Blackrock, la companyia d’ETF més gran del món que explora les criptomonedes, que pot disparar el preu

La central d’inversió global té totes les municions per canviar les taules de les criptomonedes i fer que els seus preus es mantinguin cap al cel

Segons els informes, Blackrock, la corporació nord-americana de gestió d’inversions que té més de 6,3 bilions de dòlars en actius gestionats, ha creat un grup en funcionament per examinar la criptomoneda. Es diu que el grup s’ha constituït des de diverses seccions del negoci per examinar les criptomonedes i la seva infraestructura fonamental, blockchain.

Blackrock té el poder de convertir fortunes

El gegant financer amb seu a Nova York manté els principals nervis de la inversió mundial mundial: és el el gestor d’actius més gran del món, supervisant uns 6 bilions de dòlars en diners dels clients. És una quantitat més gran que el PIB de tots els països de la terra, excepte els Estats Units i la Xina, cosa que aclareix que les decisions d’inversió de BlackRock creen ondulacions que recorren tots els principals mercats mundials.

BlackRock’s els productes ben dissenyats no impliquen gaire presa de decisions dels inversors. Són gairebé inútils per guanyar diners. És el proveïdor més gran de fons transaccionats passius, amb 1,5 bilions de dòlars invertits a la seva família de fons iShares, que es troba sota la direcció de Blackrock. No només això, les participacions institucionals i de bons de BlackRock, la majoria gestionades activament, són considerablement més grans que les seves Cartera d’ETF.


No només els productes, sinó totes les opcions d’inversió que els 135 equips d’inversions de la companyia fan sobre on implementar els diners que afecten i influeixen en molts altres inversors.

Blackrock ha estat vocal a Blockchain i cryptos des de l’any passat

El febrer de 2018, el principal estrateg d’inversions de BlackRock Richard Turnill havia dit que els inversors només haurien de tenir en compte criptomonedes tal com bitcoin si estan disposats a perdre-ho tot, però BlackRock hi veu molt potencial tecnologia de llibres distribuïts: la cadena de blocs. Per citar-lo,

“Veiem que les criptomonedes s’utilitzaran potencialment en el futur a mesura que els mercats madurin. Tot i això, de moment creiem que només haurien de ser considerats per aquells que puguin patir pèrdues potencialment completes “

L’any passat, a l’octubre de 2017, parlant amb Business Insider, Richard Turnill va dir que les criptomonedes han experimentat “augments de preus espectaculars” en els darrers mesos, cosa que el va portar a concloure:

“Diria que les criptomonedes mostren moltes característiques d’una bombolla ara mateix”.

El mateix sentiment se’n va fer ressò Larry Fink, conseller delegat de BlackRock que va afirmar que Bitcoin és un índex de blanqueig de diners per citar-lo,

“Bitcoin només mostra quanta demanda de blanqueig de diners hi ha al món”,

Tot i que els màxims funcionaris de Blackrock han estat escèptics sobre les criptomonedes en la seva observació, cal assenyalar que mai no pertanyia al seu radar, ja que algú o l’altre en parlava als mitjans de comunicació. I ara, amb canvis de temps: creació de nous productes, elaboració de regulacions i altres institucions que mostren el seu interès, és possible que BlackRock estigui buscant criptomonedes..

Llegiu també: Bitcoin (BTC) sacseja els ossos mentre es fa DASH, EOS, & NEO sorgeixen com a guanyadors

Les notícies de Blackrock emocionen la comunitat criptogràfica

L’informe que Blackrock ha estat explorant les criptomonedes ha emocionat la comunitat de criptografia. Molta gent que utilitza el seu gestor de twitter recomana que sigui el moment adequat per fer-ho comprar bitcoins.

Blackrock, un dels gestors d’actius més grans del món, ha creat un equip per explorar com poden entrar als mercats de criptografia.

Resposta fàcil: compra Bitcoin

– Pomp? (@APompliano) 16 de juliol de 2018

Alguns fins i tot van opinar que si BlackRock, la companyia ETF més gran, s’implica, el SEC no tindrà cap motiu per oposar-se a la propera decisió de l’ETF de Bitcoin, presentada per CBOE.

La diferència entre un futur & Un ETF és que un ETF ha de comprar al mercat la liquiditat subjacent.

Quan la companyia d’ETF més gran del món està mirant Crypto i la SEC no té cap motiu real per bloquejar la propera ETF, podria resultar una mica emocionanthttps://t.co/eFAYwnGdyN

– Ran NeuNer (@cryptomanran) 16 de juliol de 2018

Tant si inverteix BlackRock com si no ho fa, les seves notícies d’exploració també són una notícia important per a la comunitat criptogràfica, ja que la tecnologia de la nova era ha estat capaç d’atraure l’interès d’aquest gigantesc gegant d’inversions. El futur definitivament es veu súper brillant.

Canviarà Blackrock la seva postura respecte a les criptomonedes? Feu-nos saber les vostres opinions sobre el mateix.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me