Intercanvis que admeten la forquilla segwit2x i què esperar de les monedes B2X

publicitat Phemex

Així que finalment Bitcoin Segwit 2x és aquí. La bifurcació prevista a mitjan novembre va ser cancel·lada enmig dels rebuigs de diverses comunitats internacionals. Aleshores es preveia la bifurcació per al bloc 494.784 de bitcoins, que s’havia d’extreure en una data al voltant del 16 de novembre de 2017. Aleshores, Segwit 2x era vist com un atac de grans empreses i miners per prendre el control de Bitcoin. Però, tot el que ha passat i es confirma que Bitcoin segwit 2x tindrà lloc el 28 de desembre de 2017 en un bloc de 501451.

El full de ruta actualitzat del projecte implica el 28 de desembre com a data fixada per a la bifurcació i, en el seu recent anunci, Terlouw va confirmar aquests desenvolupaments:

“El nostre equip durà a terme la bifurcació dura de Bitcoin, que estava prevista per a mitjans de novembre”,


L’auge recent del nombre de forquilles Bitcoin

Aquest any ha estat un any de forquilles per a Bitcoin i fins ara hem vist quatre forquilles amb èxit, a saber, Bitcoin Cash a l’agost, Bitcoin Gold al novembre i Bitcoin Diamond i Super Bitcoin al desembre. Totes aquestes monedes ofereixen les seves pròpies millores als problemes debatuts del Bitcoin existent. La majoria d’aquestes solucions es basen en l’escalabilitat, la privadesa i la centralització de la mineria.  

I per no parlar d’aquesta llista, no s’inclouen les properes bifurcacions que no es coneixien de Bitcoin. Alguns d’aquests inclouen Bitcoin God (el mateix Jesús és aquí!), Bitcoin Silver, Bitcoin Uranium, Bitcoin Cash Plus i Lightning Bitcoin.

Una de les forquilles recents que es va parlar el dia de Nadal és un Blockchain Angel Investor que va estrenar la seva pròpia “versió” de Bitcoin, Bitcoin Déu (GOD) i altres forquilles s’uneixen a la lliga de les monedes Bitcoin forquillades.

La llista d’intercanvis que suporten Segwit 2x

La part 2 de SegWit2x encara no ha gaudit de molta publicitat i els principals intercanvis no tenen cap declaració pública al seu voltant. Però el lloc web de B2X ha mostrat noms d’alguns intercanvis convincents d’ells: HitBTC i Yobit.

El nombre d’intercanvis compatibles amb Segwit 2x encara no està clar, ja que la majoria d’intercanvis importants, com Bitmex, encara no proporcionaran cap declaració oficial actualitzada. En el moment d’escriure això, el lloc web de segwit 2x at http://b2x-segwit.io admet vuit borses i intercanvis, aquests són:

  1. https://hitbtc.com/
  2. https://yobit.net/ca/
  3. https://exrates.me/
  4. https://zumminer.com/
  5. https://localtrade.pro/
  6. https://needlecoin.org/
  7. https://www.wmtransfer.com/
  8. https://freewallet.org/

Parlant dels futurs SegWit2x existents, Terlouw es cita al lloc dient:

“Al mateix temps, la negociació dels seus futurs [SegWit2x] s’ha dut a terme en algunes borses durant molt de temps. HitBTC es troba entre ells “.

El límit de Coinmarket ja inclou futurs Segwit 2x i HitBTC i Yobit són els borses de suport. Pot ser una bona opció moure alguns dels vostres bitcoins a aquests intercanvis si intenteu guanyar les vostres monedes B2X!

Però aprofundim i hem trobat la declaració oficial de bitfinex publicada just abans de la darrera data prevista per a Segwit 2x a mitjan novembre. El declaració indica clarament proporcionar dues versions de BTC i confirma que Segwit 2x estarà disponible com a B2X a la borsa.

Què es pot esperar per Segwit 2x (B2X)

En les darreres setmanes ‘Diners en efectiu de Bitcoin‘Una de les primeres forquilles bitcoin sorgides a l’agost ha tingut un creixement notable i és el punt central de conversa per a tota la indústria criptogràfica. La tracció al voltant de l’augment del preu de l’efectiu de bitcoin ha provocat un canvi en el comportament de la mineria i dels inversors que ha afectat el preu de Bitcoin.

En el moment en què es van assenyalar els primers indicis de reaparició de Segwit 2x el 19 de desembre, els preus futurs de les monedes B2X van registrar una pujada de menys de 200 a 600 dòlars. El preu des de llavors ha mostrat una pujada de l’estudi i el preu actual de Segwit 2x futur se situa a 960 dòlars.

El futur de Bitcoin és brillant

Tots lloem els esforços de la comunitat Bitcoin per millorar Bitcoin cada dia. Tot i que hi ha alguns cercadors d’or que intenten omplir-se les butxaques i alguns projectes que no són viables i que no s’han d’encoratjar en absolut.

Per fi, hi ha alguns llocs que podeu visitar per obtenir més informació sobre fork

http://b2x-segwit.io

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2595620

https://t.me/Segwit2_X

https://twitter.com/Segwit_2X

Feu-nos saber els vostres pensaments sobre bitcoin’s el 2018 als comentaris següents o escriviu-nos a [protegit per correu electrònic]

El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de cap pèrdua econòmica personal.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me