6500000 Bitcoins Lost Forever, Mt. El propietari de Gox coneixerà el seu destí als jutjats el divendres 15 de març

L’infame Mt. La saga Gox finalment acabarà als tribunals japonesos el 15 de març de 2019. El propietari de l’intercanvi, el francès Mark Kerpeles, de 33 anys, és acusat de ‘falsificar dades digitals i malversar milions de dòlars (3 milions de dòlars)’; Si es troba culpable, serà molt penalitzat i pot complir una condemna de deu anys. Aquí teniu un petit resum de l’episodi complet:

2014 Mt. Apagat de Gox

El febrer de 2014 Mt. Segons els informes, Gox havia aturat les retirades i la negociació a la seva borsa a causa de problemes de manteniment. Tanmateix, el 28 de febrer de 2014 va presentar una fallida al·legant que l’intercanvi més important del món en aquell moment havia estat piratejat amb 850000 Bitcoins.

El mercat de Bitcoin aviat es va esfondrar i els inversors van perdre al voltant de 425 milions de dòlars en bitcoins en aquell moment. El cas es va treure a la llum a la cort japonesa i Mark Karpeles, el propietari de la central, va ser responsable.

Al març de 2014, un comunicat públic al lloc web va anunciar que havien recuperat 2.000.000 Bitcoin de les carteres de fred. Gox Exchange. Les autoritats japoneses van mantenir els fons en “fideïcomís” per protegir el crèdit.


Procediment de casos 2015: 650000 Bitcoins perduts per sempre?

Després de la revelació dels 200.000 bitcoins, la investigació va arribar a un carreró sense sortida a causa de la manca de compliments KYC i ALM en aquell moment.

Mark Karlepes va ser arrestat més tard al Japó l’agost del 2015. Se suposa que Kerpeles va manipular les dades de l’intercanvi durant anys durant el funcionament de l’intercanvi malversant gairebé 3 milions de dòlars. Va complir un any de presó fins al juliol del 2016, quan abans va ser posat en llibertat sota fiança.

Es tracta d’una quantitat molt petita pel que fa al valor de 6500000 Bitcoins que encara s’ha informat que faltaven a la borsa. No obstant això, si es considera culpable, seria penalitzat fortament.

Satoshi Mihira, advocat en cap del bufet d’advocats Mizuho Chuo, va dir: “Si va ser un pirata informàtic extern qui va robar la moneda, és un problema. Però si robés fins i tot part dels diners, seria malversació ”.

Quant van perdre realment els inversors?

El procediment contra Mark Karpeles podria afegir alguns fons a l’import total del crèdit, però, el propietari il·lícit de 6500000 Bitcoins de Mt. Gox encara s’acosta.

Tot i això, no es perd tot per als seus inversors. Al juny de 2018, quan el preu de Bitcoin era de 6200 dòlars, el tribunal de districte de Tòquio havia iniciat un programa de reemborsament de crèdit conegut com a rehabilitació civil. Fons per un import de 170.000 bitcoins i la seva forquilla forta Bitcoin Cash (BCH) per valor de prop de 1.200 milions de dòlars es van retornar als seus ex-clients i deutors. L’import acreditat encara és gairebé el triple de l’import que es va perdre durant el robatori.

“Els enormes actius … es retornaran als creditors de Mt. Gox “, Shin Fukuoka, advocat principal i soci de la japonesa Nishimura & El bufet d’advocats Asahi, també va escriure en un comunicat. “Aquesta és la victòria dels creditors”.

Primera reunió de creditors des que s’ha completat avui la rehabilitació civil per a #MtGox – la propera serà el 20 de març de 2019. Recordeu, la data límit per presentar les reclamacions de rehabilitació civil és el 22 d’octubre de 2018, així que si teniu una reclamació contra MtGox, recordeu-vos de presentar-la a temps!

– Mark Karpelès (@MagicalTux) 26 de setembre de 2018

Reclamacions dels fiscals contra Kerpeles

Els fiscals en contra han cobert una pena de deu anys i reemborsaments als creditors dels seus béns personals. Segons el fiscal, tenen informes de despeses i inversions extravagants de Mark Karpeles que podrien indicar que els fons no estaven fundats..

Han trobat una inversió considerable en un negoci de programari d’impressió 3D que no tenia res a veure amb l’intercanvi. A més, un llit amb dosser per valor de 54.000 dòlars, milers de dòlars en viatges a l’estranger per a la seva dona distanciada i que va gastar milers de dòlars en viure una vida luxosa (segons els informes, 120.000 dòlars anuals).

Defensa de Karpeles

El propietari de l’intercanvi en disputa ha estat actiu a les xarxes socials des del seu alliberament. Tot i que l’han acusat de frau, i els inversors i ‘Twitterati’ han parlat malament amb Karpeles; Continua mantenint un posicionament no culpable.

“La majoria de la gent no creurà el que dic. L’única solució que tinc és trobar els veritables culpables “, va dir als periodistes després de l’audiència”.

 

Quan perdeu un argument, quina millor manera d’obtenir una victòria que atacar a la persona en lloc d’argumentar? Afortunadament, hi ha una paraula: argumentum ad hominem. Busqueu-ho.https://t.co/jA1Zp4Atrh

– Mark Karpelès (@MagicalTux) 10 de febrer de 2019

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me