Bitcoin vs. Or: Tant Pomp com Schiff estan d’acord que FIAT és Lousy – Find Out Who Won

publicitat Phemex

El tan esperat debat sobre la qüestió més crucial de la propera dècada es va emetre al canal de YouTube de Crypto Trader. La pregunta: Quin és un millor magatzem de Value: Gold o Bitcoin. 

Peter Schiff, el principal estrateg mundial d’Euro Pacific Capital Inc, va representar els inversors d’or. Aquest és el segon debat d’aquest any amb Peter Schiff com a amant de l’or.

Anthony Pompliano, el fundador de Morgan Creek Digital, va representar aquell «milió de criptoconvertidors». Va ser una conservació apassionant entre el pensament de les dues escoles, amb arguments convincents per ambdues parts. Aquests són alguns dels aspectes més destacats del debat:


Confiança

Schiff confia en l’or perquè ha estat diners o de valor durant milers d’anys. Tot i que Pomp creu que el sistema s’està transformant i la gent de l’era digital prefereix confiar en un tros de codi.

A més, Pomp va dir que Bitcoin proporciona una custòdia independent i factible de diners, que es pot gastar segons el caprici del propietari. No obstant això, per gastar or, haurien d’utilitzar intermediaris de tercers que transfereixin l’or, com Gold Money. A més, Gold Money no és una xarxa oberta; només les persones amb comptes poden fer transaccions en or allà.

Va dir Pomp,

Com sap en aquest sistema que Gold Money està realment fent allò que els estàs dient que facin??

Peter Schiff no va estar d’acord, va dir que la competència afavoreix la integritat. Ran Neuner intervé per primera vegada amb les seves opinions,

“Esteu parlant de confiança en proveïdors de serveis externs. Sabem per la història que és on és aquesta societat capitalista i que hi ha hagut algunes violacions de confiança fins i tot dels proveïdors de serveis més reconeguts “.

Tot i això, Peter encara no estava convençut de com la gent creuria que una sèrie de nombres té valor i continuarà mantenint la quantitat al llarg del temps. —Va dir Pere,

L’or tenia valor durant milers d’anys. No hi ha cap raó perquè deixi de tenir valor. Però el que feu és confiar en alguna cosa que només tingui valor de mercat durant una dècada.

La inversió com a botiga de valor

No és cap secret que la volatilitat de Bitcoin que sempre ha estat el taló d’Aquil·les per a l’argument de Bitcoin com a reserva de valor. A més, Peter va esmentar que cada vegada hi ha més gent motivada perquè compra amb “ignorància de la cobdícia”.

Tot i això, Pomp hi va afegir un bon anell. Va argumentar que Bitcoin està motivat per l’efecte de xarxa; citant exemples de Google i Uber. Un cop la gent comença a utilitzar alguna cosa col·lectivament i s’accepta com a estàndard,

“Els efectes de xarxa són realment difícils de separar”. Va afegir: “Un cop la xarxa comenci a créixer. Tens un bloqueig “.

A més, Bitcoin té un alça més significatiu a causa de la seva escassetat. Tot i que l’or podria assolir els 5.000 dòlars, és el millor objectiu optimista per a això, els comerciants de Bitcoin apunten a valoracions de 10 vegades. Per tant, segons Pomp, aquesta és una motivació massiva.

Que s’utilitza més?

El fet que no es pugui comprar fàcilment una tassa de cafè gairebé a tot arreu amb Bitcoin és cert. No obstant això, com assenyala Pomp, encara és més important que el nombre de punts de venda que accepten l’or. Va afegir,

Proporciona seguretat criptogràfica.

Segons Schiff, l’or segueix sent el millor valor. Ell va dir,

Quan vius en una bombolla, no pots veure-la.

Segons ell, la història d’Or i les seves propietats que es mantenen al llarg del temps, el que la converteix en la millor botiga de valor tal com ha estat durant milers d’anys. Sobre la seva escassetat, va afegir,

Tot i això, tant Pomp com Schiff estaven convençuts que la FIAT està destinada a la destrucció. Tot i que Schiff ho va anomenar “pèssim”, va dir Pomp, 

Introduïm un actiu no correlacionat que presenta un avantatge asimètric. Tinc moltes propietats que té l’or … Ray Dalio fa poc … va dir: Mireu, tornem a l’emissió del Banc Central. Reduiran la taxa, imprimiran diners. És un gran moment per tenir or.

Ara Pomp creu que hi ha moltes possibilitats que Bitcoin sigui el proper actiu no correlacionat. No obstant això, Peter encara va argumentar que “Per a ells, és una mena de religió … un somni”.

Aquí trobareu qui va guanyar el debat,

Qui creus que va guanyar el concurs? Comparteix les teves opinions amb nosaltres. 

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me