“Em vaig avergonyir de la meva invenció” declara l’autoproclamada Satoshi Nakamoto al jutjat

publicitat Phemex

Els defensors de Bitcoin sempre han elogiat l’anonimat del creador de Bitcoin com a punt crític per al seu èxit. Tot i això, al llarg dels anys molta gent s’ha manifestat afirmant que són Satoshi per obtenir beneficis personals.

Tot i això, ningú no ha estat tan persistent com Craig Satoshi, fins i tot després d’haver-se enfrontat a crítiques massives i haver estat implicat en nombrosos casos legals pel mateix problema. En algunes qüestions legals, és el demandant o el denunciant i, en altres, el demandat.

Carolina Bolado, Katie Ananina, i educador de criptografia que es diu amb el nom de la ploma Criptografia del segle XXI Guy va estar present a la vista i va proporcionar actualitzacions de fet.


Cas núm. 9: 18-cv-80176, al tribunal de districte dels Estats Units per al districte sud de Florida

El cas particular que es va escoltar anteriorment al jutjat implica a Craig com a acusat. La demanda ha estat interposada pel germà de la víctima, Dave Kleiman. Ira Kleiman, el germà, ha acusat Satoshi de robar Bitcoins per valor de 10.000 milions de dòlars al seu germà mort. El punt d’interès aquí és que el cas es basa en la suposició que tant Dave Kleiman com Craig Satoshi van inventar Bitcoin. 

El jutge Reinhart presideix el cas.

Ira Kleiman està representada per Velvel (Devin) Freedman, Kyle W. Roche i Stephen N. Zack de Boies Schiller Flexner LLP.

Wright està representat per Andrés Rivero, Amanda McGovern, Zaharah Markoe, Alan H. Rolnick, Bryan Lee Paschal i Schneur Zalman Kass de Rivero Mestre LLP..

Segons el germà del demandant, Dave Kleiman va morir el 2013 quan Craig ha robat els Bitcoins que pertanyien a Kleiman per la seva part. A més, Craig també busca obtenir tots els beneficis per a la propietat intel·lectual d’alguna cosa que van produir junts.

Aspectes més destacats de l’audiència

Segons els informes, mentre Craig no va poder produir cap prova de les seves afirmacions, hi va haver un munt de dramatismes al tribunal, des del plor fins al llançament de documents en un tribunal obert. Segons un fragment d’aquesta deposició a l’estand, va declarar que realment és Satoshi. Katie ha fet un tuit,

Alguns aspectes destacats:

Ets satoshi? – sí

Reconeixeu aquest llibre blanc? – Ho vaig escriure

Per què va deixar BTC i es va desvincular de Satoshi? – El meu invent es va utilitzar per a coses dolentes * plorar *. Ells van crear #ruta de la Seda i #hidra. Es va utilitzar per finançar pornografia infantil

– Katie Ananina (@KatieAnanina) 28 de juny de 2019

No obstant això, el Crypto Guy va assenyalar que tot el que fos a part dels fets del cas revelats avui suggereix que Craig podria tenir alguna implicació en les primeres fases de Bitcoin. A més, a part de les històries, no hi ha cap altra prova completa. Ell va dir,

“Algunes coses no es poden fer tret que estigui profundament barrejat”

La història de Dave Kleiman i Craig Satoshi

Tot i que els elements tècnics darrere del codi de Bitcoin poden ser complexos d’entendre, implica una sèrie de contrasenyes o codis d’entrada que poden confirmar la identitat del seu creador. També hi havia un conjunt d’empreses implicades en el cas les propietats de les quals van ser qüestionades.

No obstant això, els fons o els bitcoins reals per valor de 10.000 milions de dòlars pels quals es combat el cas té una història profunda al voltant. Segons Craig, Klieman i ell mateix van crear Bitcoin junts el 2009, després de la qual cosa van començar a explotar les fitxes de manera agressiva.

No obstant això, més tard Craig es va decebre en veure l’ús de Bitcoins a la carretera de la seda. Va plorar i va expressar una profunda decepció per si mateix per crear-lo i va voler destruir tot el seu Bitcoin i el de Dave. Ell va dir,

“Si tingués el meu camí, hauria posat un martell al disc dur que contenia aquests”,

Tanmateix, aparentment Dave ho va evitar per destruir el codi i van prendre una sèrie d’acords. Un dels quals vertebra la defensa de Craig.

Els milions de Bitcoin extrets anteriorment encara són inaccessibles per a qualsevol persona del món. Craig, que en reclama la propietat, diu que hi tindrà accés després del 2020. Segons el pacte entre Dave i Craig, l’entrada es manté sota protecció fins aleshores.

A més, aquest era el principal tema de la vista d’avui. El tribunal ha demanat a Craig que produeixi el conjunt de codis davant el Govern durant molt de temps. No obstant això, va dir Craig,

“Si hi hagués alguna manera que pogués, ho faria”,

Tot i això, el jutge va assenyalar per què Craig no va explicar abans aquestes situacions,

“Per tant, des del 2016 sabeu que no teníeu accés a aquests fitxers i que no hi tindríeu accés fins al 2020?” Va dir el jutge Reinhart. “I ho sabíeu al febrer del 2019 i al març del 2019?”

El cas s’ha ajornat fins a la propera vista.

Creieu que Craig està guanyant temps per desviar-se dels mercats? Comparteix les teves opinions amb nosaltres. 

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me