El conseller delegat de Binance i la comunitat de criptografia s’enfronten a l’article de creació de FUD del bloc sobre Binance

publicitat Phemex

El 21 de novembre, The Block va publicar un article afirmant que Xangai de Binance tanca la seva oficina de Xangai després d’una batuda policial. L’editor no va revelar la seva font a l’article. No obstant això, el conseller delegat de Binance, Changpeng Zhao, també conegut com CZ, va desestimar la notícia com un intent de crear FUD. Moltes altres personalitats i usuaris criptogràfics també van cridar FUD i van criticar The Block per haver denunciat malament. 

Les reclamacions del bloc

L’article del Block diu que la oficina de Binance a Xangai va ser assaltada per la policia, on treballaven executius de Binance i prop de 100 empleats. El bloc va contactar amb Binance per fer-li un comentari, però un portaveu de Binance els va dir que la companyia no té “una oficina fixa a Xangai”..


“No tenim entitats a la Xina, la majoria treballem a distància a la Xina”, va dir el portaveu.

Tanmateix, l’article semblava mirar la legitimitat de la resposta del portaveu de Binance interrogant. Va dir:

La negació de Binance de la mera existència d’una oficina xinesa arriba malgrat que The Block ha vist fotografies de l’oficina com a part de converses amb representants de Binance sobre la ubicació en qüestió..

L’article va continuar parlant dels plans poc clars de Binance sobre una oficina a Pequín. L’article diu que Binance tenia previst obrir una oficina a Pequín “a més de la seva ubicació a Xangai”. Però, segons sembla, els plans per a la nova oficina han estat desestimats.

CZ critica la suposada notificació errònia de The Block

L’article ha molestat visiblement no només el conseller delegat de Binance, sinó també la comunitat criptogràfica, i han criticat l’editor per publicar informació falsa.

Poc després de la publicació de l’article, CZ va dirigir-se a Twitter i va publicar que no hi havia cap batuda per part de la policia i l’article simplement creava FUD.

Sense policia, sense batudes, sense despatx. Espero que no pagueu per llegir aquest bloc FUD. pic.twitter.com/W2msvY2hSA

– CZ Binance (@cz_binance) 22 de novembre de 2019

Tornant a publicar una publicació de l’influenciador de criptografia Dovey Wan, CZ també va dir que un parell d’intercanvis que encara funcionaven fora de la Xina pagaven els mitjans de comunicació i els principals líders d’opinió (KOL) per difondre FUD a Binance. Els intercanvis esmentats al tuit de Wan van ser KuCoin, Ok, Gate i Huobi.

Curiosament, sé que, de fet, dos d’aquests quatre intercanvis que realment tenen oficines a la Xina paguen els mitjans de comunicació i els KOL per difondre FUD sobre Binance. I sense pensar si la Xina vol tancar qualsevol oficina, serien ells mateixos. https://t.co/4pjlljyNR5

– CZ Binance (@cz_binance) 22 de novembre de 2019

També va compartir una captura de pantalla d’una conversa que havia mantingut fa uns dies en què va dir a algú que coneix els intercanvis a la Xina que han desplegat equips de més de 7 i 12 persones per escriure contingut negatiu sobre Binance..

pic.twitter.com/oU6Pcry63k

– CZ Binance (@cz_binance) 22 de novembre de 2019

Fins i tot ha publicat un missatge per als criptoproductors que, quan van recaptar fons per al seu projecte, haurien de destinar-ne alguns a combatre el FUD.

Comunitat Crypto que admet Binance

Moltes personalitats i usuaris de criptografia també es van ajuntar per donar suport a Binance. El defensor de Crypto, Brad Laurie, va qüestionar la solidesa de les fonts de The Block:

Confós pel títol de Celia Wan a @Els_quatre_gats article:

"L’oficina de Binance a Xangai va tancar després de la batuda de la policia, segons fonts"

Per què? perquè el periodisme sòlid DEU estar segur de la font & afirmar que “les fonts diuen” és estrany.

+ només llegeix costa 18 dòlars al mes!@NuggetsNewsAU respon pic.twitter.com/QFecXP1kNy

– Brad Laurie (@Brad_Laurie) 21 de novembre de 2019

L’influenciador de criptografia Tommy Mustache va dir que no es de confiança en The Block i el va comparar amb Craig Wright que afirmava ser Satoshi Nakamoto.

No s’ha de confiar en aquest mitjà de comunicació criptogràfic The Block. Són tan fiables com Craig Wright que afirma ser Satoshi.

Maquillant històries i després afirmant que sí "fonts" per confirmar-ho. CZ acabava d’afirmar que Binance no té cap oficina a Xangai.@Els_quatre_gats https://t.co/BDyYext38V

– Tommy Mustache (@MustacheTommy) 22 de novembre de 2019

Des de trucar a l’article clic a bait fins a comparar The Block amb un tabloide, diversos membres de la comunitat criptogràfica també van venir a mostrar el seu suport a Binance.

Font: Twitter

El mercat s’ha estavellat a causa del FUD de Binance?

Oficina o sense oficina, la caiguda del mercat de criptografia coincideix amb el naixement de Binance FUD. Bitcoin ha caigut més d’un 10% fins als 7.000 dòlars i Ethereum cau un 14%, a 145 dòlars. La resta de les deu primeres monedes també han experimentat pèrdues importants. És probable que els titulars de criptografia hagin començat a vendre pànic. L’analista de criptografia Ran NeuNer va publicar a Twitter sobre la caiguda del mercat de criptografia i el seu tweet va obtenir un seguit de respostes diferents de la comunitat.

Perdoneu la meva ignorància, però, per què una incursió policial a l’oficina de Binance a Xangai (si realment va passar) afecta realment el preu de Bitcoin??

– Ran NeuNer (@cryptomanran) 22 de novembre de 2019

Segons un usuari de Twitter, tota la situació és un “joc” que juga la balena.

Font: Twitter

Un altre usuari creu que l’accident es pot atribuir a la incertesa causada per l’esdeveniment entre les persones.

Font: Twitter

Ara, caldrà veure quan es dissipa el FUD i el mercat de criptografia comença a recuperar-se.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me