Donald Trump juga a Santa per als inversors de Bitcoin; Prometeu canvis positius

publicitat Phemex

Just després del Nadal, Trump s’ha convertit en el Pare Noel dels inversors de Bitcoin en acceptar indirectament Bitcoin aplicant un impost sobre el mateix. L’impost indirecte del govern dels Estats Units. amb el nom d ‘”impost laberíntic” s’havia introduït tard amb una bona quantitat de canvis positius per als inversors nord-americans de Bitcoin.

Aquí teniu el fragment de la decisió i com afectarà l’inversor nadiu americà

Després de 31 anys, s’esperava que aquesta decisió tan gran donés un impuls al mercat, tot i que cap dels nord-americans mai no esperava aquest tipus de factura que pugui dividir set trams d’ingressos a quatre i portar-los a la baixa pel que fa a l’estructura fiscal.


Per als bitcoiners (un terme utilitzat per als inversors de Bitcoin), es pot considerar una llei per acomodar el compromís que compleix amb els títols II i V de la determinació simultània del pla financer per a la promulgació de deures de l’exercici 2018, marcat en llei pel president Trump. una provisió potencial significativa.

Atès que aquest impost ajudarà els bitcoiners de la següent manera

  • S’hauria de pagar impost sobre la negociació de Bitcoin

Mentre que canviar bitcoin a fiat era imposable, comprar coses físiques amb criptografia era imposable, ara fins i tot el cripto-a-criptografia és imposable, de manera que totes les transaccions de bitcoin són efectives i tributables. I el canvi s’implementa a partir de l’any natural 2018, a pocs dies.

  • Es pot pagar impostos sobre Bitcoin amb Bitcoin Cash

Qualsevol persona que tributarà per operar a Bitcoin ha de pagar-ne l’impost. Com que Bitcoin no té un valor ni una identitat real, en conseqüència les noves regles compartides pel senyor Trump demanen pagar impostos mitjançant Bitcoin Cash. Aquesta decisió en realitat havia recomanat Bitcoin com a instrument financer en el qual es poden negociar i pagar impostos. En el seu suport, l’equip Treil de Trump diu que era necessari ja que els inversors nord-americans a Bitcoin augmentaven cada dia.

  • Augmentarà la seva acceptació com a moneda mundial

Si un país que impulsa l’economia accepta Bitcoin, definitivament impulsarà el mercat de Bitcoin i d’altres criptomonedes. Promet un fort descobriment legítim en forma de Bitcoin.

Segons el New York Times cada dia, augmentaven els inversors nord-americans de 2,5 mil milions que estaven disposats a invertir en Bitcoin.

Quina pot ser la possible raó de la victòria de Bitcoin durant la presidència de Trump?

Definitivament, és una victòria dels fundadors de Bitcoin que indirectament reben el suport de l’economia més forta del món. La millor raó possible per a aquest suport podria ser:

“La tecnologia Blockchain té el potencial de revolucionar la indústria dels serveis financers, l’economia dels Estats Units i la prestació de serveis governamentals, i estic orgullós de participar amb aquesta iniciativa”

Aquesta declaració va ser declarada per la persona més important de la presidència de Trump; qui és designat com a director de l’Oficina de Gestió i Pressupostos de Trump. Això significa simplement que ell mateix confia en el futur de les criptomonedes. Es considera que és la persona més inspiradora i descarada, ja va deixar clar les seves opinions al juny del 2017 que Bitcoin és una revolució i que els països que no acceptaran ni legalitzaran la tendència en breu perdran el control de l’economia global..

Mulvaney és un dels fundadors del Blockchain Caucus bipartidista, la tasca principal d’aquesta fundació és educar la gent sobre Espai blockchain, criptomonedes, Bitcoin, etc. La declaració anterior es va extreure d’una de les reunions que va organitzar a la BBC.

Si encara teniu dubtes de per què Bitcoin creixerà sota la presidència de l’oncle Trump, aquí teniu un resum breu

  • L’economia més forta del món l’accepta de bon grat com l’instrument financer comercial.
  • La forma més senzilla de fer transaccions, per tant, el sistema bancari gratuït que els nord-americans solen donar suport.
  • Augment de la taxa d’adopció de Bitcoin a mesura que la gent segueix els valents.

Segueix llegint Coingape per obtenir més notícies sobre els esdeveniments més calents del món de les criptomonedes.

Feu-nos saber les vostres opinions sobre Bitcoin el 2018 als comentaris següents o escriviu-nos a [protegit per correu electrònic]

El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de cap pèrdua econòmica personal.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me