Bitcoin i Crypto Events Índia es van perdre durant la prohibició: aquí hi ha un fet destacat

publicitat Phemex

La criptocomunitat no només a l’Índia, sinó també a tot el món, s’alegra de la decisió del Indian Apex Court de permetre els serveis bancaris a empreses de criptomonedes..

Com es va informar a CoinGape el 2018, l’anunci de la prohibició el 5 d’abril de 2018 va resultar sorprenent per a tota la indústria. La prohibició va ser una decisió arbitrària del Banc Central i, segons va confirmar ahir el Tribunal Suprem, inconstitucional.

rbi circular crypto banCircular RBI que va anunciar la prohibició de serveis bancaris a empreses de capital risc


Ha estat una llarga lluita liderada per l’Internet and Mobile Association of India (IMAI); recolzats no només per propietaris i inversors d’intercanvis, sinó també per diputats al Parlament.

20 mesos és un llarg període als mercats de Bitcoin i criptomonedes. Des de llavors han canviat molt. Retrospectivament, el trencament dels preus probablement va evitar les pèrdues als mercats altcoin. Tot i això, les empreses del país també van perdre els avenços aconseguits durant aquesta fase.

Anunci i fracàs de la balança

Facebook, juntament amb 27 empreses líders de FinTech, incloses MasterCard, PayPal, Uber, Vodafone, eBay, etc., van anunciar plans per utilitzar una “cistella de divises FIAT” – Libra per a pagaments virtuals.

Va ser un dels principals factors del cripto bull run a principis del 2019 després que Facebook va fer l’anunci al juny del 2019.

El gegant de les xarxes socials va intentar dominar la indústria de pagaments mitjançant una “moneda estable”. El disseny de Libra era crear un nou actiu afegint diverses monedes FIAT (USD, EUR, JPY) a la barreja per donar-li estabilitat.

No obstant això, els plans van tenir molta resistència de governs de tot el món. El fundador de Faceook, Mark Zukerberg i David Marcus, formalment amb PayPal i el cap de l’Associació Libra, van ser fins i tot cridats davant la Cambra del Senat dels Estats Units per informar-los dels plans.

Finalment, els governs dels Estats Units, Europa, Japó, etc., van defugir el projecte en considerar que el poder monetari ha de residir en els bancs centrals, no en empreses privades, especialment en Facebook..

Creixement institucional

Els aspectes positius que els indis probablement van perdre van ser els canvis institucionals al voltant de Bitcoin. El creixement del mercat de derivats i dels mercats de custòdia institucional durant aquest període ha estat una força positiva a tenir en compte.

Finalment també va existir l’esperat Bakkt, un intercanvi regulat que proporciona el lliurament físic de Bitcoin. LedgerX, TD Ameritrade, ErisX, Coinshares van ser algunes de les altres empreses regulades que van adoptar Bitcoin i algunes altres criptomonedes.

Les principals plataformes de custòdia com Gemini i Coinbase Custody juntament amb Fidelity van obtenir llicències i permís dels reguladors d’Europa i els Estats Units. Especialment del Departament de Serveis Financers de l’Estat de Nova York (NYDFS), el més estricte de tots.

Els fons fiduciaris liderats per Greyscale i VanEck van apropar els mercats a un ETF. Tot i això, encara està pendent l’aprovació de la SEC.

Estafes

Tot i això, els mercats de Bitcoin i de criptomonedes també han estat plens d’estafes i intercanvis de pirates informàtics. A causa del límit de mercat comparativament petit, els jugadors dolents tenen un efecte considerable al mercat. Durant la prohibició, els mercats van perdre més de 5.000 milions de dòlars en pirates, estafes i altres fets ocults.

Segons un informe d’investigació, només en el primer trimestre del 2019 van caure en les estafes unes criptomonedes per valor de 1.200 milions de dòlars. Va començar amb la revelació dels Bitcoins perduts al QuadrigaCX després de la sospitosa mort del seu propietari.

A la pròpia Índia, un anell delictiu terriblement errat aparentment va provocar la pèrdua de 6000 BTC per sempre. A més, més endavant en el 2T i el 3T 2019, l’estafa PlusToken per valor de prop de 3.000 milions de dòlars va dominar l’acció de preus als mercats..

Més recentment, l’estafa Fcoin dels seus fundadors va ser la més flagrant que va cridar l’atenció de la comunitat.

Comparació de preus

No obstant això, pel que fa al preu, no ha canviat gaire respecte a Bitcoin, tot i que, w.r.t. sentiments de preu: molt.

El rang de preus des del moment de l’anunci fins a la prohibició real, quan es va demanar bàsicament a les empreses criptogràfiques índies que tanquessin la botiga, és similar al rang de preus actual. El màxim i el més baix durant aquest període va ser de 10.000 i 5.800 dòlars.

gràfic setmanal btcusdGràfic setmanal BTC / USD a Coinbase (TradingView)

No obstant això, després de la imposició de la prohibició, els comerciants van evitar / perdre el mercat baixista del 2018, on els preus van caure a mínims a 3.150 dòlars.

A més, en el segon trimestre del 2019, va tornar a augmentar exponencialment fins a assolir màxims al voltant dels 14.000 dòlars. El mínim de la correcció de la paràbola va ser de 6500 dòlars el novembre de 2019. Des de llavors ha estat en una tendència alcista..

Darrerament, el preu de Bitcoin ha estat en el suport i la resistència de les proves entre 8500 i 9.500 dòlars per a una tendència alcista abans de reduir-se a la meitat. La reducció a la meitat de Bitcoin és el proper gran esdeveniment, que és un factor fonamental fort per al mercat en aquest moment. 

A més, els altcoins han perdut molt de valor des de llavors. Per exemple. Ethereum i XRP han baixat més del 70% dels màxims durant el període. Invertir en altcoins pot ser altament rendible. No obstant això, el risc associat a aquest és encara elevat a preus comparativament més baixos.

Per últim, però tingueu en compte que Bitcoin ha guanyat importància com a actiu de refugi segur i no correlacionat. Tot i que el jurat encara no es dedica a això, l’acció de preus a Bitcoin durant esdeveniments globals com la guerra comercial entre Estats Units i la Xina, les protestes de Hong Kong, el conflicte entre els Estats Units i l’Iran i ara, el coronavirus ha estat notable.

Com creieu que els 1.200 milions de ciutadans de l’Índia poden canviar els mercats de criptografia? Comparteix les teves opinions amb nosaltres. 

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me