Flash Crypto News: Bitcoin, Ethereum, XRP, EOS, Stellar, IOTA i Tron dirigint el mercat

publicitat Phemex

El mercat de criptografia gaudeix de guanys a mesura que els braus de Bitcoin senten la il·lusió, Ethereum està a punt de tocar 300 dòlars i XRP a punt per als 0,40 dòlars, mentre que EOS augmenta un 18%, Stellar aconsegueix el protagonisme, IOTA augmenta amb l’adopció del món real i Tron a només un dia de distància de ser més poderós.

Els toros de Bitcoin [BTC] senten l’emoció

El rei criptogràfic, Bitcoin està tot preparat, ja que el preu de BTC arriba als 7.195 dòlars avui. En el moment de la premsa, Bitcoin ha canviat mans a 7.097 dòlars. Tenint en compte que la taxa de hash bitcoin augmenta a un ritme accelerat i que els experts prediuen que assolirà un nou pic com a resultat, es pot esperar que els bous prolongin encara més la seva estada al mercat.


bitcoinFont: Tradingview.com

Hi ha diverses notícies positives que impulsen el mercat cap endavant, a saber: el rebuig dels ETF de Bitcoin que s’està revisant, els pantalons curts disminueixen mentre que els antics ocupen el seient davanter i els inversors institucionals es converteixen en criptogràfics. Per no mencionar el fet, la consciència i l’adopció de Bitcoin també han anat augmentant.

Els bitlles de Bitcoin estan impulsant els monedes altes, ja que la majoria de les monedes estan en verd mentre que algunes registren guanys significatius. Això té un domini BTC fer un lleuger pas enrere al 52,6%.

Ethereum [ETH] tímid de tocar 300 dòlars

Elon Musk vol una mica d’ETH!

Bé, realment no, però ha estat una de les notícies més calentes de la indústria criptogràfica actual, ja que el cofundador i CEO de Tesla ha compartit això amb el seu Tweet. Això és el que va caure exactament:

En aquest moment, vull ETH encara que sigui una estafa

– Elon Musk (@elonmusk) 28 d’agost de 2018

Mentrestant, Ethereum està fent un avanç en la indústria agrícola, ja que el govern de Moscou treballa en un sistema que assignarà bàsicament punts comercials als agricultors.

Pel que fa al preu, Ethereum ha estat aconseguint el final curt del pal mentre lluita per arribar als 300 dòlars. Tot i això, ETH encara té una manera d’assolir aquesta marca, ja que actualment se situa a 295 dòlars amb guanys del 2,67%.

ethereumFont: Tradingview.com

A més, llegiu: Interès institucional que esclata a les costures, Bitcoin & Altcoins desplega la catifa vermella

XRP llest per 0,40 USD & molt més

Una de les criptomonedes i comunitats més actives, XRP és gairebé sempre a les notícies. Pot ser que no sigui cert pel seu preu, però definitivament per les seves associacions i desenvolupaments.

Recentment, hi ha hagut una integració entre COIL i XRP Tip Bot a través d’ILP que permetrà als usuaris “transmetre” pagaments a XRP.

A 0,348 dòlars, XRP ha guanyat guanys durant els darrers dos dies i ha augmentat constantment. Sembla que els bous han agradat la tercera moneda criptogràfica més gran del món, ja que sembla que suposi un trencament.

xrpFont: Tradingview.com

El coet EOS augmenta més del 18%

Fa uns dies, l’EOS va tornar a ser notícia perquè els seus preus de RAM augmentaven tremendament. Tot i això, Dan Larimer, el CTO es va afanyar a compartir maneres de prevenir les explotacions de la memòria RAM i el llançament d’EOS 1.2.3 es va ocupar de la situació..

Entre les 50 criptomonedes més importants, EOS és l’única amb guanys de dos dígits. La cinquena criptomoneda més gran del món gaudeix de guanys substancials, ja que suposa una pujada del 18,61%. En el moment d’escriure aquest document, EOS estava assegurat en 6,44 dòlars mentre gestionava el volum de negociació de més de 800 milions de dòlars les 24 hores.

EOSFont: Coinmarketcap.com

Estel·lar [XLM] fent el brunzit

Durant els darrers mesos, Stellar ha estat molt a l’alçada. Recentment, va registrar un registre amb un milió de comptes. Aquesta criptomoneda ha avançat substancialment cap al seu objectiu de convertir-se en la millor plataforma per a pagaments transfronterers.

Amb un moviment ascendent de l’1,18%, Stellar puja a 0,233 dòlars. Al 6è rang, XLM té un llarg camí per recórrer.

Estel·larFont: Coinmarketcap.com

IOTA [MIOTA] adopta el món real

IOTA és una d’aquestes criptomonedes que no només està treballant en l’adopció del món real, sinó que també ho fa realitzant. Amb la seva col·laboració amb Volkswagen, entre d’altres, compartida per Redditor Cullen11, a continuació, IOTA mira cap a un futur brillant.

Pel que fa al seu preu, IOTA augmenta actualment més d’un 9% a 0,774 dòlars i ha estat en moviment ascendent la setmana passada.

iotaFont: Coinmarketcap.com

Tron [TRX] comptant dies per fer-se més poderós

Amb el llançament de Tron Virtual Machine aquí, el 30 d’agost, Tron està a punt per fer un pas més cap a fer una forta presència al mercat. Recentment, Tron va cotitzar a la borsa KuCoin, va estar disponible a la borsa holandesa IcoCryptex.io i l’aplicació Tron es va publicar a la botiga d’Apple.

tronFont: Coinmarketcap.com

El gràfic dels darrers 7 dies de Tron ha estat en constant moviment ascendent, amb TRX asseguda a 0,026 dòlars en aquest moment.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me