Els contractes d’opcions de Bitcoin atrauran una demanda massiva dels comerciants asiàtics de criptografia – CME Global Head

publicitat Phemex

Tim McCourt, cap global de productes de renda variable i inversions alternatives del grup CME creu que el proper llançament dels contractes d’opcions de Bitcoin probablement es convertirà en el favorit dels comerciants i miners criptogràfics asiàtics. 

Comerciants que busquen enormes avantatges

CME Group va anunciar el llançament del seu nou producte derivat en criptografia el 20 de setembre. L’actualització esmentava que les opcions de Bitcoin Futures oferiran als comerciants de Bitcoin una bona oportunitat per estalviar marges mitjançant compensacions de marge.


A més, la taxa de referència CME CF Bitcoin (BRR) es calcularà sobre la base del volum de negociació diari dels principals intercanvis i plataformes de negociació de Bitcoin. 

Les opcions ajudaran els comerciants a mitigar els possibles riscos d’incompliment de la contrapart amb una compensació central. A més, això ampliarà les opcions dels comerciants i els ajudarà a gestionar estratègies de risc i de construcció, ja que donarà suport a la negociació flexible.

Fort augment del comerç de futurs de Bitcoin

McCourt espera que les opcions funcionin igual de bé que Bitcoin Futures, que es van llançar fa gairebé dos anys. Curiosament, la meitat del volum de negociació dels futurs de Bitcoin està format per comerciants del subcontinent asiàtic i europeu. 

A més, va donar informació sobre el recent augment del comerç de Bitcoin Futures. El 13 de maig es van negociar contractes de futurs per valor de 1.300 milions de dòlars EUA (170.000 Bitcoin). Posteriorment, amb la provisió d’opcions sobre futurs, els comerciants poden gestionar fàcilment els riscos de preu de Bitcoin mentre obtenen l’exposició adequada.. 

“Tot i que els futurs us ofereixen una exposició individual per la qual el moviment del bitcoin subjacent es tradueix directament en un valor específic en dòlars per contracte, una opció us proporciona nivells de preus de vaga variables i us pot proporcionar protecció a la baixa o exposició a l’alça a una fracció del preu [actiu] subjacent “. 

va dir McCourt.

Per un recent piulada per CME, tot i la davallada dels preus de Bitcoin, l’interès dels clients en futurs de CME Bitcoin es va mantenir fort durant el tercer trimestre amb una OI diària de més de 4,6 milers de contractes, un 61% més que el tercer trimestre de 2018.

Font- Twitter

Què és un contracte de futurs d’opcions? 

Un contracte d’opcions permet a un inversor comprar o vendre un actiu a un preu de vaga específic. L’inversor el pot comprar a la data de caducitat o abans. Això situa l’inversor en una posició avantatjosa, ja que pot aprofitar-se de les fluctuacions de preus sense tenir una posició futura. No obstant això, el contracte futur obliga als inversors a comprar / vendre l’actiu al preu contractat en un moment futur concret. 

CME no té previst oferir contractes resolts físicament

A més, va dir que les opcions de Bitcoin permetran als miners criptogràfics cobrir amb precisió el cost de la seva producció. Els miners que operen a la Xina ja utilitzen contractes de futurs de Bitcoin per cobrir. McCourt també va parlar sobre el llançament de Bakkt i va dir que el grup CME no té previst oferir contractes físics similars. A més, va dir que l’objectiu actual és obtenir aprovacions reguladores i finalitzar els preparatius per al llançament dels nous contractes d’opcions.

Tanmateix, Jeff Dorman, director d’inversions i cofundador d’Arca, un fons de cobertura criptogràfica nord-americà, semblava estar en desacord amb la reclamació del primer. Va dir que les estratègies efectives de negociació de criptomonedes vindrien d’instruments addicionals, més enllà de Bitcoin. 

“Només hi ha tantes coses que es poden fer només amb bitcoin, [ja que] només hi ha molts llocs que un fons necessitaria per operar amb valors relacionats amb bitcoin i bitcoins”,

va dir Dorman.

Va afegir, a més, que en el futur el grup CME s’enfrontaria a una dura competència. 

CME llançarà dos futurs d’or de Xangai liquidats financerament

Per la anunci, Shanghai Gold Futures serà una oferta de productes basada en el preu de referència regional de l’or de la Shanghai Gold Exchange (SGE). El llançament està previst per al 14 d’octubre.

Font- Twitter

Els contractes seran denominats pel dòlar nord-americà i el xinès Renminbi. Els futurs seran llançats per un braç de CME- Commodity Exchange Inc (COMEX). Els futurs COMEX de Shanghai Gold proporcionaran accés a l’arbitratge amb 100 oz. A més, capturarà avantatges de compensació de marge entre COMEX 100 oz. Gold Futures (GC) i altres productes del Grup CME. Els futurs utilitzaran el preu de referència d’or de Xangai (15:00 hora estàndard de la Xina) per a la liquidació final.

Les “Opcions” de CME tindran el mateix impacte que els futurs de Bitcoin? Feu-nos-ho saber, què en penseu als comentaris a continuació!

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me