alleujar els temors negociació de criptomonedes. La companyia, a l’octubre del 2018, havia anunciat que oferiria una gamma de productes criptogràfics dissenyats per a grans inversors, com ara fons de cobertura.

Comprensió dels obstacles de criptografia

Si es repassa l’informe JP Morgan, la criptografia encara té molts obstacles per aconseguir una adopció generalitzada. No es pot deixar d’estar d’acord amb la seva avaluació segons la qual el món està molt en els primers dies de la revolució blockchain i, sens dubte, pot passar un temps abans que s’aconsegueixin tots els beneficis.

No obstant això, com a inversors, cal tenir en compte que tots els actius criptogràfics són arriscats. El fet senzill és que estem davant d’una tecnologia molt experimental i, per tant, les coses poden anar malament en el camí. És per això que sempre val la pena diversificar la vostra cartera d’inversions i negociar també amb altres actius.

Un exemple de la manera en què la tecnologia podria sortir malament es va viure ahir a la xarxa NEO quan la xarxa de NEO es va bifurcar sense voler. Ara, sense ser massa tècnic, sembla que algunes persones que executen la cadena de blocs NEO no s’estaven actualitzant correctament, possiblement a causa de connexions deficients, i tota la xarxa no estava sincronitzada. En qualsevol cas, sembla que ja s’ha resolt tot i l’impacte en el preu va ser mínim.

Tot i que NEO va ser un exemple de Nascenscy, Ethereum podria tenir una mica de dificultat a causa del retard de l’actualització de Constantinoble. Sembla que la “bomba de dificultat” que suposava compensar l’actualització ha començat ara i la recompensa per blocs ha caigut un 25%. D’una banda, menys oferta que es faci en línia podria augmentar el preu d’Ethereum, però sembla que la taxa de hash està baixant en aquest moment. No us preocupeu, però, Vitalik actualment està assegut amb alguns dels millors desenvolupadors del campus de la Universitat de Stanford treballant en el tema. Els enregistraments de sessió són aquí.

Gràfic

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me