5 raons per les quals Crypto Market està a la vora d’una temporada Altcoin

publicitat Phemex

El mercat criptogràfic sembla estar a punt de revisitar el domini d’una temporada alta. No només DeFi, sinó també altres monedes altcoins, han estat en una tendència alcista durant les últimes setmanes, mentre que Bitcoin s’ha mantingut bàsicament. La desconnexió entre els mercats alcistes en altcoins de capital mitjà i el preu de Bitcoin està formant un fort cas de corrent d’altcoin.

El guany mitjà de les 20 criptomonedes principals per capitalització de mercat supera el 6%, mentre que Bitcoin cotitza en el rang de 100 dòlars al voltant dels 9265 dòlars. A més, sembla que els comerciants afavoreixen els altcoins de capital mitjà per sobre de les criptografies més importants com Ethereum [ETH], XRP, Bitcoin Cash [BCH] i Litecoin [LTC].

Vaja, realment és un $ ALT szn


– Koroush AK (@KoroushAK) 8 de juliol de 2020

DOGE Coin Mania i volums de xarxes socials

Juntament amb la mania DeFi, un exemple notable és la mania TikTok de Dogecoin. Els usuaris de la plataforma de xarxes socials aparentment comencen una tendència a comprar DOGE per valor de 25 dòlars i s’enriqueixen a mesura que la tendència es manté i arriba als 1 dòlars.

Dogecoin [DOGE] es va desenvolupar en realitat com un intent sarcàstic de ressaltar l’esquema de bombes i bolcades amb criptomonedes. WhalePanda, primer inversor i analista de Bitcoin notes,

Jackson va crear Dogecoin com a broma. Odiava que la gent realment comprés, vengués, invertís i perdés diners amb ell. Està força en contra del lliure mercat i del capitalisme.

Lunar crush, una empresa d’anàlisi centrada en els volums de xarxes socials ha piulat,

n’hi havia 11.356 $ doge publicació social menciona avui provinent de 9.730 col·laboradors socials. Això és un màxim històric.

Segons les seves anàlisis, Chainlink [LINK], Cardano [ADA], Dogecoin [DOGE], VeChain [VET] i ICX van obtenir la millor puntuació combinant el preu i el rendiment de les xarxes socials.

Percentatge de dominància de Bitcoin

L’abast de la dominància de Bitcoin [BTC] s’expandeix als volums de negociació i és molt diferent en la capitalització de mercat.

percentatge de dominància de bitcoin mercat de criptografiaPercentatge de dominància de Bitcoin sobre els mercats criptogràfics (TradingView)

La dominància de Bitcoin ha caigut per sota de l’EME de 50 i 200 dies (mitjana mòbil exponencial) i s’ha trencat per sota del suport de la tendència alcista en la dominació de Bitcoin.

Tot i això, els comerciants han de ser prudents sobre la continuació del moviment. L’àrea rectangular representa l’anàlisi fractal d’una ruptura similar a principis del 2019. El mercat va experimentar una reversió bastant ràpida a Bitcoin, ja que els guanys es van agreujar a les altcoins a principis del 2019. Comercial i analista destacat, Cantering Clark (àlies), ha piulat,

Tenint en compte que veiem que el cripto té una versió pròpia de la rotació del sector amb DeFi, Midcaps i ara coses ridícules individuals com $ DOGE, seria difícil d’imaginar #Bitcoin no beneficiar-se per avançar en preus més positius fins que acabi el joc de les cadires musicals.

2017 Vibes?

La bombolla ICO del 2017 es va basar en la posició innovadora i potencialment lucrativa de la tecnologia blockchain que transforma FinTech i diverses indústries mitjançant criptografia descentralitzada. L’augment actual de les monedes altes no sembla un reciclatge d’altcoin reciclat, sinó la nova entrada de capital a través de DeFi. Aquest nou capital tendirà a rotar o buscar oportunitats també en altres projectes. La capitalització borsària de les fitxes DeFi ha augmentat exponencialment a 7.400 milions de dòlars en les últimes setmanes.

Tot i això, aquesta és només la primera fase de l’ascens i per reproduir la temporada alta anterior s’ha de continuar una estona. Mati Greenspan, analista financera i fundadora de Quantum Economics, que espera una continuació assenyalat sobre si la temporada alta és aquí,

No. Una temporada implica que dura una estona. Això s’assembla més a Alt-Wednesday, amb l’esperança de convertir-se a Alt-July.

Augment del subministrament de Stablecoin

La capitalització borsària de les stablecoins ha anat fent nous màxims cada dia; actualment és de 11.200 milions de dòlars. En el passat, l’entrada de diners a les monedes estable va actuar com a precursora dels mercats borsaris criptogràfics.

volum stablecoin d'USDVolum acumulatiu de Stablecoin (Font)

A més, l’escala de l’increment de la valoració en dòlars estables és més del doble que l’augment a principis del 2019. Això, a més de la disminució de la volatilitat del preu de Bitcoin, recorda de nou el 2019.

Capitalització borsària total d’Altcoins

Per últim, però no per això menys important, la capitalització borsària dels altcoins s’ha superat per sobre de la línia de tendència baixista a llarg termini a escala setmanal.

capitalització borsària total2Capitalització borsària total d’Altcoins (TradingView)

Els comerciants esperaran un tancament i una consolidació per sobre de la línia de tendència per a la continuació de les altcoin.

Segons vosaltres, quina és la probabilitat d’una temporada alta al mercat actual? Comparteix les teves opinions amb nosaltres.  

Per fer un seguiment de les actualitzacions de DeFi en temps real, consulteu el nostre canal de notícies DeFi Aquí.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me