Intercanvis de criptografia “Gamificació” que promouen l’adopció d’usuaris a mesura que s’apropa el Bitcoin

publicitat Phemex

La comunitat de criptomonedes espera amb impaciència la propera reducció de Bitcoin a la meitat en unes 48 hores, amb intercanvis a la part superior de la llista. Recentment, un dels principals comerciants de criptomonedes de Bitfinex, el bearwhale, Joe007, va desaparèixer d’internet (tancant el seu marcador de Twitter i d’intercanvi) després d’una pèrdua de 15 milions de dòlars en la darrera cursa de BTC cap als 10.000 dòlars.. 

A mesura que s’acosta la meitat, s’espera una eufòria segons la qual més usuaris entraran a l’espai a mesura que augmentin gradualment els volums d’intercanvi d’intercanvis. Com que els nous usuaris i comerciants minoristes i institucionals a bord de la xarxa Bitcoin, cada intercanvi anhela ser el seu proveïdor de solucions. Tot i que alguns intercanvis de criptografia guanyen aquests usuaris, mantenir-los a la plataforma suposa un gran repte. 

Una tàctica cada vegada més gran entre els intercanvis, tal com ressalta la fama de Joe007, que va liderar la classificació de Bitfinex, els intercanvis adopten cada vegada més la “gamificació” de les plataformes per mantenir-se per davant de la corba en l’adopció dels usuaris. En aquest article, ens centrem en les solucions que la “gamificació” ofereix intercanvis de criptomonedes cap a una possible carrera alcista després de reduir la meitat.


Una mirada alcista sobre l’adopció després de la meitat?

La indústria criptogràfica torna lentament al ritme alcista del 2017, ja que els analistes i els comerciants experimentats prediuen una possible corrida de bous el proper any que pot trencar els màxims històrics. A mesura que entrem en la propera cursa de bitcoins i criptografia, els intercanvis se centren en innovar les millors solucions per incorporar nous usuaris. 

Si mirem enrere a la pujada alcista del 2017 que va situar BTC en una pujada massiva de 19.800 dòlars i les criptomonedes que van arribar a ATH, un dels motius específics que va assenyalar-ho va ser el creixement massiu d’ICO i productes relacionats. Durant aquest període, es va assistir a un augment massiu de les inversions en fitxes estàndard ERC mentre l’adopció de l’usuari es va disparar més enllà del terrat. La majoria d’aquests ICO ofereixen alguna forma de competència que incentiva els principals operadors, de manera que augmenten l’ús general del seu testimoni. 

Els intercanvis, per la seva banda, van emprar un element de gamificació que va obrir la indústria criptogràfica als inversors tradicionals de finançament i als Joes mitjans que els van atraure a negociar a la plataforma. Binance, és un cas força interessant, ja que va experimentar un creixement explosiu durant la cursa de braus del 2017, ja que va integrar el seu marcador i va oferir competicions específiques de fitxes per intentar augmentar la captació d’usuaris a la plataforma. Altres intercanvis principals que segueixen un camí similar inclouen OKEx, Aluna.Social, Huobi i fins i tot el navegador Brave (tot i que no és un intercanvi)

A mesura que ens dirigim a un altre període alcista, veurem un augment similar en l’adopció per part de l’usuari de criptomonedes provocat per una possible gamificació a tot el camp de les criptomonedes.? 

“La gamificació és simplement l’ús d’incentius i recompenses per atraure i fomentar la participació en una plataforma”.

Solucions de gamificació a través d’intercanvis 

Sens dubte, Binance lidera la revolució en l’espai criptogràfic amb la gamificació a la seva plataforma. Al llarg dels anys, l’intercanvi ha completat desenes de competicions a la plataforma per atraure els usuaris cap a la plataforma. L’intercanvi va desemborsar més de 72.000 USDT (~ 72.000 $) a cadascun dels seus principals afiliats el mes passat en el seu programa d’afiliats Binance Futures per intentar augmentar els usuaris a la plataforma.

Molts seguidors, però pocs ingressos?

Podeu tenir un paper mentre ajudeu a construir l’espai de finançament criptogràfic, similar als corredors tradicionals però més descentralitzat.

Feu-vos afiliats. https://t.co/2RN23Cq1UH

– CZ Binance ??? (@cz_binance) 8 de maig de 2020

Binance lidera el món criptogràfic en la gamificació de la seva plataforma, però actualment s’enfronta a una ferotge competència d’intercanvis consolidats com OKEx i altres empreses de criptografia com ara Huobi, HedgeTrade i Aluna.Social, que proporcionen el seu propi marcador classificant diàriament als principals comerciants. 

En un intent per augmentar les taxes d’adopció generals de Bitcoin i el comerç global en intercanvis, la gamificació proporciona una solució ràpida i rendible per als intercanvis de la indústria blockchain per ampliar la seva quota de mercat..

En cas que els intercanvis avancin cap a la gamificació?

Tal com es veu a través del patró de creixement massiu de Binance des del 2017, la gamificació és una de les estratègies comercials més importants que un intercanvi de criptografia inicial podria oferir per intentar adoptar en massa. Quins són, doncs, alguns dels avantatges de gamificar una plataforma de comerç criptogràfic?

  • Retenció de l’usuari: Com s’ha comentat anteriorment, l’adopció d’usuaris i la retenció d’usuaris són els principals motius pels quals un intercanvi Bitcoin / criptografia s’hauria de centrar en sistemes de recompensa i programes d’afiliació. Les recompenses que s’ofereixen als clients que tenen els millors negocis o els millors clients comercials configuren un joc que fa que els comerciants operin més. 
  • Gratificació instantània: Les indústries de tot el món, incloses les companyies aèries i les indústries de la confecció, estableixen tàctiques de gamificació per intentar atraure els clients a seguir comprant-ne o comprar-ne més. Els usuaris són premiats amb punts de fidelitat (o en intercanvis de criptografia, tokens) que després es poden canviar fàcilment a la plataforma en les comissions de negociació entre una gran quantitat de beneficis. 
  • Experiència de coneixement comercial: Bé, alguns analistes també han argumentat que la gamificació pot aportar una major experiència en el comerç de criptomonedes a principiants i que també guanyen en el procés. 
  • Canal de comunicació directa: Altres intercanvis Aluna.Social, que és un exemple clau, ofereix als usuaris una plataforma de xat per interactuar i compartir estratègies comercials amb l’objectiu de fidelitzar els usuaris. 

Conclusió 

La continuïtat de les convocatòries d’un mercat alcista l’any vinent després de l’esdeveniment de reducció a la meitat de Bitcoin proporciona un moment oportú perquè els intercanvis incorporin els usuaris minoristes a la criptografia. Aquells intercanvis que ofereixen els millors sistemes de recompensa i programes d’afiliació com Binance, Aluna.Social, HedgeTrade i OKEx probablement lideraran la propera onada massiva d’adopció d’usuaris a la indústria criptogràfica..

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me