Coinbase es prepara per prendre a Wall Street? Ara llança nous productes i suport per a la implementació de GBP

Després d’anunciar un nou procés de llistat de criptografia, Coinbase ha presentat tres nous productes i ha completat el llançament de GBP per ajudar encara més els seus usuaris. L’intercanvi més gran dels Estats Units s’expandeix ràpidament i es converteix en el “Google of Crypto” a mesura que els gegants de Wall Street comencen a entrar al mercat de les criptogràfiques.

Expansió de Coinbase: llançament de nous productes

L’intercanvi de criptografia més gran dels Estats Units ja està preparat per facilitar als seus clients la comprensió i la compra de criptomonedes. Després d’introduir productes com Coinbase Prime, Coinbase Custody entre d’altres per als inversors institucionals, ara, l’intercanvi amb seu a San Francisco espera que “milions de persones realitzin la seva primera compra de criptomoneda en els propers anys”. I Coinbase continua treballant per facilitar aquesta experiència a aquests milions.

Aquestes actualitzacions inclouen tres productes, a saber. Paquet Coinbase, pàgines de recursos informatius i Coinbase Learn.

El paquet Coinbase s’està desplegant avui i “estarà disponible per als clients dels Estats Units i Europa durant les properes setmanes”. Comença a partir de 25 dòlars i permet comprar un paquet de 5 criptomonedes que es poden vendre, enviar o rebre individualment.


Els paquets són una nova manera de comprar criptografia a Coinbase. Vostè decideix quant gastar. Oferim una distribució ponderada del mercat d’actius a les vostres carteres. https://t.co/lfwwO8rcO1 pic.twitter.com/zhW2Tiw3rO

– Coinbase (@coinbase) 28 de setembre de 2018

També es pot aprendre sobre 50 de les criptomonedes més importants, fins i tot aquelles que no figuren a Coinbase a la seva pàgina d’actius d’informació. Pel que sembla, Coinbase vol “estar segur que tothom aprèn a pensar més enllà de” Bitcoin “a l’hora de construir la seva cartera de criptomonedes”.

El tercer producte, Coinbase Learn, és educar persones que són noves al món de les criptografies. És una nova secció del lloc web que donarà resposta a les preguntes bàsiques.

Per a persones totalment noves en criptografia, hem creat Coinbase Learn, un portal dedicat que els ajuda a trobar respostes a algunes de les seves preguntes bàsiques sobre criptografia, com ara https://t.co/XMdm1ejoKZ.

– Coinbase (@coinbase) 27 de setembre de 2018

Llegiu també: La nova política de fitxes de Coinbase pot obrir la porta a XRP

Coinbase es converteix en el “Google de Crypto”

Mentrestant, Coinbase informa que “ara tots els clients del Regne Unit tenen accés a pagaments en GBP i nous parells de negociació en GBP a Coinbase Pro / Prime”.

A partir d’avui, tots els clients del Regne Unit ja tenen la possibilitat de dipositar i retirar GBP a Coinbase, Coinbase Pro i Coinbase Prime. Si sou client al Regne Unit i no veieu la cartera GBP, comproveu la configuració del compte i assegureu-vos que el vostre país estigui configurat al Regne Unit. https://t.co/FrwTQARgPf

– Coinbase (@coinbase) 28 de setembre de 2018

Elabora,

“Els pagaments nacionals en GBP, en la majoria dels casos, trigaran menys de 30 minuts a transferir-se dins i fora del vostre compte. No només es beneficiarà de l’augment de la velocitat, sinó també de la reducció dels costos. En deixar de convertir els fons de la lliura esterlina a euros i viceversa, evitarà els tipus de canvi i els càrrecs addicionals per a transaccions en moneda estrangera “.

Recentment, Coinbase va anunciar un nou procés per llistar els actius que emocionen a la comunitat criptogràfica. A hores d’ara, només hi ha cinc criptos. A la plataforma s’admeten Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC).

Amb aquest canvi de procés, els nostres clients poden esperar que llistem la majoria d’actius d’alta qualitat al llarg del temps. Si heu desenvolupat un recurs digital nou i heu passat una revisió jurídica i de seguretat independent, sol·liciteu-lo avui per incloure el vostre recurs a Coinbase: https://t.co/sIXzqXAuiu pic.twitter.com/YoTDkWtt3E

– Coinbase (@coinbase) 25 de setembre de 2018

Tanmateix, amb el següent anunci, “anunciem un nou procés que ens permetrà enumerar ràpidament la majoria d’actius digitals que compleixen la legislació local, satisfent les sol·licituds de llista de manera jurisdiccional per jurisdicció”, ha plantejat. les esperances i expectatives de veure moltes més criptomonedes en aquesta plataforma.

Amb els gegants de Wall Street que també s’estan convertint en criptogràfics, Coinbase s’està evolucionant ràpidament com el “Google de la criptografia” i demostra la seva valentia.

Una de les primeres companyies de mil milions de dòlars del boom bitcoin, va afirmar Fortune en el seu article destacat sobre Coinbase,

“Coinbase es va convertir en la primera posada en marxa de criptomonedes dels Estats Units a obtenir una valoració de” unicorn “de 1.000 milions de dòlars per part dels inversors i la primera que va obtenir ingressos anuals de 1.000 milions de dòlars”.

Quan es tracta de la seva base de clients, ha crescut cinc vegades de dos anys a uns 25 milions. Amb el director general de Coinbase, Brain Armstrong, “Realment vull que la criptografia sigui utilitzada per mil milions de persones en els propers cinc anys”, es pot esperar que Coinbase tingui previst recórrer un llarg camí.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me