Bitcoin [BTC], Ethereum [ETH], Ripple [XRP] Anàlisi de preus del 16 al 22 de juliol

publicitat Phemex

  • Els bous prenen Bitcoin amb seguretat per sobre de 7.000 dòlars,
  • L’Índia difereix la data de l’audició de criptomonedes
  • Els Estats Units testifiquen “El futur dels diners”

Finalment, aquesta setmana, els bous van augmentar i aquesta pujada a força dóna la possibilitat que els óssos reaccionin o mostrin signes de la seva existència. Després de 2 mesos de batalla constant, els guardats Rang de Bitcoin vinculat amb un sentiment a la baixa, el Bitcoin finalment va augmentar per sobre de mil dòlars, passant a la seguretat per sobre de 7.300 dòlars.

Aquest no va ser només l’augment de Bitcoin, sinó que també va suposar la resta de criptomonedes i el sentiment. Mentrestant, a l ‘Índia, es va celebrar l’ audiència judicial sobre el Circular RBI perquè el suport d’INR a la indústria criptogràfica es diferia de l’11 de setembre, ja que Securities and Exchange Board of India (SEBI,), el regulador del mercat del país, no estava preparat amb la seva resposta, que el tribunal principal va considerar crucial per a l’audiència de regulació.

Mentrestant, als EUA, aquesta setmana es va iniciar l’audiència de “El futur dels diners: monedes digitals”, ja que es van discutir molts detalls i aspectes econòmics al seu voltant. Aquesta notícia va ser important ja que això va suposar que les criptomonedes ara es discutissin als passadissos polítics dels Estats Units.

Una altra de les grans novetats que va arribar al carrer de la criptografia aquesta setmana va ser que Stellar Lumens va ser aprovat pels erudits islàmics per complir la xaria i Coinbase va sol·licitar el seu propi Comitè d’Acció Política (PAC) per finançar les eleccions dels Estats Units.        


Font: Coin360.io Accés el 22 de juliol de 2018 a les 10:55 am IST

Bitcoin [BTC]

Bitcoin va veure una pujada sòlida aquesta setmana que va superar els 7.000 dòlars, eliminant tots els temors que es van produir la setmana passada per una violació de 6.000 dòlars. Estacionat molt per sobre dels 7.000 dòlars, i la consolidació al voltant dels nivells de 7.200-7300 dòlars podria formar una base ferma perquè Bitcoin pugui escalar més. Els preus van assolir el punt màxim de 7.466,86 dòlars i el punt més baix de 6.357,01 dòlars de la setmana.

Els toros hauran de seguir cobrant cap endavant per augmentar el preu, ja que qualsevol notícia negativa pot tornar a crear una espiral descendent. També en el front de futurs, CME Group va registrar un creixement prop del 100% en el volum trimestral, mostrant popularitat en futurs de bitcoins.

Els intercanvis més actius, en volums, amb BTC en diversos parells aquesta setmana van ser Binance (5,47%), OKEx (3,86%) i Bitfinex (2,49%).  

Recentment, Charlie Lee va instar els usuaris a comprar almenys un Bitcoin abans de negociar amb qualsevol altra moneda criptogràfica. Va fer una piulada,

“Hi haurà com a màxim 21 milions de bitcoins existents. Ni tan sols hi ha prou BTC per donar-hi la volta perquè cada milionari en tingui un. Per tant, abans de comprar qualsevol altra moneda (inclosa LTC), intenteu tenir almenys 1 BTC primer. Un cop tingueu 1 BTC, compreu tots els shitcoins que vulgueu. ”

A més, Tom Lee va continuar la seva postura positiva reafirmant la seva predicció de 25.000 dòlars sobre Bloomberg.

A més, llegiu: Bitcoin (BTC) Mini Bull Run Over Over, expert diu que podria arribar el pitjor

Ethereum [ETH]

Ethereum també va replicar el mateix sentiment que Bitcoin, però no va poder obtenir la mateixa força guanyant més del 6% aquesta setmana en comparació amb un guany del 15% de Bitcoin. Els preus de l’èter, a la part superior, aquesta setmana es van situar en 513,43 dòlars nord-americans i es van situar en els mínims de 443,69 dòlars americans, situant-se pràcticament en el rang. Els intercanvis més actius, en volums, amb ETH en diversos parells aquesta setmana van ser CoinEx (5,61%), OKEx (5,01%) i ZB.COM (3,61%).

Algunes novetats d’aquesta setmana al voltant d’Ethereum van ser que els executius i operadors de les principals empreses criptogràfiques, valorades en molts milers de milions de dòlars, han estat optimistes respecte d’Ethereum que Bitcoin, la criptomoneda més dominant del mercat global..

Aquesta setmana, a Fast Money de CNBC, el cofundador i CEO de Circle, Jeremy Allaire, va dir que ETH podria ser el catalitzador del proper ral·li de criptomonedes, a causa de la “enorme” activitat dels desenvolupadors a la cadena de blocs Ethereum..

A més, Brian Armstrong, el conseller delegat de Coinbase, ha estat constantment positiu cap a ETH des de finals de 2017. També havia divulgat públicament que posseeix personalment més èter, la criptomoneda nativa d’Ethereum, que el bitcoin..

Ripple [XRP]

XRP també va moure BTC i ETH amb una pujada propera al 3% aquesta setmana. Però el que era més important que XRP creués els nivells de 0,5 USD, que es considera clau per a la moneda. Els preus XRP, a la part superior, aquesta setmana es van situar en 0,519560 USD i es van situar en mínims de 0,44348 USD. Els intercanvis més actius, en volums, amb XRP en diversos parells aquesta setmana van ser Bitbank (16,83%), HitBTC (9,54%) i Binance (9,64%).

Aquesta setmana, Ripple va recollir notícies sobre el fet de no ser una criptomoneda en un sentit real. Anatoly Castella, conseller delegat d’Elpis Investment, el primer fons d’inversió d’actius digitals impulsats per IA, va dir als periodistes que creia que XRP no és una criptomoneda ‘real’, que no s’adapta a la ‘interpretació més pura’ de la paraula. El fundador d’un altre fons important d’actius digitals, Arianna Simpson, de Partners autònoms, es va fer ressò del seu sentiment:

“Tinc moltes preocupacions sobre el nivell de centralització allà i tinc preocupacions normatives si el que han emès és una seguretat”.  

La resta de mudances i agitadors

Les altres monedes que van arribar a la part superior i inferior aquesta setmana segons Coin Market Cap (accedit el 22 de juliol a les 23:30 IST) eren

Movers

  • Proxeus: mostra un augment del 177,61%
  • ToaCoin: mostra un augment del 157,12%
  • Elit: mostra un augment del 151,26%

Sacsejadors

  • Sumokoin: mostra una caiguda del 69,28.%
  • RealChain: mostra una caiguda del 61,31%
  • Super Bitcoin: mostra una caiguda del 50%

Quin creieu que seria el sentiment dels mercats de criptografia la setmana vinent? Feu-nos saber les vostres opinions sobre el mateix.

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me