Citigroup descompon el codi criptogràfic per a la inversió institucional en criptomonedes

publicitat Phemex

Amb el tipus de popularitat i els futurs cryptos, les institucions semblen desafiant estar interessades a invertir. L’únic obstacle és com i quan pot començar a fluir aquesta enorme suma, una resposta que tots els entusiastes de les criptografies esperen. Tot i que tots esperen l’entrada de l’ETF de Bitcoin, Citigroup sembla haver trencat el codi per portar aquests diners als mercats de criptografia.

Rebut d’actius digitals: la manera de Citi d’aconseguir diners institucionals a criptos

Citi, el banc amb seu a Nova York, ha trobat potser la forma més directa d’invertir en criptomonedes sense ser-ne propietari, segons les persones que coneixen els plans. D’aquesta manera, l’estructura situaria les criptomonedes dins dels règims reguladors existents i donaria als grans inversors de Wall Street, com els gestors d’actius i els fons de cobertura, una forma d’inversió menys arriscada en la nova classe d’actius..

Citi ha desenvolupat un instrument que s’anomena Digital Receip Receipt (DAR). Funciona de manera similar a un rebut de dipòsit americà o ADR, que existeix des de fa dècades per oferir als inversors nord-americans una manera de posseir accions estrangeres que, d’altra manera, no cotitzen en borses nord-americanes. Les accions estrangeres les té un banc, que emet el rebut de dipòsit.

En aquest cas, la criptomoneda la té un custòdia i el DAR l’emet Citigroup, segons la gent. El banc informarà atentament el dipòsit fiduciari & Clearing Corp, un intermediari de Wall Street que proporciona serveis de compensació i liquidació, un cop emès el rebut, va dir una de les persones. La persona ha afegit que proporciona una capa de legitimitat important i proporciona als inversors una manera de fer un seguiment de la inversió dins d’un sistema que ja coneixen..

Aquesta notícia ha deixat molt entusiasme en els seguidors i inversors en criptografia. Fins i tot Joseph Young va tuitejar la mateixa dita

“La millora de la infraestructura institucional (Coinbase, Goldman, Citigroup) és crucial per aportar sumes massives de capital a la criptografia”.

175.000 milions de dòlars Citigroup és l’últim banc que ofereix solucions de custòdia criptogràfica, Business Insider i @fintechfrank informe.

La millora de la infraestructura institucional (Coinbase, Goldman, Citigroup) és crucial per aportar sumes massives de capital a la criptografia.https://t.co/jhJyum09ZV

– Joseph Young (@iamjosephyoung) 10 de setembre de 2018

A més, llegiu: Interès institucional que esclata a les costures, Bitcoin & Altcoins desplega la catifa vermella

Diners institucionals a l’espera d’entrar a cryptos

Els comerciants de criptomonedes han estat esperant la inclusió de diners institucionals durant la meitat de l’any, amb l’esperança de millorar els seus ingressos potencials amb noves opcions fiduciàries. Totes les notícies a favor de l’entrada de diners institucionals a les criptomonedes augmenten el mercat. Tot i que aquestes notícies donen un impuls temporal als preus, tothom segueix en un dilema pel que fa que trigui tant a arribar. Els diners institucionals poden arribar a ser grans, però compleixen moltes regulacions i mesures de control abans de invertir. S’hauran de compilar les coses abans que aquests diners tan grans entrin al mercat. El primer pas cap a la vinculació d’aquestes monedes serà la regulació, que molts països intenten establir. Una de les principals preocupacions és tenir un marc específic per a les seves oportunitats d’inversió. Nick Cowan, que és el conseller delegat de Gibraltar Blockchain Exchange (GBC), va comentar el futur de Bitcoin.

“[GBX] creu fonamentalment que la tecnologia està aquí per quedar-se”, comença Nick Cowan, a Bitcoin. “Creiem fonamentalment en l’adopció … particularment institucional, però el que accelerarà això, crec, és la implementació de certes regulacions: confiança del consumidor, protecció dels inversors, transparència i aquest tipus de qüestions que, de moment, han estat frenant una sèrie d’actors importants que podrien entrar en aquest mercat ”.

Després de la regulació, arriba la seguretat. Els inversors institucionals necessiten un nivell de seguretat més fort que els doni solucions financeres, que han d’incloure serveis de custòdia. Kimley Kadoche, que és el cap de Relacions amb Inversors de LGO i que està creada per llançar el seu intercanvi d’inversions institucionals, va dir que aquest tipus d’inversors no confia en la seva infraestructura. Per a aquests inversors, el mercat no està preparat adequadament.

“Sempre hi ha un problema amb el depositari, els procediments de KYC no són molt segurs i també esperem que la SEC sigui totalment transparent sobre la regulació i les accions que volen prendre quant als actius digitals”.

Va dir Kadoche.

El tercer pas a tenir en compte és la liquiditat. Els comerciants institucionals volen fer grans compres i moltes criptomonedes no tenen la quantitat adequada de moneda fiduciària per fer una còpia de seguretat de les seves inversions. Grans noms com Bitcoin i Ethereum tenen la major probabilitat de liquiditat, però una gran contribució fa una onada important a les agrupacions de criptografia..

Per això, fins i tot després d’haver visitat i revisat els diners institucionals encara es troben a un pas dels mercats criptogràfics. Sembla que Citigroup havia tingut una solució ara, l’únic que s’ha de veure és quantes institucions faran servir aquesta ruta i quantes esperaran un ETF de Bitcoin.

El rebut d’actius digitals obrirà portes als diners institucionals o el món esperarà el Bitcoin? Feu-me saber les vostres opinions sobre el mateix. 

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me