El Bitcoin cau com és habitual abans que caduquin els futurs, però 3 facetes afirmen que el BTC augmenta

publicitat Phemex

El preu de Bitcoin va caure fins a un nivell de 6.880 dòlars, seguint la norma de caiguda abans de la caducitat de Bitcoin Futures, que haurà de demà. No obstant això, diversos factors indiquen un augment del preu de Bitcoin juntament amb el seu interès i adopció.

La caiguda del preu de Bitcoin segueix la norma

Després de gaudir de toros durant dies, avui Bitcoin finalment ha fet una diapositiva. Ahir mateix, el preu de la BTC va pujar per sobre del nivell de 7.000 dòlars i va prendre tot el mercat de criptografia en una corba ascendent. A partir del dia amb 7.039 dòlars, el preu va arribar al màxim, a 7.060 dòlars. En el moment de l’escriptura, la criptomoneda líder mundial ha canviat mans a 6.880 dòlars.


bitcoinFont: Tradingview.com

A mesura que Bitcoin va caure, el mercat criptogràfic es va tornar vermell i també les millors monedes, a saber. Ethereum (ETH), XRP, Stellar (XLM), Cardano (ADA), IOTA (MIOTA) i altres estan entre el 2 i el 6%.  

Tanmateix, la diapositiva de preus de Bitcoin és una cosa determinada en aquest moment CME Bitcoin Futures els contractes caduquen demà, és a dir, el 31 d’agost. Anteriorment, just abans que caduquessin aquests contractes futurs de CME o Cboe, el preu de Bitcoin té un èxit i baixa.

Tot i que el comerç de futurs no afecta directament els preus, ja que el comerç es liquida en efectiu, l’augment de preus té un gran èxit, ja que els grans jugadors tenen l’oportunitat de reduir el Bitcoin. A causa de l’opció de “llarg” o “curt” disponible, aporta la probabilitat de manipulació de preus.

Però hi ha una sèrie de factors que impulsen Bitcoin cap endavant i s’espera que el portin cap al cel.

Bitcoin reddit veu l’acció per primera vegada des de desembre de 2017

Reddit és un dels llocs web més visitats del món i la seva importància en el mercat de criptografia no és diferent. Quan es tracta de temes relacionats amb Bitcoin, el subredit r / Bitcoin és el fòrum més actiu amb poc menys d’un milió de subscriptors.

Al setembre del 2010, es va fundar i des de llavors va créixer a un ritme constant. L’any passat, al novembre, es va tornar extremadament actiu a mesura que Bitcoin s’acostava al màxim.

Ara, el subredit ha tornat a començar a veure accions compartides per BashCo a twitter:

El trànsit de visitants a r / Bitcoin ha caigut cada mes des de desembre de 2017 … FINS ARA. Formació del mercat alcista? https://t.co/QZ1qRA9cJL pic.twitter.com/OTrhy7kvig

– BashCo (@BashCo_) 29 d’agost de 2018

A més, Alex Ohanian, cofundador de Reddit, continua sent positiu en Bitcoin, ja que torna a compartir les seves opinions alcistes,

“Com a acumulació de valor, hi ha certa tracció real [amb Bitcoin], i en realitat, com estem veient en països com Turquia que estan tenint una crisi econòmica important … Però ara mateix, encara estem en les primeres etapes. ”

Taula tècnica & CEO de gènesi: els ossos es queden sense vapor, vaja els bous

Ahir mateix, quan Bitcoin va assolir els 7.000 dòlars per sobre de la mitjana mòbil de 50 dies, va registrar el ral·li més llarg d’un mes. Segons Bloomberg, l’indicador de pressió de compra i venda de Divergence Analysis Inc. també va augmentar.

Recentment, el conseller delegat de Genesis Global Trading, Michael Moro va dir que si Bitcoin manté el seu valor al voltant de 7.150 dòlars, els preus poden arribar als 10.000 dòlars:

“Si es manté el nivell de [7.000 dòlars], per exemple, per a la propera setmana, dues setmanes, els bous tornaran al 100%. Seran més còmodes que els mínims de l’any, i és més probable que vegem 10.000 dòlars en lloc de 5.000 dòlars “.

Creu fermament que els ossos s’han quedat sense vapor mentre explica el motiu del mateix:

“Un cop donades les notícies sobre el rebuig de la SEC i el preu realment mantingut, no vam veure la venda del 5, 10, 15 per cent que heu vist en rebutjos anteriors. Per tant, crec que els óssos s’han adonat que s’han quedat sense vapor ”.

Quant al preu de Bitcoin que va més enllà, diu:

“El nivell clau [per a Bitcoin] és de 7.150 dòlars, per ser més exactes, però si ho podem mantenir la setmana que ve, crec que veurem un canvi de sentiment al mercat”.

A més, llegiu: Anti-Dollar amb tota la seva força, mentre que Bitcoin guanya cada vegada més força a tot el món

Menció especial: la taxa Hash ja fa la declaració

En el nostre article recent, vam compartir com la taxa de hash de Bitcoin està tocant els màxims que, segons un expert, aportaran nous pics. A més, mostra l’interès a llarg termini de la gent per Bitcoin.

Bitcoin té un futur brillant, punt! per tant, compreu mentre tingueu l’oportunitat

El fet és que Bitcoin no està aquí per quedar-se, sinó que prosperarà en el futur, fins i tot com ho ha compartit la Reserva Federal dels Estats Units de Sant Lluís en els seus informes al llarg del temps..

D’acord amb Coinbase darrer estudi, els millennials segurament s’atrauen a Bitcoin, ja que els estudiants nord-americans tenen el doble de probabilitats que la mitjana del país de posseir una criptografia. Al voltant del 18% dels estudiants accepta posseir bitcoins o altres criptomonedes.

La taula que es presenta a continuació també mostra el creixent interès dels estudiants i les institucions educatives per Bitcoin i les criptomonedes, que sens dubte indica un futur brillant i creixent.

bitcoin

Per tant, mentre els preus veuen una correcció, és possible que vulgueu adquirir alguns cryptos, tal com els va oferir el fundador de Litecoin, Charlie Lee, que va compartir que el millor moment per comprar és quan els preus baixen ja que prediu que el preu de Bitcoin superarà els 20.000 dòlars aquesta vegada.

Bitcoin segurament està en un impuls, ja sigui el preu, la consciència, l’interès o l’adopció, apareixen grans coses per al mercat criptogràfic general.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me