Editorial: Quant pot augmentar el preu de Bitcoin (BTC) el 2021?

publicitat Phemex

El preu de Bitcoin va arribar ahir a un altre màxim històric, ja que el seu preu es va disparar per sobre dels 48.000 dòlars posteriors a la compra de Bitcoin de Tesla per 1,5 milions de dòlars. La pujada del 20% també va suposar que els preus de Bitcoin registressin una vela rècord de 8.800 dòlars les 24 hores per primera vegada. L’espelma de preus enormes sembla encara més significativa si tenim en compte el fet que fa només un any que el preu de Bitcoin va caure a 4.000 dòlars al març.

Max Keizer prediu a curt termini 65.000 dòlars per a BTC

A mesura que el preu de Bitcoin s’acosta als 50.000 dòlars i s’espera que flueixi més capital institucional al mercat, la qüestió sobre el màxim preu esperat de Bitcoin ha començat a sorgir de nou. Els defensors de Bitcoin com Max Keizer creuen que els 65.000 dòlars serien un màxim a curt termini i esperen que el preu de la criptomoneda superi els 200.000 dòlars al final de l’any.


65.000 dòlars a curt termini en joc

220.000 dòlars el 2021 en joc #Bitcoin pic.twitter.com/DXY5mmJZgX

– Max Keizer (@maxkeiser) 8 de febrer de 2021

Aquestes prediccions de preus fa només un any s’haurien descartat per absurds, però avui sembla molt possible. Aquesta temporada de bous no només ha generat interès institucional, sinó que també ha trencat moltes idees errònies sobre la criptomoneda més alta. El preu de Bitcoin s’ha mantingut per sobre dels 30.000 dòlars més del que ha mantingut cap dels seus màxims anteriors, cosa que suggereix que ha madurat com a actiu al llarg dels anys i una de les raons principals per les quals les institucions l’utilitzen com a cobertura del tresor.

L’escassetat de Bitcoin, un factor impulsor darrere del seu ascens

L’increment del preu de Bitcoin l’ha convertit segurament en el centre de tots els titulars d’aquesta temporada alcista, però, com PlanB, el popular analista de flux de valors, creuen que l’oferta fixa de BTC juntament amb el fet que és autosostenible és el que la fa més formidable com a reserva de valor. El model d’estoc a flux de PlanB mesura el valor dels actius en funció de l’escassetat, Bitcoin actualment està darrere de l’Or a la llista.

El diagrama de flux de valors a valor també és un dels models molt examinats, ja que molts escèptics creuen que el gràfic només mesura el costat de l’oferta de l’actiu. No obstant això, aquesta temporada de bous ha demostrat que el flux de valors és bastant precís amb la seva predicció i el seu model de preus suggereix que el preu de Bitcoin superarà els 100.000 dòlars a finals d’any.

#bitcoin la pista de preus després de 2020 es redueix a la meitat entre les pistes de 2012 i 2016. He afegit objectius del model S2F ($ 100K) i S2FX ($ 288K). Els objectius són preus mitjans, el preu real de BTC oscil·larà al voltant dels objectius. Si el mercat alcista del 2021 segueix el 2017, és a dir, 100.000 dòlars, és si seguim el 2013 .. 288.000 dòlars&# 128640; pic.twitter.com/RdRP7VUqqF

– PlanB (@ 100trillionUSD) 5 de febrer de 2021

El model d’estoc a flux prediu un preu de 100.000 dòlars a finals de 2021 si Bitcoin segueix les tendències del preu de 2017 i un objectiu de preu de 288.000 dòlars si l’actual corrida alcista imita el 2013. Les mètriques en cadena i l’augment constant del preu suggereixen que la cursa de braus en curs segueix les tendències del 2013 més que el 2017,

La popularitat creixent de Bitcoin com a actiu de reserva del tresor

Les anteriors curses de bous eren portades per jugadors minoristes, un dels motius fonamentals per què aquestes curses de bous van perdre força després d’una ràfega de preus curts que va durar de pocs dies a setmanes. Tanmateix, l’actual corrida de toros s’atribueix en gran part als gegants institucionals que la majoria no van prendre Bitcoin fa només un parell d’anys. Ara les mateixes institucions no només compren Bitcoin en valors i valen milers de milions, sinó que també l’utilitzen com a reserva de tresoreria en lloc de mantenir i vendre.

MicroStrategy va ser una de les primeres institucions que va convertir una part del seu efectiu en tresoreria a Bitcoin i va començar a comprar Bitcoin ja a l’agost de l’any passat, quan el preu de Bitcoin cotitzava just per sobre dels 10.000 dòlars. MicroStrategy ha invertit gairebé 1,57 milions de dòlars en Bitcoin fins ara i ha comprat els dos últims descensos a 29.000 i 31.000 dòlars. La seva inversió ja s’ha duplicat gairebé, ja que la companyia vol educar altres institucions sobre els avantatges de mantenir Bitcoin.

A mesura que adopten les empreses #bitcoin com a actiu de reserva de tresoreria en els seus balanços de situació, substitueixen un actiu deteriorat per l’actiu amb millor rendiment, escollint una apreciació volàtil per sobre de l’amortització estable. Aquesta estratègia de Bitcoin beneficia tots els accionistes a llarg termini. https://t.co/F0xxZ83jNx

– Michael Saylor (@michael_saylor) 9 de febrer de 2021

A MicroStrategy s’uneix ara Tesla, que va fer la compra de Bitcoin més gran per valor de 1.500 milions de dòlars fa un parell de dies, ja que molts ja especulaven el mateix des que Elon Musk va canviar la seva Bio de Twitter per Bitcoin. No només Tesla i MicroStrategy han afegit Bitcoin al balanç de la seva empresa, ja que es diu que gairebé 15 empreses que cotitzen en borsa tenen Bitcoin ara.

Bitcoin ha aconseguit captar una porció important del mercat de l’or, ja que molts gestors de fons de cobertura tradicionals i inversors de Wall Street han reduït la seva exposició a l’or per invertir en Bitcoin.

Tenim una inversió de 180 graus en correlació amb l’or.

El punt verd és la primera compra de Bitcoin de MicroStrategy. pic.twitter.com/gTglGcavOg

– Willy Woo (@woonomic) 9 de febrer de 2021

Diferents analistes han ofert diferents objectius de preu per al preu de Bitcoin tant a curt com a llarg termini i un objectiu de preu de 100.000 dòlars al final de l’any sembla ser una creença comuna.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me