El primer ministre de Malta crida les criptomonedes com a “futur dels diners” a l’Assemblea General de les Nacions Unides (UNGA)

publicitat Phemex

Malta és un país que té suport per a criptomonedes, cadenes de blocs i negoci basat en criptomonedes. El país és tan optimista amb les cadenes de blocs i les criptomonedes que el primer ministre de Malta, Joseph Muscat, en el seu discurs a l’Assemblea General de les Nacions Unides, va afirmar que la criptomoneda és inevitable per al futur dels diners.

Malta elogia la criptomoneda en l’etapa mundial

Malta s’ha guanyat la reputació d’un país amigable amb la criptografia. El país i els seus ministres són tan optimistes sobre blockchain i criptomonedes que no deixen cap pedra per desfer-se d’elogiar-lo. La setmana passada, el primer ministre de Malta, Joseph Muscat, va intervenir a la 73a sessió de l’Assemblea General de les Nacions Unides celebrada a la ciutat de Nova York. En el seu discurs, va destacar el potencial de la cadena de blocs i de les criptomonedes i el futur que tenen. Ell va dir


“Crec apassionadament que la tecnologia revoluciona i millora els sistemes. És per això que, a Malta, ens hem llançat com a illa Blockchain en ser la primera jurisdicció a regularitzar una nova tecnologia que anteriorment existia en un buit legal “.

A més, va afirmar que

“Blockchain fa que les criptomonedes siguin un futur inevitable de diners. Més transparent, ajuda a filtrar el bon negoci del mal negoci. “

El primer ministre va afirmar que el govern local és un apassionat del potencial de la cadena de blocs i de la seva capacitat per eliminar proveïdors de serveis externs per donar als usuaris una total llibertat sobre la informació i els diners. Va ser citat dient

“Pot proporcionar noves solucions als sistemes sanitaris on els pacients tinguin la propietat real dels seus registres mèdics. Els sistemes de comerç d’emissions es poden passar al següent nivell. Podem ajudar a verificar que l’assistència humanitària arriba a la destinació prevista. Podem assegurar-nos que ningú no es prive de la seva propietat legítima a causa de les dades compromeses. Les empreses podran fer més comptes davant els seus accionistes. Els estats hauran de passar d’acaparar informació sobre ciutadans a regular un entorn on els ciutadans confien en el tractament de les seves dades ”.

Segons Joseph Muscat, per descomptat, hi ha alguns problemes relacionats amb la transició a una economia digital. Molta gent a tot el món s’adhereix a “conceptes que hem cregut que ens quedarien per sempre”, com ara el significat del treball, la compensació per la feina i el paper del govern a l’hora de proporcionar xarxes de seguretat als ciutadans..

També va assenyalar que alguns dels reptes resultaran de la resistència d’aquells que temen que la nova economia emergent comporti pèrdues massives d’ocupació i pobresa addicional.

A més, llegiu: Crypto’s Slow Development, similar als primers dies d’Internet & Govern “No importa què” gonna Regulate -Cofundador d’Apple

Malta- La “illa Blockchain”

Des de principis del 2018, Malta s’ha centrat a construir un ecosistema que millori significativament els negocis de les empreses relacionades amb criptografia i blockchain. Esforçant-se per convertir la nació mediterrània en “Illa Blockchain”, el govern obre les seves portes a blockchain i altres tecnologies anomenades llibres distribuïts. Malta creu que l’illa pot convertir-se en un paradís per a criptomonedes com Bitcoin, l’aplicació més coneguda de tecnologies de llibres majors, però també creu que la cadena de blocs pot ajudar a transformar els sistemes educatius i de transport del país..

Pel que fa a la legislació, al juliol, el parlament maltès va aprovar tres projectes de llei per establir un marc regulador i impulsar la innovació en tecnologies similars a la cadena de blocs amb l’esperança que aquestes lleis atrauran empreses de tecnologia financera estrangeres per establir-se al país.

Aquest entorn de suport que proporciona el govern de Malta ha atret moltes empreses criptogràfiques al país. Destaca Binance, l’intercanvi de criptomonedes més gran del món, que va traslladar la seva seu social de Hong Kong a Malta, després d’obstacles regulatoris a l’extrem orient. No només això, l’intercanvi també preveia que Malta fos la llar del primer banc descentralitzat del món, el Founders Bank. Founders Bank no tindrà cap autoritat central. En canvi, serà propietat de la comunitat per tots els seus clients. Binance recolza el banc i serveix com un dels seus primers inversors.

A l’agost d’aquest any, ZB.com, un altre intercanvi de criptomoneda destacat, va anunciar que instal·larà les seves operacions a Europa amb el llançament d’una nova borsa a Malta. Aquest últim anunci va seguir l’anunci d’OKEx i DQR, que també han obert oficines a l’illa.

Amb el trasllat de les empreses criptogràfiques a Malta, el país justifica definitivament el nom de l’illa “Blockchain Island” que s’ha guanyat el país. I ara, amb el discurs a l’ACNU, el país ha anunciat la seva arribada als escenaris mundials. Sens dubte, això suposarà un desafiament per a la veïna europea, Suïssa, que també lluita contra la carrera per convertir-se en una nació de suport criptogràfic

Malta serà realment un líder real del negoci de criptomonedes? Feu-nos saber les vostres opinions sobre el mateix.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me